Şimdi Ara

★ Xiaomi Mi 9T ★ Ana Konu ★ MIUI 12.1 - ANDROID 11 ★ -İLK MESAJI OKUYUN LÜTFEN!!- (569. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
26.846
Cevap
288
Favori
1.826.289
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
88 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 567568569570571
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Kamera lenslerinin olduğu yeri gözlük beziyle silin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Spigen kılıf nasıl dostlar alan memnun olan var mı ? Çok kaba durmuyor değil mi telefonda .

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: dr20mouse

Kamera lenslerinin olduğu yeri gözlük beziyle silin.
    tesekkur ederim. peki telefonu ne zaman isiga tutsam kendi kamerasinda ve gcamda fotograftaki mavi leke cikiyor. bilmiyorum bana kamerada sikinti varmis gibi geldi ama emin de olamadim.

★ Xiaomi Mi 9T ★ Ana Konu ★ MIUI 12.1 - ANDROID 11 ★ -İLK MESAJI OKUYUN LÜTFEN!!-

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gizemt77 -- 10 Ocak 2020; 23:30:25 >

• gizemt77 G kullanıcısına yanıt
    Kamera camını sildiğiniz halde hala gözüküyor mu? Gözünüz iyi görüyorsa lensin içine farklı ışık açılarıyla bakın. Leke veya toz görüyor musunuz?

• Arkadaşlar telefon çok nadir şekilde bazen donuyor. Kapatma tuşuna basılı tutup reset atmazsam hiçbir işlem yapamıyorum.

Bugün de ilk kez başıma geldi cebimdeyken kendi kendine kapanmış telefon.

Alalı 1 ay filan oldu. Telefonu açar açmaz güncelleyip sıfırladım öyle kullanıyorum. Başına benzer olaylar gelen var mı ?

• quote:

Orijinalden alıntı: dr20mouse

Kamera camını sildiğiniz halde hala gözüküyor mu? Gözünüz iyi görüyorsa lensin içine farklı ışık açılarıyla bakın. Leke veya toz görüyor musunuz?
    uygun isikta bakacagim, leke veya toz varsa kendim telefonu actirip temizleyebilirim ancak yazilimsal bir sikintiysa garantiye gitmesi gerekir. dogru mudur?

• mwwo3.3 kullanıcısına yanıt
    Hocam armor kılıf çok kaba yapıyor tuğlaya dönüyor. Ama koruması fevkalede asla kırılmayacak hissi veriyor

• Sa. Arkadaşlar Telefon cepte iken WhatsApp tan görüntülü arama gelince pop-up kameranın otomatik açılmasını engelleyebiliyor muyuz acaba?

• aglc kullanıcısına yanıt
    Kamera iznini kapatabilirsiniz tek yol bu.

• Merhaba

Telefona imei attıracağım fakat sıfırlanacak galiba. Yedek almak için yapmam gerekenler nedir? Rehber vs googleda yedekleniyor fakat uygulamalar vs hepsini baştan kurmam gerekiyor.

• LacWer kullanıcısına yanıt
    Benim aradigimda o iş yerinde hiç degilse . Tşk

• Malesef bastan kurmaniz gerek, root olmadan tam yedek alinamiyor.

• dr20mouse kullanıcısına yanıt
    Üstad s7 lerde bi ara hot pixel diye bisey türemişti ya ; o geldi aklıma :) hey gidi günler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lawyer25 -- 11 Ocak 2020; 0:21:17 >
  • lawyer25 kullanıcısına yanıt
    Evet hdr işlemesi yaparken kırmızı nokta kalıyordu resimlerde. Yazılımsal birşeydi çözmüşlerdi hızlıca

• mwwo3.3 kullanıcısına yanıt
    Hocam kaba duruyor telefon siyah renk değilse renginide bastırıyor ama koruma katsayısı yüksek. Ben geçen masadan düşürdüm telefonu birşey olmadı şükür. Kılıf olmasa illaki bir yeri giderdi. Zaten kılıfsız hali acayip kaygan zemin düz değilse kendinden gidiyor eğime doğru.

Düşürmem kırmam diyorsanız takmayın bencede

• gizemt77 G kullanıcısına yanıt
    Evet tabikide herkeste yoksa yazılımsal değildir donanımsaldır.

• Mi cloud vey google uygulamasıda olur yedekleyebilirsiniz. Yeniden kurulum yaptığınızda hepsi tekrar indirilip kurulur otomatik olarak. Tabi bunun için sınırsız wifi internet lazım.

• Buna benzer olmadı. Yüklenen uygulama ya da sistem uygulaması ayarlarının değişmesinden olabilir

• Instagram'da story izlerken 2.saniyesinde anlık olarak donuyor ve düzeliyor. Bu bütün storylerde oluyor, yok mu bunun sıkıntısını çeken başka?
  • Merhaba, cihaz brick oldu, EDL modda islem yapabilmek icin yetkili hesaba ihtiyacim var, hesabi olup, ucreti karsiliginda yardimci olabilecek var mi acaba

• 
Sayfa: önceki 567568569570571
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.