Şimdi Ara

Xiaomi Mi 9T Pro - Ana Konu (435. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8.887
Cevap
138
Favori
438.310
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 433434435436437
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Benim tel açıkken şarj olmuyor sadece kapalı iken ya da kapatıp açınca şarj oluyor sebebi ne olabilir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Captain Tsubasa 10 kullanıcısına yanıt
    Ben satayım

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • oktay1910 kullanıcısına yanıt

mi9 aldım hocam teşekkür ederim

• Kendi mi9t telefonumu eşime verip mi 9t pro aldım. Güncellemeler falan yapılmış deneyim olarak mı 9t cok daha iyiymiş onu anladim. Kutudan çıktığı gibi güncelleme yapmadan kullanıyoruz mi 9t yi çünkü. Güncelleme resmen içinden geçmiş taş gibi cihazib

• resgodo kullanıcısına yanıt

android 9 miui 10’a dönebilirsiniz sorunsuz.

• Telefonu yeni aldığım için bir kaç gün oturmasını bekleyeceğim. Baktım olmuyor direk döneceğim eskiye

• Xiaomi cihazlar hep bu şekilde. Kutudan çıktığı hali ile son güncellemesi arasında dağlar kadar performans farkı var. Yazılımı olmayan bir cihaz kesinlikle tercih etmeyeceğim artık ben. 1 kişinin geliştirdiği aosp romlar kat kat daha iyi çalışıyor şu cihazda.

• Liquido02 kullanıcısına yanıt

Aynen 2 senedir Evolution X romu kullanıyorum aşırı memnunum. Android 13 bile geldi şuanda Mi 9T Pro'ya.

• dr20mouse kullanıcısına yanıt

Evet v7.0 gelmiş lakin ben mal mal hatalar almıyorum. Cihazda TR cihazı, unlock yap , kur uğraş vs. Xperia'dan beri rom da atmadım cihazlara o sebep tereddüt de var o konuda. V7.1 vs bir gelin bakalım çok çok daha iyi olursa uğraşırım. bu X rom kendi içinde otg update alıyor değil mi ?

• Apache Air Fighter kullanıcısına yanıt
    Evet güncellemeleri direk ayarlardan görebiliyorsunuz. Stabilite farkını da tam ekran hareketlerini kullanan kişiler daha çabuk anlar. Miui da kasan animasyonlar mı dersin rezil multitasking performansı mı dersin ayrı çile. Aosp bir kez alıştıktan sonra cihazın stock hali 10 yıl öncesinden kalma Android cihaz izlenimi veriyor şahsen bana.

• Misler gibi cihaz aylardır Custom ROM kullanıyorum. Miui nasıldı unuttum düşünmeyin bile. Rom seçenekleri bol kitlesi hâlâ geniş şuan cihazda Android 13 yüklü.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EdnanBey -- 27 Ağustos 2022; 2:57:49 >

Otg desteği var diye biliyorum bende ama ben elle manuel kuruyorum hep.

Aslında şuanda çıkan ilk sürümü geçen sene ilk çıkan android 12 sürümünden daha başarılı çıkış yaptı ama bende katılıyorum size bir süre beklemek lazım önemli özelleştirmeleri dahaden gelmedi.

Hocam şimdi 7.1-7.2-7.3 hepsinde komple wipe edemem cihazı çok uğraştırıyo malesef. Lakin android 13 ve aşırı akıcı olması baya cazip geldi. Uğraşıcam gibi özellikleri gelince bir ara. En az 1 sene daha kullanırım bu telefonu çünkü, memnunum halen MIUI olmasına rağmen hemde.

Bu arada ekran için 72hz hız aşırtma var Evo. X' de doğru mu ? MIUI 60hz den üstünü kullandırmıyor.

• Düzgün bir batarya bulabilsek cihazın potansiyeli hala çok iyi ama bir türlü bulamadım ben. Eğer batarya değiştirip memnun kalan varsa eğer markasını yazarsa sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Liquido02 -- 27 Ağustos 2022; 20:59:49 >

Ekran hız aşırtma var ama tavsiye etmem bozabilir. 72 hz’in etkisi var ama güzelde meret. Yan sanayi ekranlarda sorun çıkartıyor telefon tamamiyle orjinal olmlı düzgün çalışması için.

Ben her seferinde cihaza temiz format atmıyorum. Önemli bir değişiklik yoksa wipe cache yapıyorum sadece gerisini rom + dfe + magisk yükleyip geçiyorum. Eğer ki temiz format atacaksam swift backup işimi bayağı kolaylaştırıyor ama yinede bir 2 saat gidiyor medya dosyalarını yedeklemek için. Bu iş içinde başarılı çözümüm winrar ile medya klasörlerini rar dosyası olarak çıkartmak kolayca bilgisayarla transferi hallediyorum böylece.

Bende bulamadım şunun orjinal bataryası nasıl aliexpresste satılmaz hala anlamıyorum.

Peki hocam ben cihazı Android 13 yani Evo.X 7 iyice oturunca, kurduktan sonra rootsuz ve şifrelenmiş kullanmak istiyorum. DFE ve Magisk kurmam. Bu durumda OTG güncellemesi tek çare oluyor değil mi ?

Zamanında Xperia Z5 e kulaklık ve hoparlör mod u kurup, roog izniyle yüklü gelen uygulamaları kaldırıyoduk stock rom'dan da Evo.X de root yapmaya gerek var mı ?

AliExpress de Türkiye batarya gönderimi yasak olduğu için çıkmıyorlar. Yoksa güzel bataryalar var ama alma şansımız yok maalesef. Türkiye içerisinde bulmak lazım.

Dfe şart değil şifrelemeyi çözebilen recovery ile hem dfe hemde magisk kullanmak şart değil. Ota da devam edersiniz.

Bootloader kilidi açık olacak ama. Bu da google play serfitikası olmayacak demek netflix kurulmaz yüksek ihtimalle.

Evet o da var. Yurtdışında bir tanıdığa aldırıp getirmek lazım. Yurtdışına adlırebileceğim bir batarya var mı bildiğiniz? Nohon iyi diyorlardı ama ısınma sorunu yaşayan duydum bilemedim bu yüzden.

• 
Sayfa: önceki 433434435436437
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.