Şimdi Ara

Xiaomi Mi A3/Android One (01.01.2021 MIUI 12(20.12.28) Güncellemesi) [ANA KONU] (119. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7.315
Cevap
70
Favori
440.031
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 117118119120121
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bu cihazda widevine L1 lisansı varmı bilen varmı yada şu uygulayamayı kurup deneyebilirmisiniz?

netflixde Hd video izlemek için gerekli bir lisansmış
    play.google.com
    DRM Info - Google Play'de Uygulamalar
    https://play.google.com/store/apps/details?id=com.androidfung.drminfo&hl=tr

• hareketliperde kullanıcısına yanıt
    Xiaomi Mi A3/Android One (01.01.2021 MIUI 12(20.12.28) Güncellemesi) [ANA KONU]
    netflixte harika görüntü kalitesi alıyorum rahat olun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tatataftaf -- 20 Ocak 2020; 14:1:42 >
  • mendirec M kullanıcısına yanıt
    tatataftaf kullanıcısına yanıt
    teşekkürler hocalarım. lisans varmış evet. herkesin malumu soru kafamı kurcalıyordu da 720 ekran olayı. kullananlar memnunsa alabilirsem bende memnun olurum herhaled
  • Legolasx kullanıcısına yanıt
    Cihaz dün elime ulaştığı için ekran filmi alamadım araştırıyorum bende ama normal hali ile gayet stabil çalışıyor hızı da normal süper hızlı değil.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
    Özellikle netflixte yan yana getirdiğim çoğu telefonu eziyor.Amoled kalitesi sanki telefondan değil de kaliteli bi tvden izliyormuş hissi veriyor
  • wquzun kullanıcısına yanıt
    hocam dosya yöneticisi telefonda mevcut bir yanlışlık olmasın
  • Fernando! kullanıcısına yanıt
    Hocam 'basit galeri' diye bir uygulama var, prosu bir ara ücretsizdi bir süreliğine almıştım, hem normal kamera uygulamasını hem de gcami ayrı klasör olarak gösteriyordu ona bir bakın isterseniz

• quote:

Orijinalden alıntı: jetblacklife27

Hocam 'basit galeri' diye bir uygulama var, prosu bir ara ücretsizdi bir süreliğine almıştım, hem normal kamera uygulamasını hem de gcami ayrı klasör olarak gösteriyordu ona bir bakın isterseniz
    Sağolun hocam fakat bütün galeri uygulamalarını denedim, antivirüs VS de yükledim tarattım başta olmuyordu, internetteki çözümlere de baktım denedim en sonunda dayanamayıp reset attım telefona fabrika ayarlarına döndürdü şu an düzeldi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Legolasx

Parmak izi nasıl çalışıyor peki arkadaşlar cam film falan takınca yavaşlama oldu mu?
    Aksesuarcıda taktırdığım cam filminden sonra kullanmak çok zorlaştı, parmak izi kullan(a)mıyorum şu an.

Nano camlar yavaslatmiyor bende

• quote:

Orijinalden alıntı: yekzan

Aksesuarcıda taktırdığım cam filminden sonra kullanmak çok zorlaştı, parmak izi kullan(a)mıyorum şu an.

Alıntıları Göster
    Hadi ya ! Çok büyük bir dezavantaj bu o zaman.Acaba daha ince bir şey takılsa sorun kalkar mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: tatataftaf

Nano camlar yavaslatmiyor bende
    Yukarıdaki arkadaş kullanamıyorum demiş.Sizinki nano olduğu için sorun teşkil etmedi sanırım.
    Yanıtıma guvenebilirsiniz çünkü telefonu ilk 2-3 gün korumasız kullanmıştım ordan biliyorum değişim olmadığını. He telefonun parmak izi normalde de pek hızlı değil ayrı konu

• quote:

Orijinalden alıntı: tatataftaf

Yanıtıma guvenebilirsiniz çünkü telefonu ilk 2-3 gün korumasız kullanmıştım ordan biliyorum değişim olmadığını. He telefonun parmak izi normalde de pek hızlı değil ayrı konu
    Teşekkür ederim hocam.
  • tatataftaf kullanıcısına yanıt
    www.hepsiburada.com
    Blitzpower Xiaomi Mi A3 Nano Glass Nano Ekran Koruyucu Fiyatı
    https://www.hepsiburada.com/blitzpower-xiaomi-mi-a3-nano-glass-nano-ekran-koruyucu-p-HBV00000PBLI2?magaza=FiberAksesuar

Bu tarz bir ürün yeterli olur mu acaba ?

• NemesiS_81 kullanıcısına yanıt
    Bunu kullaniyorum boyut olarak ekrani tam kaplamiyor ama kalitesi cok basarili

• tatataftaf kullanıcısına yanıt
    Bence tam kaplamaması daha iyi kenarlarda 2-3 mm boşluk kalsın ki kılıf vs rahat otursun yani o çok sıkıntı değil kalitesi de iyiyse bundan alınabilir sağolun.

• NemesiS_81 kullanıcısına yanıt
    Benimki 54mb indirdi, ulkeden ulkeye farkli mi acaba?

• erkahn kullanıcısına yanıt
    Olabilir

• 
Sayfa: önceki 117118119120121
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.