Şimdi Ara

Xiaomi Mi A3/Android One (01.01.2021 MIUI 12(20.12.28) Güncellemesi) [ANA KONU] (251. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (3 Mobil) - 1 Masaüstü3 Mobil
5 sn
7.315
Cevap
70
Favori
442.057
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 249250251252253
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    EU Romlara android 10 geldi mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: bytradm

Bugün mi prohd kulaklık edindim. 2 3 sattir dinliyorum hoşuma gitti. Bu telli calgidaki tüm tınılar duyuluyor. Seviye anca yetiyor. Ekranın beyazı cırtlak gece ışığından sıcak yapıyorum. Oto parlaklığı çok kısıyor. Manuel akşam yarıya gündüz full parlaklıkta kull. Netflix de bir bölüm dizi izledim. Yarım saat görüşme. Şarj /78. Kulaklık görüşme kalitesde nefis volte aktif. Trkcll.
    bugün itibariyle sağ kablosu kopukluk yaptı.
    yani yaklaşık 3 ay kullanabildim. yerien
    kablosu değişebilen kz marka arıyorum.
  • FJieQuen.RAA kullanıcısına yanıt
    küçük chaz severim ancak artık ince uzun old.
    klavyeyi türkçe yapınca tuşaralıkları iyice azalıyor
    hatalı basım artıyor buyüzden ing. klavye yapyıyorum .
    ekran maks ışığı güneşaltında biraz zorluyor diyebiliriz.
    yine görüşme esnasında sensör kulağa temas etmezse ekran açılıp
    hatalı dokunmalar olabiliyor. bunlar eksiler.
    boyut-amoled-kulaklık dakı artıları. ben genel olarak memnunum.
  • Android 10'a güncelleyip koyu tema kullananlar. Benim telefonda koyu tema yaptığımda, tam koyu siyah değil koyu gri renkli bir tema oluşuyor. Mesela ayarlar menüsüne girdiğimde arka plan koyu gri renkli oluyor. Ancak internetten android 10 dark mode videolarına baktığımda videolardaki telefonların menüleri simsiyah görünüyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 4G + Wi-fi karışık şekilde kullandım. Opera tarayıcısı daki sürede dizi izledim.

Not: Şuan şarj %6 ve Ekran süresi 11saat 27 dakika.

Xiaomi Mi A3/Android One (01.01.2021 MIUI 12(20.12.28) Güncellemesi) [ANA KONU]
    Xiaomi Mi A3/Android One (01.01.2021 MIUI 12(20.12.28) Güncellemesi) [ANA KONU]

• Kullandığın programa göre değişiyor renk chromede şuan gri renk bazı sitelerde ve uygulamalarda ise siyah renk veya mavinin tonu hep siyah olsa pil tasarrufu olurdu

• teknoert kullanıcısına yanıt
    Bu cihazı sırf şarj yüzünden almıştım. Pişman etmedi.

• Bugün Andorid 10 güncellemesi için uyarı verdi telefon. Öncesinde hiç böyle bir güncelleme bildirisi gelmemişti. Artık geçmek mi gerekiyor bir bilgisi olan var mıdır? Sorun yaşamayacak isem geçmeyi düşünüyorum.
  • kobra16 kullanıcısına yanıt
    Eu musunuz hocam?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yav whatsapp ın bildirim sesini azaltmak için telefonun zil sesini kısmak gerekiyor, android 9 sürümünde herkesde böyle mi?
    Medya sesini azaltıp arttırınca whatsapp bildirim sesini etkilemiyor var mı bunu çözümü?
  • Bana da bu sabah güncelleme uyarısı geldi.
    Ben yükleme yapmayacağım ama haberiniz olsun diye yazıyorum.

• Bugün güncelleme geldi. Yaptım ve artık kablosuz ağa bağlanamıyorum. Kendi wi-fi vb herşeyi kontrol ettim. Farklı bir telefonun hotspot denedim. Yok bağlanmıyor. Çözüm önerisi olan var mı ? HELP !

Edit: Yabancı forumları da inceledim, son çözüm fabrika ayarlarına dönmekti. Neyse ki google ve whatsapp yedekleri sorunsuzdu, Problem de düzeldi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gracious92 -- 5 Mayıs 2020; 18:44:56 >

• jetblacklife27 J kullanıcısına yanıt
    O ne demek bilmiyorum valla Andorid 10 yazılı güncelleme şimdiye kadar hiç gelmemişti. Üstteki arkadaş hemen pişman olmuş ben en iyisi hiç yükseltmeyeyim.
  • kobra16 kullanıcısına yanıt
    Sıkıntı yoksa hiç elleme.(zaten yoktur)
    Telefon ne versiyonla çıktıysa en iyisi o versiyondur. Tüm cihazlarda genelde böyledir
    Güncellenip de yavaşlamayan ne android ne de iPhone/ios cihaz var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yksln -- 4 Mayıs 2020; 21:53:58 >
  • yksln kullanıcısına yanıt
    Aynen öyle aslında ama insan yeni bir şey olunca da bir denesem mi acaba diyor
  • Gracious92 kullanıcısına yanıt
    Fastboottan kur

• Dark_Soul kullanıcısına yanıt
    Malesef bildirim ses düzeyi ile zil ses düzeyi aynı bizim yazılımda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Redoks33 -- 4 Mayıs 2020; 22:34:46 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 249250251252253
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.