Şimdi Ara

★ Xiaomi Mi 9T ★ Ana Konu ★ MIUI 12.1 - ANDROID 11 ★ -İLK MESAJI OKUYUN LÜTFEN!!- (351. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
26.846
Cevap
287
Favori
1.831.556
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
88 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 349350351352353
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ★ Xiaomi Mi 9T ★ Ana Konu ★ MIUI 12.1 - ANDROID 11 ★ -İLK MESAJI OKUYUN LÜTFEN!!-

★ Xiaomi Mi 9T ★ Ana Konu ★ MIUI 12.1 - ANDROID 11 ★ -İLK MESAJI OKUYUN LÜTFEN!!-

arkadaşlar karanlık ortam biri stock biri gcam, hangisi hangisi söylemeye gerek yok herhalde.

• volkie kullanıcısına yanıt
    Çok karanlıkta çekim yapmıyorum oda ışığında güzel çekmesi yeterli benim için. Stock kamera ile istediğimi pek alamadım. GCam için de aşırı olumsuz yorum yazılmış. Denemeden yorum yapmam yanlış olur tabi.

Ama 48 mp 3 kameralı bir telefon için performans çok istediğim gibi değil.

Bu arada telefonun diğer yönleri gayet olumlu ve güzel, yalnızca kamera için olumsuz düşünüyorum.
  • sertay_a kullanıcısına yanıt
    üstteki stock kamera sanırım değil mi ?

Birde aynı kareyi çekip paylaşabilir misiniz ? Teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mylove

İndirdim ve farklı bir program ile uzantı değişikliği yapmadan açtım ama benim derdim indirip ekstra uğraş olmadan program seçip açmak! Yani özetle bununla aç yazan yere istediğim player programını atayabilirsem sorun çözülecek hocam.

Alıntıları Göster
    Hocam yok mu çözümü?

Eğer yok ise standart müzik player uygulamasını, Web browser da olduğu gibi bununla aç ı, nasıl değiştirebilirim?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mt28 M kullanıcısına yanıt
    Google cameraya olumsuz yorum yapan ya google-camera hiç kullanmamistir yada gözünde sıkıntı vardır hele hele düşük ışık ve portre de sözlerim size değil yanlış anlamayın bilmeden ahkam kesene

• theVerge T kullanıcısına yanıt
    Tam ekran istiyorum
  • Arkadaşlar diyanetin namaz saati uygulamasını kilit ekranında göremiyorum. Durum çubuğunda ya da widget olarak görme imkanımız var mı?

Ön kamerada da gcam çok iyi. Onunla deneyin karşılaştırın farkı göreceksiniz. Ön kamera ve gece için gcam onun dışında herşey için video dahil stock iyidir.
  • O zaman 9T veya 9T Pro. Islemcileri, ses kartlari ve kamera sensorleri farkli. 9T kotu degil ama orta-ust seviye kullanicilara yonelik. Pro surum daha performansli bir cihaz. Islemcisi sebebiyle daha on planda. 2 yil normal suresi ama 3-4 yila kadar guncelleme alir. 4K da daha performansli. Aralarinda 400-500 tl fark var kayitsiz satilanlarda. Butcenize ve kullaniminiza uygun olani secin derim.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Mylove kullanıcısına yanıt
    Muzik uygulamasinin ayarlarindan varsayilan kismina bakin. Eger varsayilan degilse telefonda kendini muzik uygulamasi olarak gosteren baska bir sey oldugunda soruyor. Eger varsayilan ise o secimi silip tekrar sormasini saglayabilirsiniz.

• Mylove kullanıcısına yanıt
    Dediğim gibi o ses dosyasının uzantısının sonuna = konduğu için programlar tanımıyor o yüzden birlikte aç'ta çıkmıyor.
    Gönderen kişi neden böyle bir isimle gönderiyor onu anlamak da güç.

Custom olarak atama yapılabilir mi bilmiyorum, olsa bile sistemde değişiklik olacağı için rootsuz yapılamaz.
  • F-138 kullanıcısına yanıt
    Yanlış anlaşılacak bir durum yok hocam. Deneyip görmek lazım programı ya çok beğenmişler ya hiç beğenmemişler.

Normal çekimlerde pastel görüntüsü gitsin yeterli benim için. Portre modu akşam güzel çalışıyorsa o da efsane olur tabi.
  • sirulas kullanıcısına yanıt
    Tamamdır hocam deneyeceğim teşekkürler.
    Kullandiklari gcam uygulamasi ve ayarlari ile ilgilidir begenmeme sebepleri. Gcam ile cok daha iyi cekmekte, iyi isik alan ortamlar dahil, sadece gece cekimlerinde degil yani. Soylediginiz gibi stock kamerada renkler daha pastel ve detay yoksunu. Gcam cok daha detayli
  • F-138 kullanıcısına yanıt
    Markette yok sanirim apk sini indirip mi kurdunuz ?

İlk sayfada var. Manuel olarak kuruyorsunuz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mt28

üstteki stock kamera sanırım değil mi ?

Birde aynı kareyi çekip paylaşabilir misiniz ? Teşekkürler
    Onu da başka zaman paylaşırım artık, aynı kareyi çekmiştim ama flash patladı bende çevirdim telefonu, aslında aynı yer sadece açı farklı.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • theVerge T kullanıcısına yanıt
    Evyallah hocam çok sağol
    En son çıkan bu

• Güncel versiyonları bu sitede var. Hatta dün güncellenmiş Gcam miui 11 uyumlu

• 
Sayfa: önceki 349350351352353
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.