Şimdi Ara

★ Xiaomi Mi 9T ★ Ana Konu ★ MIUI 12.1 - ANDROID 11 ★ -İLK MESAJI OKUYUN LÜTFEN!!- (342. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
7 Misafir (1 Mobil) - 6 Masaüstü1 Mobil
5 sn
26.846
Cevap
287
Favori
1.830.198
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
88 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 340341342343344
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    İşlemci dışında kayda değer fark yok mi9t alabilirsin

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Benim cihazımda sinir bozucu bi sorun var: herhangi bir uygulama, çoğunlukla adbobe acroat, spotify ve the economist uygulamaları durduk yere kapanıyor. Pdf okurken her nedense adobe acroat 10 dkkda bir kapanıyor. En baştan açılıyor ve ouduğum yeri bulmaya uğraşıyorum. Sorun 11.0.1 güncellemesinden önce de vardı. Cihaza imei atıldı bl kilidi açık root atılıp atılmadığını ise bilmiyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Enver5

Benim cihazımda sinir bozucu bi sorun var: herhangi bir uygulama, çoğunlukla adbobe acroat, spotify ve the economist uygulamaları durduk yere kapanıyor. Pdf okurken her nedense adobe acroat 10 dkkda bir kapanıyor. En baştan açılıyor ve ouduğum yeri bulmaya uğraşıyorum. Sorun 11.0.1 güncellemesinden önce de vardı. Cihaza imei atıldı bl kilidi açık root atılıp atılmadığını ise bilmiyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.
    bu sorun galiba pil ayarlarından arka planda kısıtlamadan dolayı, benimde vardı kapattım sorun yok.
  • emresteely kullanıcısına yanıt
    yok hocam QFKEUMX global romdayım bilmiyorum bi etkisi var mı sadece miui 11 gelmeden bölgeyi fransa yapmıştım
  • Tam ekran çalışan internet tarayıcı önerebilir misiniz? Ne altta ne üstte Web sayfa haricinde birşey görünsün istemiyorum. Saatin, pil durumunun bulunduğu en üst kısım görünmesin.

• Miui 11 ile bir buçuk günde 10 saat ekran süresi verdi.

★ Xiaomi Mi 9T ★ Ana Konu ★ MIUI 12.1 - ANDROID 11 ★ -İLK MESAJI OKUYUN LÜTFEN!!-

• quote:

Orijinalden alıntı: PiSYaKiSiKLi34

Hocam merhama, sizden bir cam ve kılıf önerisi rica ediyorum
    1. Sayfayı okuyun.

• Arkadaşlar octopus tarzı bi uygulamayla gamepadle oyun oynayabilen varmi 9t de

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi the guardian14 -- 6 Kasım 2019; 10:27:42 >
  • OnizukaSensei kullanıcısına yanıt
    Merak ettim telefona bakmadiginiz zamanlarda ne isle ugrasiyorsunuz, baska biseylen ugrasacak pek vaktiniz kalmiyor gibi..

• quote:

Orijinalden alıntı: abdullah b. abdullah

Tam ekran çalışan internet tarayıcı önerebilir misiniz? Ne altta ne üstte Web sayfa haricinde birşey görünsün istemiyorum. Saatin, pil durumunun bulunduğu en üst kısım görünmesin.
    Selamlar, ben 10 gündür cihazı kullanıyorum daha hiç tam ekran çalışan bir uygulama görmedim oyunlar hariç, ayarlarda YouTube felan var güya ama ekran düz iken hep üstteki bar duruyor.
  • 2smoke kullanıcısına yanıt
    Aynen dostum 36 saatin 10 saati telefona bakınca dediğin gibi yapacak başka bir şey kalmıyor, farkına varmamı sağladın sağol

• Arkadaşlar octopus tarzı bi uygulamayla gamepadle oyun oynayabilen varmi 9t de

• Enver5 kullanıcısına yanıt
    Cihazı pil batarya vs tasarruf modunda kullanmayın. Uygulama ayarlarına girip çok kullandığınız uygulamaların tüm kısıtlamalarınj kaldırıp gerekli izinleri verin. Cihazda mi turbo(yapay zeka), geleneksel batarya tasarruf sistemi ve her uygulama kendine has batarya tasarruf ayarına sahip olduğu böyle karmaşalar oluyor. Tavsiye mi turbo arka planda kapatılamadığı için hiç bir batarya tasarruf ayarı açmayın ve yoğun kullandığınız uygulamaların ayarlarını kendiniz düzeltin. Cihaz çok daha fazla stabil ve istediğiniz hale gelecektir zamanla

• Hocam full 4g'de oyun ve sosyal medya karışık kullandım. Arkadaşın bahsettiği gibi wifi açık değil. Parlaklık ise ofis ortamında otomatikte. Fark neden olur bilmiyorum. İlk sayfadaki önerileri uyguladım. Aldığım sonuç budur.

• ★ Xiaomi Mi 9T ★ Ana Konu ★ MIUI 12.1 - ANDROID 11 ★ -İLK MESAJI OKUYUN LÜTFEN!!-
    MIUI 10 da bu Google kısayolu ana ekrandaydi guncellemeden sonra orda yok ana ekranı sola kaydirinca burda çıkıyor , nasıl ana ekrana geri alabilirim bunu ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İsmailşeker1903 -- 6 Kasım 2019; 14:8:5 >
  • abdullah b. abdullah kullanıcısına yanıt
    play.google.com
    OH Web Browser - One handed, Fast & Privacy - Apps on Google Play
    https://play.google.com/store/apps/details?id=com.oh.bro

Bence en iyi tarayıcı. Tam ekran kullanıyorum, chrome kullanmıyorum bile...

• MIUI theme editör ile kurduğum temalar 1 saat sonra eski haline dönüyor bunu nasıl çözeceğiz arkadaşlar lütfen yardim edin

• İsmailşeker1903 kullanıcısına yanıt
    Bos ekrana uzun basinda acilan menude Widgets/Araclar icerisinde yok mu?

• Nedense ekran kapalı dururken whatsapp nmesajı geldiğinde ekran uyanmıyor ses geliyor sadece. Önceden ekranda mesajı görebiliyordum. Ayar da değiştirmedim. Zaten ekran bildirimi de bazen çalışıyor çoğu zaman çalışmıyor.. 11 güncellemesinden sonra mı böyle oldu acaba? Ortam ekranı kapalı durumda. Bu şekilde her mesaj geldiğinde benim açıp bakmam gerekiyor. Fikri olan var mı?
  • 
Sayfa: önceki 340341342343344
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.