Şimdi Ara

Xiaomi Mi A3/Android One (01.01.2021 MIUI 12(20.12.28) Güncellemesi) [ANA KONU] (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7.315
Cevap
73
Favori
433.684
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar ben whatsapptan cevap veriyorum notification bardan ama bildirim ordan gitmiyor ve benim mesajımda orda gözüküyor nasıl ayarlarım onu
  • Bugün ben de n11 den sipariş geçerek katıldım aranıza.
    Aslında biraz daha çıkıp garantisiz kayıtlı 9T ile arasında gittim geldim ama son kararı bunda verdim.
    Yazın gelen yasalar, pop up kamera kum toz sıkıntısı, fake imei, güncelleme vs sıkıntısı olur,garantisizlik ve ön kamerası daha iyi diyerek a3 aldım.
    ...
    Telefon geldi, sıkıntısı yok. İçinden çıkan kapak güzel, şimdi hızlı şarj cihazı almak var.
    Çinden güzel kılıflar aldım ama gelir mi bilmiyorum, bir tane ön ve arkası cam mıknatıslı kapak seti aldım çok kalınlaştırmazsa onu kullanırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi isviçreli bilim adamı -- 5 Ekim 2019; 12:38:37 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: seanzz24

Son zamanlarda sırası ile Samsung A70, Meizu 16, Mi9T ve Mi9 Lite deneyen biri olarak ekran konusu resmen göze çarpıyor. Piksel piksel olduğunu resmen görebiliyorsunuz. Alttaki navigasyon bari sıkıcı değişmiyor sanırım Android 10 ile düzelecek. Onun dışında kamera pil tasarım iyi denilebilecek bir cihaz. Ama açıkçası tr garantili alacaksam uzak dururum. 1300 civarına yurtdisi aldığım için butceme uygun, note 7 yerine tercih edilebilecek cihaz. Ekran amoled ama gün ışığında parlaklık sıkıntı.

Eger yurtdisi alınacaksa tavsiye ederim, ama Türkiye garantili bir cihaz alacaksanız başka cihazlara bakmak daha mantıklı. Mantıksız olan 720p ekran. Sanırım mi9 lite a3 pro olarak sürülecek piyasaya.
    Üçüncü gün oldu kullanımı guncelleyeyim dedim. Ürünün batarya performansı harika, evet ekran büyük handikap ama yine de diğer özellikler kotariyor durumu açıkçası. Boyut gayet ideal. Android UI iyi, stabil ve bana kalırsa kullanışlı imiş. Navigasyon tuşu bir tek hafif eksi, ama o da Android 10 ile güncellenir tam ekran moduna. Paramın karşılığını fazlasıyla verdi. O yüzden notum 10 üzerinden 8. :) ( Uzun süre kullandığım cihazlar Full HD+ amoled olduğu için ekrana alışmaya çalışıyorum iki puanı oradan kırdım.) Bu arada mutlaka 18W QC 3.0 destekli bir şarj cihazı da sipariş edin, işkence oluyor standart şarj ile.

• Merhaba arkadaşlar, yeni telefon alacağım Samsung A50 ile Mi A3 arasında kaldım. Bu telefonun çözünürlük dışında karşılaştığınız herhangi bir tuhaflık, kronik sorun ya da beğenmediğiniz herhangi bir şeyi var mı?
  • baydyn kullanıcısına yanıt
    4 ay A50 kullandım batarya ve kamera olarak A3 daha iyi , ekranında farkı algilayamadim.

Bu arada arkadaşlar alt barı kaldırmak için root yapmanıza gerek yok,fluid gesture kurup,pcden kısa bir kodla olay çözülüyor.simdi tam ekran daha iyi oldu.

• Viper_Sensation kullanıcısına yanıt
    Ben POCO Launcher kurdum şimdilik güzel

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Batarya performansı :)

Xiaomi Mi A3/Android One (01.01.2021 MIUI 12(20.12.28) Güncellemesi) [ANA KONU]
    Xiaomi Mi A3/Android One (01.01.2021 MIUI 12(20.12.28) Güncellemesi) [ANA KONU]

• Bende aranıza 128GB olan modeliyle katıldım batarya ve kamera konusunda baya iyi cihaz ekranı da bu fiyattaki bütün cihazlar gibi güneş altında az görünüyor. Ama f/p cihazı resmen

