Şimdi Ara

Xiaomi Mi A2 Lite - Redmi 6 Pro ★ Ana Konu ★ Kullanıcı Kulübü ★ (141. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.694
Cevap
88
Favori
119.033
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
3 oy
Giriş
    Drop giriyor mu arada?

Bir de play store ile xda surumu arasinda bir fark var mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam 65 veya 75 lira arası samsung şarj aletleri satılıyor bayilerde (operatör) travel charger diye geçer ismi onlardan birini alabılırsın, evet kendi şarj aletinde sıkıntı var bariz belli, bende mecbur a5 2016 şarj aletiyle ediyorum samsungun aletiyle sıkıntısız dokunmatik yağ gibi akıyor şarjdayken

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erentpl -- 14 Şubat 2019; 21:36:2 >

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • NirceNidya kullanıcısına yanıt
    Bagt kullaniyorum ben de en stabil oynatan ve ayarlarimin kaybolmadigi uygulama.
    Yine de cok dolu yerlerde fps saglan dusuyor vee drop giriyor...

Sanirim sebebi 60 fps oynadigim icin 60 dan 30 lara inince cok goze batması.
    Yada islemciye daha cok bindigi icin. Artik bilemedim...

Samsung sarj cihazi hayatta kullanmam cok dandik😅.

Bazı uygulamalar telefon açıldığında çalışır, şu an da bizim telefonlar rootlu olmadığı için başlangıçta çalışan uygulamaları iptal ediyoruz.Bazı uygulamalarda gün içinde açarız sonra kapatırız ama kapanmazlar ve çalışmaya devam ederler.
    Mesela senin resimde wps ofis görüyorum (bende kullanırım onu) o uygulama yanlış hatırlamıyorsam başlangıçta çalışan uygulamalardan, telefonu kapat aç arkada başlamaya çalışır ve enerji tüketir hatta interneti bile kullanabilir.Çalışan hizmetler bölümünde gördüğün bildiğin uygulamaları(sakın stock uyg. kapatma/bilmediğini elleme) kapatacaksın/durmaya zorla, üstüne basınca çıkar zaten.Durdurursan hem ram rahatlar hem pil rahatlar hem de veri.Bazı uygulamalar oradan kapatılamaz, yani durmaya zorla yaparsın tekrar açılır.Onlaru aysrlar>uygulamalar dan üzerine bas ve durmaya zorla.
  • azygo85 kullanıcısına yanıt
    Benim ki cepte açılmıyor.Daha önce de başka arkadaşlarda şikayet olarak belirtti hatta acil durumdan arama falan yapıyormuş.
    Gerçi benim ekranda nano koruyucu onunda üstünde mat tablet ekran koruyucu(naylon/parlak ekran sevmiyprum) var.Sizinkilere göre dokunma hassasiyeti bir tık kötü. Telefonun yabancısı bilemiyor ama hassasiyet zayıf.Ayrıca 360 kılıf var onun biraz çıkıntısı olduğu içinde olabilir ve acil durum numatası bende yok.Açılsa bile 3-5 saniye sonra kendi kapanıypr olmalı ki ben hiç görmedim.
    Zamanında bende wps office kullandım ama sonradan reklam konulunca vazgeçip reklamsız ücretsiz ve bence çok daha iyi ve küçük boyutlu olan smart office kullanmaya başladım. Tiff dahil Word excel PowerPoint tüm dosyaları açıyor ve düzenleme modu da var, mutlaka deneyin derim.

Bende zamanında smart kullandım o zaman için tam istediğim özellikler yoktu onra wps kullanmaya başladım. Mi a2 lite da netguard ile veri alışverişini kesince reklam çıkmıyor veya kendi bulutuna gitmiyor. Hatta wps de pdf de kes yapıştır işi için yetmedi yanında xodo da yüklü. Haklısın wps ağır eskiden bu kadar değildi her güncellemede ağırlaştı. Lite da çok belli olmuyor, kaldırıyor. İşte özellikleri önemli. Olmazsa bi ara tablete smartı kuruyum, deneyim tekrar.Sağol.

*** En son seninle fluid ng hakkında konuştuktan sonra yanılmıyorsam w defa daha güncelleme geldi.Açıkcası bozdu. 1.3.1 daha düzgün çalışıyordu.Niye böyle olduysa.Geçen uygulamanın birinde ne fluid çalıştı (ki o uygulama kara listedeydi tuşlar çıkardı) ne de tuşlar çıktı mal gibi kaldım.Sonra üst bildirimden netguardı açtım çıktım fluidi tekrar açkapa yaptım falan. Üzdü yani. Güncellemelerde bozmasalar olmuyor.

*** Unuturum diye şimdi telefona smartı kurdum, telefonda düzenleme filan yapmam dosya açsın diye düşünüp wps i kaldırdım.Bunun da verisini kestim, kendi serverına gitmesin diye.Teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kultürk -- 15 Şubat 2019; 3:51:45 >

• kultürk K kullanıcısına yanıt
    Cevabınız için teşekkür ederim. Bu akşam bilgi ve resimleri yedekleyip format atacağım bakalım ne olacak.

