Şimdi Ara

★ Xiaomi Mi 9T ★ Ana Konu ★ MIUI 12.1 - ANDROID 11 ★ -İLK MESAJI OKUYUN LÜTFEN!!- (501. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
26.846
Cevap
287
Favori
1.832.920
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
88 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 499500501502503
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Cihazı voltede desteklenen cihazlardan birine takmadan aktif edemezsiniz..
    Yukardaki yöntemlede wofide aktif oluyor denedim.başarılı..

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • esevetnov kullanıcısına yanıt
    Olmaz bende vodafoneden geldim..başka cihaza takıp sms atıp bekleyeceksiniz olumlu sms gelene kadar..olumlu sms gelmeden yine mi9t ye takarsanız yine aktif olmaz..

• odontoklast O kullanıcısına yanıt
    Rexovery garantiyi bozmaz siz wipe caxhe yapıp öyle kullanım..muhtemelen düzelecektir sorununuz..

• quote:

Orijinalden alıntı: -KuTLuBeY-

VoLTE ve VoWIFI aktifleştirme yöntemi;

1. Turkcell Sim kartını öncelikle Turkcell sayfasında destek verilen cihazlardan birine takarak "HDSES" "2222" ye gönderelim. Onay mesajı geldikten sonra Sim i yine Xiaomi cihazımıza takalım.
    2. Arama ekranına VoLTE için;
    *#*#86583#*#* yazın. Ekranın alt tarafında (volte carrier disabled) yazacaktır.
    VoWIFI için;
    *#*#869434#*#* yazın (vowifi carrier disabled) yazacaktır.
    3. Ayarlar, Sim kartlar&Mobil ağlar, Sim kart, VoLTE kullan ve Wifi kullanarak arama yapın, aktif edin. Ağ tercihleri : Wi-fi seçin.

4. Ayarlar, Sim Kartlr&Mobil ağlar, Operatör adı yazan Sim, Erişim Noktası adları, Yeni Apn, "Ad:ims" "Apn:ims" "Apn türü:ims" daha fazla "kaydet"

5. PlayStore, QuickShortcutMaker kurun. Activities altında "Modem Config" "Try" "Turkey" yazılı olanı bulun ve kutucuğu işaretleyin.
    6. Sonrasında telefonu yeniden başlatalım.

İşlemleri sırasıyla yaptıysanız sorunsuz VoLTE ve VoWIFI aktif kullanabilirsiniz.

Not: Ben Turkcell kullanıyorum. Aynı yöntem ile diğer operatörler içinde çalışır duruma gelecektir.
    Çok teşekkürler. volte oldu ama vowifi olmuyor. 4. satırdaki yeri doldurup kaydet diyorum. çıkıp girince kayıtlı gözükmüyor. otomatik sıfırlıyor yani.

EDİT: telefonu yeniden başlattım oldu. her ikiside açıldı. tekrar çok teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi esevetnov -- 14 Aralık 2019; 16:45:38 >

5. ci adım da ki turkey seçmek zorunda değilsiniz. Başka ülkeleri de seçebilirsiniz illaki birinde vowifi de çalışacaktır. deneyin..

• quote:

Orijinalden alıntı: -KuTLuBeY-

5. ci adım da ki turkey seçmek zorunda değilsiniz. Başka ülkeleri de seçebilirsiniz illaki birinde vowifi de çalışacaktır. deneyin..
    Oldu hocam telefonu yeniden başlatınca oldu. Çok teşekkürler.
    Rica ederim

• Kulaklık bunu aldım, fiyat uygun geldi.. 110 TL Ayrıca yorumlar gayet iyi..

Haylou GT1 TWS Parmak Izi Dokunmatik Bluetooth Kulaklık
    aliexpress.com
    US $18.61 53% OFF|Tüketici Elektroniği'ten Bluetooth Kulaklık & Kulaklıklar'de Haylou GT1 TWS Parmak Izi Dokunmatik Bluetooth Kulaklık, HD Stereo kablosuz kulaklıklar, Gürültü Iptal oyun kulaklığı AliExpress'da
    https://tr.aliexpress.com/item/32985243771.html?spm=a2g0o.placeorder.0.0.3a1d20eaL0BV1l&mp=1

• -KuTLuBeY- kullanıcısına yanıt
    Dediğiniz gibi yapınca aktif oldu hocam eyvallah 👍

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sirulas kullanıcısına yanıt
    Bu ayarları yapmıştım ama aktif olmamıştı. İPhone cihazına takıp SMS gönderdim şuan volte aktif oldu

• sefilcix kullanıcısına yanıt
    O da yazıyordu ilk mesajda operatörün desteklediği bir cihaza takın diye

• sirulas kullanıcısına yanıt
    Activities altında "Modem Config" çıkmıyor
    ims kaydolmuyor. Yeniden başlatmak çare olmadı

RNot: Volte ve vowifi ayarları menüsü görülüyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alphace -- 14 Aralık 2019; 17:25:37 >
  • Android güncellemesi neden gelmedi halen bı bilgisi olan varmı global için

• umutsen U kullanıcısına yanıt
    Ne zaman aldın Geldimi vergi bakımından soruyorum

• Şimdi aldım. Yorumlardan 15 TL vergi yansıdığını okudum.
  • orphaned_land kullanıcısına yanıt
    En iyi kilif bu mu?

• En iyi kılıfım bilmiyorum ama ben çok memnunum

• Koruma açısından soruyorsanız evet daha iyisine rastlamadım estetik olarak tabiki değil..
  • Varmı bir gelişme yarın alacağım cihazı ? N11'deki aksaray iletişimden aldıysanız soru-cevap kısmında bazı müşterileri imeilerinin e-devlette kayıtlı olmadığından bahsetmişler
  • Daha önce de yazdım ama kimse bende de öyle demedi bu sorun bir tek bende mi var miui 11 e güncelledikten sonra ayarlardan volte yi açıp kapatacağım ayar bölümü yok çıkmıyor kod yazarak volteyi açıp kapatabiliyorum ayarlardan kapatamıyorum vowifi ayarı var volte ayarı yok bende?
    ★ Xiaomi Mi 9T ★ Ana Konu ★ MIUI 12.1 - ANDROID 11 ★ -İLK MESAJI OKUYUN LÜTFEN!!-

• 
Sayfa: önceki 499500501502503
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.