Şimdi Ara

★ Xiaomi Mi 9T ★ Ana Konu ★ MIUI 12.1 - ANDROID 11 ★ -İLK MESAJI OKUYUN LÜTFEN!!- (980. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
26.840
Cevap
290
Favori
1.812.706
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
88 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 978979980981982
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: cpurss79

Cihazın ekranını benim gibi bir amoled için biraz cansız ve az parlak bulan var mı? Bundan önce biraz Samsung a50 deneyimim oldu o telefonda renkler daha canlı ve daha parlaktı. Bu telefonun ekranına kötü diyemem ama Samsung'a göre biraz daha cansız geldi. Benim gibi düşünen kimse var mı? Bu cihazın panelini iki farklı firmanın yaptığını duymuştum (ne kadar doğru bilmiyorum) belki onunla alakalıdır.
    Kapalı alanda ve güneş altında bana çok iyi geldi ekran performansı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cpurss79 C kullanıcısına yanıt
    Samsung telefonlarda default olarak ekran ayarları "canlı" moddadır. Doğal moda alınca kötü gözüküyor. 9t'de de benzer "canlı" mod var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: velorin

bu zamlardan sonra alınır mı yoksa düşük model mi bakmalıyım yoksa beklemeli miyim fikirleriniz nedir ? (not: garantili alacağım)
    Değişik bir cevap vereyim. Önceki telefonuna göre karar vermelisin. Ben 4,6 inş telefondan geçtim. Tek elde kullanmaya çok alışmıştım. Şu an telefonun üst yarısı kontrolüm dışında ve halen alışmaya çalışıyorum. İkinci husus telefon gayet ağır. Yine alışması zaman alıyor. En güzeli git bir mağazaya eline al bak incele, kolonya sürmeyi de unutma tabii sonrasında.

Ona göre karar ver. Fiyatına değer mi, sorusu bile saçma.
  • quote:

Orijinalden alıntı: velorin

arkadaşlar fikrinizi almak istiyorum. şu an mi9t 128 gb 3300 3400 civarında, mi9 lite 64 gb 3000 tl civarında. mi 9 lite da sd kart desteği bulunuyor bu ikili arasında kaldım. fikir belirtirseniz güzel olur :)
    Şu an 4000'e dayanmış durumda fiyatı, 128 GB.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lalo Salamanca

Valla şu cihaz 5.1 inç olsa tadından yenmezdi. S6yı elime alınca o kadar konforluki bu büyük cihazlardan sonra
    Çok haklısın. Benim gibi 4,6 inç z5 Compact ölçüsündeki cihazlardan geçiş yapanlar buralarda mı? Siz de benim gibi alışmakta zorlanıyor musunuz?
    Alıntılayın mesajı büyütelim, dertleşelim. Yahu şu çerçevesiz cihazlardan, hadi en azından bari 5 inç niye yapmazlar aklım almıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: nokmen

Şu an 4000'e dayanmış durumda fiyatı, 128 GB.

Alıntıları Göster
    Geçen hafta perşembe günü 128 gb sıfır garantili adıma faturalı 3150 tl almıştım, cuma günüde zam geldi. Sevdiğim yönleri de var sevmediğim yönleri de eğer miui 12 de hatalar düzelmez ise satıp Samsung'a geri dönecem

• nokmen kullanıcısına yanıt
    5.1den geçtim... Alışmam uzun sürdü. Ama bu cihaz yine o şekilde 5.5olsa tam olurmuş. Full ekran olduğu için baya ufak olurdu muhtemelen.

• BekirARSLAN kullanıcısına yanıt
    Yani evet banada öyle geliyor. 5.5 ideal gibi

• quote:

Orijinalden alıntı: ogzmrt

Ah be Sony. Küçük ekran ve compact serisi cihazların kullanım için çok iyiydi. Şu an ülkemizde tekrar satışa başlasa alacağım tek marka olurdu.
    Önceki telefonumdur kendileri.
    Beyaz Z5 Compact.

190 Mercedes gibi klasik oldu halen çıkaramıyorum elimden.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lalo Salamanca

5.1den geçtim... Alışmam uzun sürdü. Ama bu cihaz yine o şekilde 5.5olsa tam olurmuş. Full ekran olduğu için baya ufak olurdu muhtemelen.
    Bana da öyle geliyor. Mi 9t gibi full ekran 5.5 inc süper olurmuş.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    Bugün aldım 3300

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
    ben de zamanında z3 compact kullandım çok güzel bir cihazdı

• Sizce ne kadar daha android guncellemesi alir? Bu firmanin tavri nasil guncellemelerde? Umarim samsung gibi degildir.

• Arkadaşlar uzun süredir foruma girmiyordum tartışıldı mı bilmiyorum aratıp bulamadım:

Hikaye paylaşmak için video çekiyorum ve hiç güzel olmuyor özellikle ışığın az olduğu ortamlarda. İyileştirmek için fikri olan varsa lütfen paylaşabilir mi?

Teşekkürler.
  • Ya arkadaşlar, bu telefon her güncelleme yaptığı uygulama için titriyor. Bir türlü ayarını bulamadım. Play Store bildirimlerinden titreşimi vs kapattım ama geçmiyor. Durup durup titriyor ancak bildirimi göstermiyor. Delireceğim. Bir de beklemede de %6-8 arası şarj yiyor çok. Bunları nasıl kontrol altına alabilirim? MIUI karışık geldi bu konularda çok.
  • Ya beklemede şarj gitmesini çözmenin yolları var ama açıkçası ben tercih etmem. Telefonun özelliklerini kısmak gereksiz geliyor çünkü. Ama her zaman açık ekranı kapatabilirsiniz,telefonu 2g'ye çekebilirsiniz wifi kullanırken,senkronizasyon konum falan kapatabilirsiniz. Çok fazla yapılanilecek şey var hepsine hakim değilim pek. Ama yardımcı olan çıkacaktır.

• Sert-aç kullanıcısına yanıt
    Android 11, sonrasında miui13 alır kesin. Sonrası Xiaomi'nin insafına kalıyor çünkü 2-2.5 yılı doldurur bu şekilde.
    Ama xiaomi hala 3-4 yıllık cihazlarına güncelleme vermeye devam ediyor, bu konuda iyi.(android güncellemesi değil, genelde güvenlik güncellemesi)
  • memomur M kullanıcısına yanıt
    Malesef androidin genel sorunu bu instagramde. Iphone kullanan arkadaşlarım ısrarla fotoları benden çekilmek istiyor ön kamerayı çok beğeniyorlar ama instagram uygulamasında rezalet çözümü yoktur bence ama umarım vardır.

• Oneplus'tan geçtim açıkçası hem beklemede şarjı fazla yiyor, hem de bildirim gelip titriyor göremiyorum vs. Yazılım da çok akıcı ve stabil değil, çok fazla lag oluşuyor ama çözümleri de yok sanırım. İncelemiştim konuyu. Neyse belki çözümü vardır, yardımcı olur arkadaşlar.
  • Espa kullanıcısına yanıt
    Hocam ya miui sürümleri neden bu kadar hızlı çıkıyor Cidden sürekli radikal bi güncellemeyle yeni sürüme geçiyor telefonlar. Güncel olmak güzel, getirdikleri yenilikler görünümler çok güzel ama bi yanımda bi sürüm getirip o sürümü geliştirip üstüne bir şeyler inşaa etseler diyor. Daha 12 yayınlamamışken 13çalışmalarına başlamaları biraz seri üretim güncelleme yapıyolar gibi geliyor ne dişünüyosunuz bu konuda siz

• 
Sayfa: önceki 978979980981982
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.