Smart office yi deneyin bakalım, fluid NG bende 1.4.2 yüklü şu anda ve reklam çıkmadı şimdilik, dns kullanmıyorum ona rağmen çıkmadı, benim kara listede uygulama yok ve şuana kadar bir defa sanal tuşların kendiliğinden çıktığını gördüm dediğiniz gibi sorun var gibi son iki sürümde

• Benim ekran çift tıklama ile uyanmıyor. Kapatılamadığı için olmasını da istemezdim zaten. Ben genellikle parmak izi ile açıyorum. Ekrana tıklamaya ihtiyaç duymadım. Kendi şarjına takıldığında dokunmatik hassasiyetinin kaybolması durumu bende yok. Kendi şarjı veya başka şarjda dokunmatik sorunsuz çalışıyor.

Benim esas danışmak istediğim pil durumu. Telefon 9.0 versiyonda. Wifi ve mobil veri hep açık. Konum hep kapalı. Bluetooth hep açık (akıllı saate bağlı olduğu için). Uyarlamalı pil kapalı. Ekran parlaklığı tam ortada. Gece 12 ile 07 arasında uçak konumuna alıyorum (her gün 7 saat). Bu şekilde kullanımla 48 saat pil ömrü ve 8 saat civarında ekran kullanımı alıyorum. Sizce normal midir?

Orijinalden alıntı: xdirectix

Benim ekran çift tıklama ile uyanmıyor. Kapatılamadığı için olmasını da istemezdim zaten. Ben genellikle parmak izi ile açıyorum. Ekrana tıklamaya ihtiyaç duymadım. Kendi şarjına takıldığında dokunmatik hassasiyetinin kaybolması durumu bende yok. Kendi şarjı veya başka şarjda dokunmatik sorunsuz çalışıyor.

Benim esas danışmak istediğim pil durumu. Telefon 9.0 versiyonda. Wifi ve mobil veri hep açık. Konum hep kapalı. Bluetooth hep açık (akıllı saate bağlı olduğu için). Uyarlamalı pil kapalı. Ekran parlaklığı tam ortada. Gece 12 ile 07 arasında uçak konumuna alıyorum (her gün 7 saat). Bu şekilde kullanımla 48 saat pil ömrü ve 8 saat civarında ekran kullanımı alıyorum. Sizce normal midir?
    Bendede öyle hocam 8 saat veya biraz üzeri hiç 0 a kadar kullanmadım ama ortalama seninkiyle aynı batarya değerlerim uçak moduna ben almıyorum aramızdaki tek fark bu fakat süreler aynı + Ekran çift tık ile uyanandan benimkide ....

8.1 deki gibi yapabilseler şarjı kokluyodu süperdi umarım güncellemelerle iyileştirirler 8.1 deki gibi ;

Geçen Pazar Aldım Tam Şarj Ettim 8.1 de Çarşamba Akşam 10 gibi %34 deydi 6 saat ekran süresi almıştım

Çarşamba Akşamı Fulledim şarjı Bugün Cuma 11:57

Batarya %86

48 Dakika Ekran açık kalmış En Az İki Gün var diyor

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-6D9EB68E1

Bendede öyle hocam 8 saat veya biraz üzeri hiç 0 a kadar kullanmadım ama ortalama seninkiyle aynı batarya değerlerim uçak moduna ben almıyorum aramızdaki tek fark bu fakat süreler aynı + Ekran çift tık ile uyanandan benimkide ....

8.1 deki gibi yapabilseler şarjı kokluyodu süperdi umarım güncellemelerle iyileştirirler 8.1 deki gibi ;

Geçen Pazar Aldım Tam Şarj Ettim 8.1 de Çarşamba Akşam 10 gibi %34 deydi 6 saat ekran süresi almıştım

Çarşamba Akşamı Fulledim şarjı Bugün Cuma 11:57

Batarya %86

48 Dakika Ekran açık kalmış En Az İki Gün var diyor

Alıntıları Göster
    Cevap için teşekkürler. Ben alır almaz 9 a yükselttiğim için 8 deki pil durumunu gözlemleyemedim. Telefonun pil performansı muadillerine göre iyi durumda. Güncellemeleri bekliyoruz.

• 8.1 kullanıyorum mobilde 10 saat wifide 11 saat alıyorum .9a yuklemek istiyorum ama korkuyorum 😁

sormamda ki gaye bazı kısımlarda sorunlu yazılımsal buglar var;

rahatsız etme açınca ayarlar zil sesine gelip zil değiş dediğimde ayarlar uygulama kapatıldı uyarısı var.

bazen kendi orijinal arka kamerayı açtığımda garip bir siyah renklenme parazitlenme var görüntü almada (garip whatsap ve instagram kamerasını açınca bu yok) yazılımsaldır umarım.

bazen yakınlık sensörü konusma yaptıgımda ekrana bakim diyorum (nadir oluyor ekran uyanmıyor) 5 bakışın 1 veya 2 sinde.

ayarlardan ekranın görüntü ölçeklendirmesini varsayılandan modu küçük yapıp bir müddet kullanıp eski haline tekrardan varsayılana aldıgımda cihaz kitlenip kendini refresh yapıyor (nadiren yapıyor bu da)
  • hocam zamanında 2015'in aralığında samsung travel şarj aleti almıştım 55 liraya türk telekom bayisinden, 2.0 amperdi başlık işte 2018'in kasımında bozuldu ama iyi şarj ediyordu hız olarak. (sony başlıklarda iyidir hocam siz bilirsiniz)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-86G53N200 -- 29 Ekim 2020; 22:25:36 >
  • belki seversiniz faydalı bilgi daha vereyim playden evie launcher indirdim hoşuma gitti launcherin içeriği baya baya düzenlemelere müsade ediyor epey var özellik novadan iyi duruyor ücetsizdir ve ekranı çift kapatmada var ilgilenen olursa kursunlar
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.