Şimdi Ara

★ Xiaomi Mi 9T ★ Ana Konu ★ MIUI 12.1 - ANDROID 11 ★ -İLK MESAJI OKUYUN LÜTFEN!!- (756. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
26.842
Cevap
290
Favori
1.824.764
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
88 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 754755756757758
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hocam telefonun 4000 mah bataryası var elbette insanlar uzun gitmesini isteyecekler. Yanımda sürekli şarj aleti ve powerbank mi taşıyacağım?

Fakat sizin dediğiniz gibi 6 saat yapanlar abartıyor olabilir. Günlük olarak zaten iştesin okuldasın yani 6 saat boyunca telefona ne zaman bakacaksın. Ben o konuya katılıyorum ama pil deneyimlerini paylaşmak o kadarda kötü değil. Dediğim gibi alacaklar veya kullananlar için bir fikir oluşturuyor. Keşke abartmadan yapabilsek.
  • Yakın zamanda telefona tam sıkı olan şeffaf kılıf alan var mı ?N11 de vs bir sürü var ama kimisi ön kameraya uyumlu olmuyormuş.

Hb de spigen indirimde 47.94'TL ye düşmüş ama renkli telefonda şeffaf kılıf daha hoş duruyor bana göre bir de sararmasa.

Bazı telefonlardan siyah şeffaf kılıf çıkıyor bu telefon için bulamadım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi El Profesor -- 24 Şubat 2020; 18:56:39 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: El Profesor

Yakın zamanda telefona tam sıkı olan şeffaf kılıf alan var mı ?N11 de vs bir sürü var ama kimisi ön kameraya uyumlu olmuyormuş.

Hb de spigen indirimde 47.94'TL ye düşmüş ama renkli telefonda şeffaf kılıf daha hoş duruyor bana göre bir de sararmasa.

Bazı telefonlardan siyah şeffaf kılıf çıkıyor bu telefon için bulamadım.
    Bende önü ve arkası camlı kılıf aldım ancak telefonun zarifliğine biraz gölge düştü açıkçası... 360 derece saran şeffaf silikon kılıflardan almayı düşünüyorum

Ama pek bulamadım

Bir de 4.5g mobil veri speedtest sonucunuz nedir arkadaşlar?

4 mbit çıkıyor indirme hızı upload 2mbit.. Çok düşük değil mi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • neroavalon kullanıcısına yanıt
    Bu kılıfı buldum arkası buzlu,şeffaf kılıf gibi sararma olmaz herhalde ama yanları açık ondan kararsız kaldım fiyat düşerse siyah stoğa girerse alabilirim.
    GittiGidiyor
    Microcase Xiaomi Mi 9T - Mi 9T Pro Frameless Serisi Sert Rubber Kılıf - Mavi Fiyatı ve Özellikleri - GittiGidiyor
    https://www.gittigidiyor.com/cep-telefonu-ve-aksesuar/microcase-xiaomi-mi-9t-mi-9t-pro-frameless-serisi-sert-rubber-kilif-mavi_pdp_533712142

• quote:

Orijinalden alıntı: theVerge

Ust hoparlorden ses veriyor ama uzun kullanimda zarar verecegini dusunuyorum. Karar sizin..

XDA Developers
    [MAGISK][MOD][22/01][v5] Dual Speaker Mod For Redmi K20 Pro
    https://forum.xda-developers.com/k20-pro/themes/magisk-dual-speaker-mod-redmi-k20-pro-t3952416

Alıntıları Göster
    Neden zarar versin ki hocam. Acaba ben de yapsammı buju bilemedim. Hoş bisey

• quote:

Orijinalden alıntı: El Profesor

Bu kılıfı buldum arkası buzlu,şeffaf kılıf gibi sararma olmaz herhalde ama yanları açık ondan kararsız kaldım fiyat düşerse siyah stoğa girerse alabilirim.
    GittiGidiyor
    Microcase Xiaomi Mi 9T - Mi 9T Pro Frameless Serisi Sert Rubber Kılıf - Mavi Fiyatı ve Özellikleri - GittiGidiyor
    https://www.gittigidiyor.com/cep-telefonu-ve-aksesuar/microcase-xiaomi-mi-9t-mi-9t-pro-frameless-serisi-sert-rubber-kilif-mavi_pdp_533712142
    Şeffaf değilmiş Bi de 360 değil tabi sen beğendiysen bilemem... Şeffaf kılıflar hep sararıyor mu o zaman iki parçalı cam koruyucu almak lazım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi neroavalon -- 24 Şubat 2020; 18:33:58 >

• ★ Xiaomi Mi 9T ★ Ana Konu ★ MIUI 12.1 - ANDROID 11 ★ -İLK MESAJI OKUYUN LÜTFEN!!-

Bende durum böyle çıktı ama neyin kullandığını anlayamadım? Android sistemi yüzde 22 şu an.. oynadığım oyun bile bunun üçte birini kullanıyor şu an

hocam ben de bu kılıftan almayı düşünüyorum acaba başka bir telefon varsa fotoğrafını çekebilir misiniz?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • softdisk S kullanıcısına yanıt
    Android sistemi 50 dk uyanık kalmış ama bunu proximity sensörüne bağlıyorum 50 dk civarı telefon görüşmesi yaptınız muhtemelen dediğim gibi sanki kullanım bilgisinde hata var gerçekten o kadar kullanıyor olsa ben %20 kala 8 - 9 saat almam

