Şimdi Ara

★ Xiaomi Mi 9T ★ Ana Konu ★ MIUI 12.1 - ANDROID 11 ★ -İLK MESAJI OKUYUN LÜTFEN!!- (374. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
26.846
Cevap
287
Favori
1.830.925
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
88 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 372373374375376
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Kvk yapsa zaten cihaz onarımını sorun yok siz çok yanlış anladınız olayı bende Aksarayiletisimden genpa garantili olduğunu umduğum cihazı 64 gb Kırmızı rengi 2669 tl den indirimle birlikte 2421 e aldım ithalat garantili bile daha pahalı bakalım ne olacak yorumlarda genpa diye yazmış alanlar

★ Xiaomi Mi 9T ★ Ana Konu ★ MIUI 12.1 - ANDROID 11 ★ -İLK MESAJI OKUYUN LÜTFEN!!-

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• harock kullanıcısına yanıt
    Yok ben doğru anladım, KVK beni başka yere gönderemez, ortalığı yıkarım.
    Burası dağ başı değil elbet.
  • umutsen U kullanıcısına yanıt
    ekşi sözlük
    xiaomi garanti rezaleti
    https://eksisozluk.com/xiaomi-garanti-rezaleti--5909909

Hardware Plusyoutube
    Cepport ve KVK'nın sorununu çözemediği Xiaomi Mi 8 - Sizin Yorumunuz (Özgür Çınarcı)
    https://www.youtube.com/watch?v=cY6qzAQCDH8&feature=emb_title

İnşallah işin düşmez...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi efebora06 -- 11 Kasım 2019; 2:42:48 >

Umarım dediğiniz gibi olur sadece aracı görevi görmez hayırlı olsun diyelim 🤗

• verdim bende siparişi hadi bakalım gelsin görelim
  • harock kullanıcısına yanıt
    Size de hayırlı olsun. Bi gelsin telefon hayırlısıyla, tek korkum teknolojideki şanssızlığın bana uğraması.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • urun.n11.com
    Xiaomi Mi 9t 64 Gb Dual Sim (xiaomi Türkiye Garantili) - n11.com
    https://urun.n11.com/cep-telefonu/xiaomi-mi-9t-64-gb-dual-sim-xiaomi-turkiye-garantili-P381816332

Linkteki ürünü sipariş verdim. 555/1111 kampanyası ile cihazı 2120TL ye almış oldum. Kazandığım chip paraları da düşersem bana 2000TL civarına gelmiş oldu.
    Ödeme bilgisindeki sipariş tutarı bana ilginç geldi.

★ Xiaomi Mi 9T ★ Ana Konu ★ MIUI 12.1 - ANDROID 11 ★ -İLK MESAJI OKUYUN LÜTFEN!!-

• quote:

Orijinalden alıntı: Qleax

indirimle en iyi fiyata burası geliyor sanırım ama soru cevapta onay almadan almayın derim. Yukarda arkadaşların bahsettiği paralel ithalat muhabbeti çıkabilir. Bundan sonra en iyi fiyat burada sanırım.
    urun.n11.com
    Xiaomi Mi 9t 64 Gb (xiaomi Türkiye Garantili) - n11.com
    https://urun.n11.com/cep-telefonu/xiaomi-mi-9t-64-gb-xiaomi-turkiye-garantili-P359938185

garantiyi soruduğumda evofone ve genpa diye cevap verdiler.
    Bro bakımda kargoya verılıs tarıhı 6 Aralık dıyor daha bır ay var nasıl beklıycen bır ay sonra zaten kuponlarla dusurdu gun fıyata alırsın

• rmemis R kullanıcısına yanıt
    Ön kamerayı komple iptal etmeyi sordum aslında. Kameraya girince veya instagramda yanlışlıkla ekranı sağa çekince vs bu zımbırtının çıkıp durmasını istemiyorum :)

• N11 den ceppaket adli saticidan mavi renk siparis vererek araniza katildim

• fatihburak95 kullanıcısına yanıt
    Fiyat/Performans olarak şimdilik rakibi yok diyelim

• n11 den hangi satıcıdan alıyorsunuz?

• eediz kullanıcısına yanıt
    Son fiyatlar nedir bilmiyorum malum açılmıyor ama en son ben aldığımda Aksaray iletişim 2669 a satıyordu TR garantili diye belirtiyordu

Valla kardes hic de birsey yapamazsin, cetecilik duzenini cok da guzel kurmuslar kvk da ortak oluyor, hukumet de izliyor, gerci onlar da vergisini aldiklari icin keyifleri yerinde.

Gidin yurtdisindan getirenlerden alin, tek sim kullanamamak disinda bu yalandan garantili cihazla farki yok, 1000 tl cebinde kalir

• şuanda en ucuz burası, güvenilir midir?

Alırsanız bi haber eder misiniz bende merak ediyorum. Baya bi müşterisi var gibi görünüyor ama belli olmaz

• Miui 11 eu rom kurulu iken imei repair yapa biliyoruz değil mi ?

• aldım valla , 2500 e geldi kuponlar. bence güzel fırsat. Xiaomi türkiye garantili diyor değilse iade ederim açmadan

Doğru diyorsunuz akşama kalırsa bende alacağım 128lik olandan. Açmadan iade ederim en kötü.

• 
Sayfa: önceki 372373374375376
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.