Şimdi Ara

★ Xiaomi Mi A1 ★ Ana Konu & Kullanıcı Kulübü (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (3 Mobil) - 1 Masaüstü3 Mobil
5 sn
6.121
Cevap
83
Favori
380.577
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Tuşların ışıklarını root atıp söndürdüm. Eline telefonu alan tuşları göremeyip şaşırıyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mi5X'e IMEI atan var mı aranızda arkadaşlar?
  • varevolverine kullanıcısına yanıt
    Nasıl yaptın la banada söyle ben yapayım :D

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • sarppy kullanıcısına yanıt
    Benimde geldi bende yaptım

• YozgatLee0666 kullanıcısına yanıt
    Aralık güncellemesi yaptıysan olmaz, Kasım sürümünü flashlaman lazım. Ayrıca rootdan sonra OTA alamadım ben.

Beni uğraşırdı, ilk hatada direk bootloop a kalıyor.

Kasım sürümünü flashla sonra fastbootla recovery.img boot ediyorsun, sonra twrpyi iki slota da kur. Kurduktan sonra telefonu bi aç bakalım açılacak mı. En son magisk zipi flashla, telefonu açıp eski magiski silip yeni magisk apk yı kuruyorsun.
    Buraya kadar root atma kısmı

Sonrası ister Xposed kurarsın üstüne Gravity yüklersin sonra telefon parendeye bile kalkar. Ama Xposed yüklersen safetynet iptal oluyor, safetynet check yapan appleri kuramazsın mesela Netflix.

Safetynet gitmesin istersen 3. Parti app kurup root yetkisi verip ışığı kapatabilirsin.

Ben sorumluluk kabul etmem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi varevolverine -- 13 Aralık 2017; 0:26:10 >

• varevolverine kullanıcısına yanıt
    Çok uğraş gerek yok alıştım zaten :D

• YozgatLee0666 kullanıcısına yanıt
    Rootsuz 1 gün kullandım telefonu, alışık değiliz rootsuz android kullanmaya

• arkadaşlar telefonun 3.5mm kualaklık çışından dip sesi geliyor malesef :((( kulakları hasas olan arkadaşlar için bu büyük bir sorun oduğunu söyleye bilirim.

kuallandığım CREATIVE EP-630 gerçekten güzel ses çıkşı vardır. önceki telefonumda 3 yıldır kullanıyordum ve en ufak bir dip sesi yoktu...

benim için şuan en büyük hayal kırıklığı bu oldu malesef...
  • işsiz34 İ kullanıcısına yanıt
    Bende normal hocam, dip gürültüsü müzik yokken alıyorum arada. O da bildirim sesi gelmeden önce veriyor sonra kesiyor.

Hocam Mi5x de DZAT DF-10 kulaklık kullanıyorum ve dip ses almıyorum. Ses konusunda hassasım bende ama Xiaomi'de hiç sorun yaşamadım bu konuda.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cophy

Merhaba,

Teknosa dan A1 alan var mı? Eğer varsa global versiyon mu bilgi verebilir mi?

Teknosa dan A1 alan var mı? Eğer varsa global versiyon mu bilgi verebilir mi?
  • cophy C kullanıcısına yanıt
    Teknosa için değil de genel olarak söyleyebileceğim, Mi A1'in global olmayan sürümü yok diye biliyorum, yani tüm A1'ler global sürüm. Mi 5X'in ise global sürümü yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hatiboglu -- 13 Aralık 2017; 11:15:29 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hatiboglu

Teknosa için değil de genel olarak söyleyebileceğim, Mi A1'in global olmayan sürümü yok diye biliyorum, yani tüm A1'ler global sürüm. Mi 5X'in ise global sürümü yok.

teşekkürler bilgilendirme için.
    dip sesi işini 1 gündür araştırıyorum. ihtimaller dahilinde bu cihazda donanımsal bir problem oldugunun işareti olabilir.

bir diğer olası ihtimalde 10 volt gibi yüksek bir çıkış sağlamakta 3.5 mm çıkış. şuanki kulaklığımın iç direnci 16 ohm bu da baya düşük bir değer eğerki 32-40 ohm gibi kulaklarla denemek gerekiyor. (deneyen varsa ve bize sonuçları bildirsin)
    . bunun çözüm için bir yöntem olabilir.

şuan için kulaklık almaya niyetim yok...
  • Cihazı alalı 5 gün oldu. Şimdilik oldukça memnunum. iPhone ile benzerliği biraz fazla ama bu kaliteli bir kasaya sahip olduğu gerçeğini değiştirmiyor. Parmak izi okuyucu oldukça başarılı. Pili beklentimin cok üzerinde. Oyun oynamayan bir kullanıcıyı rahatlıkla 1 1,5 hatta zorlanırsa 2 gün idare edebilir. Powerbank vs taşınmaya gerek yok kesinlikle normal kullanım için.

Tasarımında tek beğenmediğim yanı ekran kasa oranı oldu, ancak bu fiyata bu tasarım fazla bile.

Saf Android arayüzünü çok beğendim, daha önce hic kullanmamıştım. Gerçekten çok temiz ve akıcı.

Kamerası bence güzel ama pek kamera kullanan bir insan değilim. Telefonlardan bir mucize beklememek gerektiğini düşünüyorum. Çift kamera olayı ise cok güzel, arada eğlencesine kullanılabilir.

Kumanda olayını da sevdim baya.

Bu telefonla ilgili değil ama google asistanı da çok güzel çalışıyormuş. Telefonu İngilizce kullanıp, İngilizce komut verirseniz baya kullanışlı oluyor, onu da tavsiye ederim.

Cihazla ilgili tek sorunum telefoncularda kılıf vs bulamamak oldu. İnce estetik bir kılıf ve kırılmaz cam filmi arıyorum. Bana tavsiye edebileceğiniz bir site/satıcı ve ürün var mıdır acaba?

• HB'de koycebine'den siyah aldım. Şarj aleti Amerikan fiş, yanına Avrupa'ya çevirici koymuşlar, hoşuma gitmedi. Bilseydim almazdım ama hata bende sormadım almadan. Başka Amerikan fiş çıkan var mı? Bir de tam sim yuvasının üzerinde küçük bir çizik var. Sıfır telefonda çizik olması beni şaşırttı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eeosman -- 19 Aralık 2017; 17:0:19 >
  • C-A- C kullanıcısına yanıt
    Hocam Çin den alın derim. AliExpress de Cafele marka kılıf ve ekran koruyucu var. Ucuz ve kaliteli.

• eeosman E kullanıcısına yanıt
    Benim fiş Avrupa msjlardan hatırlamıyorum hiç farklı fiş çıkan

• selam arkadaşlar. bende Mi A1 alıcam diye 1 ay öncesinden aliexpress ten kılıf ve cam siparişi verdim bir sürü. işin ilginç tarafı hepsi elime ulaştı 1 ayda ama yorumları okuyup almaktan vazgeçtim :)) nubia z17 mini aldım. yeni cihaz alan bir sürü arkadaş var okuduklarımdan anladığım, hepsine hayırlı olsun güle güle kullansınlar. uygun fiyattan bu kılıfları, kırılmaz camları yada ekran filmlerini almak isteyen arkadaşlar olur ise 0*5*4*6 / 5*6*3 3*6 7*2* den bana ulaşabilirsiniz. size whatsapptan resimlerini atarım. istediğinizide kargolarım
  • Arkadaşlar, mi5X de EU rom kullanan varsa, Smart Asistan'da adım sayar çalışıyor mu?
  • 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.