Şimdi Ara

Xiaomi Mi A3/Android One (01.01.2021 MIUI 12(20.12.28) Güncellemesi) [ANA KONU] (246. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7.315
Cevap
70
Favori
441.856
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 244245246247248
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Global rom hala duruyor güncelleme geri çekilmedi. Yüklemiyorum ben. Sağlam telefonu bozmaya niyetli değilim henüz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben güncelledim. Şimdilik bi problem yok. Kamera iyileştirilmiş. Karanlık mod simsiyah olur diye güncelledim, koyu gri çıktı. Gestures olayında home ve back tuşu şeklinde kullanırken sağdaki boşluğu da home tuşu gibi çalışıyor. Bi bunu sevmedim.
  • epicentre* kullanıcısına yanıt
    Kamerada nasıl bir iyileştirme var hocam ?
  • bahad124 kullanıcısına yanıt
    Daha hızlı odaklayıp netleyebiliyorum.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • son a10 güncellemesi sonrası kamera yazılımı oldukça iyileştirilmiş. gündüz çekimlerinde gcam'ı yakalamış. bundan önce arada gözle görülür ciddi farklar vardı. gece çekimini henüz test etmedim.
  • daha once mi9 kullanicisi ve iphone 8 kullanicisi olarak suan mi a3 teyim ben saf android kadar sacma ve leş beş para etmez bir işletim sistemi gormedim son gelen 10da sarj su gibi akiyor programlar hata veriyor 9 da iyi degil eu ya gectim telefona can geldi cihaz garantili botloderi actim gectim kesinlikle değer saf android nedir ya resmen telefon eu ya geçmeden önce çöplüktü korkmayin acin botloadi gecin bisey olursa eski haline getirip gonderirsiniz garantiye cihaz kapancak derecede bozulmazsa ki xiaomi kolay kolay bozulmaz gram korkmuyorum 1.500 tl lik telefon eu yukleyince mi9 dan farki kalmadi

• gcam astrophotography mode
    Xiaomi Mi A3/Android One (01.01.2021 MIUI 12(20.12.28) Güncellemesi) [ANA KONU]

• Bende hala güncelleme gözüküyor indirmeye başladım

• Güncelleme kademeli olarak dağıtıldığından hemen herkese gelmemiş olabilir, büyük bir sorun geri bildirimi almadıkları sürece geri çekilmez.
  • Anladım hocam, benim otomatik ve wi-fi oyun oynamaz sosyal medya kullanırsam ancak sizin %33' de elde ettiğiniz süreyi alıyorum :) oyun oynarsam yoğun şekilde 9-10 saat max ekran süresi alabiliyorum.

• Benim android 9 hâlâ, gelmesini bekliyoruz aylardır:)

• EU Rom için bekliyoruz hiç android 10 gelmedi.
  • Flakes kullanıcısına yanıt
    Daha gelmez bize.

• Ben güncelledim karanlık mod ve telefonu elime aldığımda ekran kapalıyken saatin gözükmesi bıaktığımda kapanması çok faydalı özellik

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bozok6666 -- 29 Nisan 2020; 12:48:35 >
  • Amazon türkiyede 128gb olanı 1850tl idi bu sabah, ilk defa amazon tr de bir fırsat yakaladım :D
  • android 10 kaynaklı mı yoksa whatsapp kaynaklı mı bilmiyorum ama whatsapp bildirimleri gecikmeye başladı. Arkadaşımda da aynısı var. Yaşayan çözüm bulan var mı?
  • 
Sayfa: önceki 244245246247248
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.