• quote:

Orijinalden alıntı: Uçan Fin

hocam ben de bu kılıftan almayı düşünüyorum acaba başka bir telefon varsa fotoğrafını çekebilir misiniz?
    Cam çok kaliteli değil micro çizikler belli oluyor ve yağı biraz belli ediyor telefonun kendi camındaki gibi net bir görüntü yok dokunmatik hassasiyeti kenar köşelerde biraz azalıyor ve bunu hissediyorsun

Bu aliexpresten sipariş etsek gelir mi acaba gümrük vergisi falan nasıl oluyor acaba

Şu ayarda ürün bulsak harika olacak da

Bendeki ürün şöyle:

★ Xiaomi Mi 9T ★ Ana Konu ★ MIUI 12.1 - ANDROID 11 ★ -İLK MESAJI OKUYUN LÜTFEN!!-

★ Xiaomi Mi 9T ★ Ana Konu ★ MIUI 12.1 - ANDROID 11 ★ -İLK MESAJI OKUYUN LÜTFEN!!-

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi neroavalon -- 24 Şubat 2020; 22:20:49 >

• Şeffaf ince kılıf önerilileriniz varsa ben de alabilirim. Kutudan çıkan kılıf güzel ama biraz kalın gelmeye başladı artık

• Lepanto kullanıcısına yanıt
    Evet, tüm 9T/Pro lar veya ekranin altında parmak izi, sensör vs bulunan telefonlar bu şekilde.

• Bykclk kullanıcısına yanıt
    Şeffaf olarak GittiGidiyor dan kılıf+nano cam olarak aldığım seti kullandım bir süre, kılıf cok inceydi ama parlak plastiğin dokunma hissini sevmediğim icin bıraktım kullanmayı, ilan kapanmış o yüzden linki atamıyorum. Geçenlerde 3M Migros da aynı kılıfı gördüm, 10 12 tl civarıydı, yolunuz düşerse bakabilirsiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: Bykclk

Şeffaf ince kılıf önerilileriniz varsa ben de alabilirim. Kutudan çıkan kılıf güzel ama biraz kalın gelmeye başladı artık
    çakal esnafın koyduğu resimler hep temsili resimler ve ürünü eline alınca cam kalitesinden dolayı hayal kırıklığına uğruyorsun.gerçi iade etme durumu da var ancak.burda deneyen memnun olan arkadaş varsa linkini verirse güzzel olur :D

bir de bazı üçkağıtçılar aynı kılıfın ön tarafının camsız olan sürümünü satıyor dikkat etmek lazım.

aliexpreste daha ucuz bu ürünler acaba gümrük konusu nasıl bilen varsa aydınlatırsa güzel olur

şuna bayıldım mesela
    ama camı gerçekten bu kalitede mi acaba gerçi fiyatı uygun da

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi neroavalon -- 24 Şubat 2020; 21:38:47 >

• Merhabalar. Bende Mi9T alarak aranıza katıldım arkadaşlar. Telefonu açar açmaz güncelleme geldi. Android 10 ve mıuı 11. Güncelledim. Şuan için bir sıkıntı varmı bilmiyorum. Yıllardır Samsung kullanınca arayüz farklı geldi baya alışmaya çalışıyorum. Güncellemeyle uygulama çekmecesi geldi deniyor ama ben bulamadım. Nerede olduğunu söyleyebilir misiniz😊 İlk şarj süremide ekledim. Çift hat etkin ve iki tane mail kurulu ve gün içinde aktif şekilde kullanıyorum
    ★ Xiaomi Mi 9T ★ Ana Konu ★ MIUI 12.1 - ANDROID 11 ★ -İLK MESAJI OKUYUN LÜTFEN!!- ★ Xiaomi Mi 9T ★ Ana Konu ★ MIUI 12.1 - ANDROID 11 ★ -İLK MESAJI OKUYUN LÜTFEN!!-

• krmtrylcn kullanıcısına yanıt
    hayırlı olsun. güncellemeleri yaptıktan sonra ayarlara gir fabrika ayarlarına sıfırla de..sonra progrmlarını baştan kur.şarj konusunda daha iyi oluyor telefon. ama sanırım memnunsun şarjdan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi neroavalon -- 24 Şubat 2020; 21:41:2 >
  • Merhabalar garantisiz mi9t almak istiyorum uygun fiyata öğrenciyim ve hangi satıcı güvenilir bilmiyorum, lütfen satıcı önerebilir misiniz

• Sahibinden sitesi ilan no :713182728 (Allah Affetsin, garantisiz cihaz önerince hak-hukuk-haram-helal bilmiyormuşuz o yüzden yazdım satıcı ile alakalı değil)
    Öncelikle mesajı düzenleyip fotoğrafları simage yapsak gözümüz kör olmayacak.

Detaylı Aliexpress rehberini forumda bulabilirsiniz.
    Kısaca; Minimum 15 Tl vergi çıkıyor artık her şeye. Takipli kargo seçerseniz kargo hem kaybolmaz hem de daha hızlı gelir. 100'lerce alışveriş yapmışımdır Aliexpress'ten.
  • efebora06 kullanıcısına yanıt
    Yapmayın şunu bana ülkenin yönetimini hatırlatıyorsunuz. Kandırıldım diyeceksiniz sonrasında
  • 
Sayfa: önceki 754755756757758
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.