• Arkadaşlar bu telefonda çağrı kaydedici çalışıyor mu? Özellikle Cube acr bir deneyip bana dönüş yapabilir misiniz?

play.google.com
    Cube Call Recorder ACR - Apps on Google Play
    https://play.google.com/store/apps/details?id=com.catalinagroup.callrecorder

• Arkadaşlar merhaba ürünü ekran koruyucusu konusunda deneyimlemiş arkadaşlar var ise ürüne kırılmaz cam takıldıgında parmak izi okuyucu problem çıkartıyormu ? yoksa daha ince nano denen koruyuculardanmı almak lazım ben kendim mi 8 lite ı koruyucusuz kullanıyorum bu cihazdada gorilla glass 5 ekran var lakin peder beye hediye olarak sipariş ettim cihazı o çok dikkat etmez çizer kırar diye birde koruyucu sipariş edeyim diyorum yardımcı olabilecek varmı ?

• onr1818 kullanıcısına yanıt
    Ben ekran koruyucu ile kullaniyorum. Sikinti yok.

• erkahn kullanıcısına yanıt
    Hocam hepsiburadada belki 10-15 çeşit var siz hangi tür ürün kullanıyorsunuz tam kaplayan diye lanse edilenlerdenmi nano dediklerindenmi yoksa düz cammı internetten aldıysanız link atma şansınız varmı birde kenarlarda fazla boşluk vs gibi bir durum varmı nizami güzel düzğün birşey olsun istiyorumda

Ben cok memnunum kullandigimdan onceki sayfalarda aldigim linkleri paylasmistim hocam, ordan bakabilirsin.
    Hem ekran koruyucu hem de kilif.

BlitzPower satıcısı var N11'de. Ben oradan aldım memnunum. (Nano kırılmaz esnek cam) 2 adet alırsan indirim oluyor.

Ekranı tam kaplayanlardan alma hocam onlar çok sağlıklı değil, belki sensörleri de etkiler çünkü kenar kısımlarında siyah boya oluyor hava boşlukları vs gözükmesin diye.

Nano ekran koruyuculardan bir tane al hem iyi yapışıyor. hem de daha zor kırılıyor temperli camlara göre.
  • Arkadaşlar telefonla konuşurken ses boğuk ve az geliyor. Bu sorun kronik mı? Çözümü var mı? Yoksa iade mı etmek gerek?
    Hepsiburada'da ki "Gelecek Bizde" mağazasından almıştık.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: granma79

Arkadaşlar telefonla konuşurken ses boğuk ve az geliyor. Bu sorun kronik mı? Çözümü var mı? Yoksa iade mı etmek gerek?
    Hepsiburada'da ki "Gelecek Bizde" mağazasından almıştık.
    Ayarlara girin ses bölümünde ki her şeyi full'e çekin, onlar içinde ki asıl ayarı şu an hatırlayamıyorum ama onlardan birisi görüşme sesini de arttırıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: damn2u

Ayarlara girin ses bölümünde ki her şeyi full'e çekin, onlar içinde ki asıl ayarı şu an hatırlayamıyorum ama onlardan birisi görüşme sesini de arttırıyor.

Alıntıları Göster
    Hepsini yaptık fakat ses yine boğuk geliyor. Sanki gürültü bir yerde konuşuyormuş gibi ses geliyor Birde eko yapar gibi ses çıkıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: granma79

Hepsini yaptık fakat ses yine boğuk geliyor. Sanki gürültü bir yerde konuşuyormuş gibi ses geliyor Birde eko yapar gibi ses çıkıyor.

Alıntıları Göster
    O zaman cihazınızın ahize çıkışında problem olabilir, internetten aldıysanız 14 gün içinde koşulsuz iade hakkınızı kullanın. Mağazalardan aldıysanız maalesef ki teknik servis raporu olmadan değişim yapılması mümkün olmuyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: damn2u

O zaman cihazınızın ahize çıkışında problem olabilir, internetten aldıysanız 14 gün içinde koşulsuz iade hakkınızı kullanın. Mağazalardan aldıysanız maalesef ki teknik servis raporu olmadan değişim yapılması mümkün olmuyor.

Alıntıları Göster
    Hepsiburada üzerinden "Gelecek Bizde" firmasından aldık.
    Telefona sim kart taktık. Firma umarım sıkıntı çıkartmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi granma79 -- 7 Ekim 2019; 14:51:27 >
  • 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.