Şimdi Ara

★ Xiaomi Mi 9T ★ Ana Konu ★ MIUI 12.1 - ANDROID 11 ★ -İLK MESAJI OKUYUN LÜTFEN!!- (322. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
26.846
Cevap
288
Favori
1.826.315
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
88 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 320321322323324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: efebora06

Hocam o zaman servls ile görüşüp EEA Avrupa rom kudurun cihaza
    hocam eaa avrupa romu kurduktan sonra bootloaderı kapatma şansımız var mı? Xiaomi mitoolda öyle bir seçenek var yeşil gözüküyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dolucana

Telegram grubundan bazı uyanıklar İmei Rapair işlemini paylaştığım için hemen beni attılar, kuş beyinliler akılları sıra böyle yaparak kendi kurdukları ağ da bilgisiz insanları kekleyerek 75 lira karşılğında uzaktan imei atacaklar. Böyle fırsatçılara müsade etmemek lazım, imei olayını başarırsam elimden geldiğince herkese ÜÇRETSİZ yardım ederim buda böyle biline.Konuşmanında SS almıştım bakabilirsiniz.
    Merhaba bende yurtdısından mi 9t aldım imei için bir telefoncuya gittim bana telefonun sim kart takılı internete bağli şekilde 15 gün kalması gerektiğini söyledi böyle işey varmı 15 gün sonunda işlem yapılacakmıs

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: sirulas

Ois yok dolayısıyla katman katman kamera çıkıntısı yok ve eis çok iyi çalışıyor.

Stereo hoparlör yok çok iyi mono hoparlör var.

Suya dayanıklılık var ip sertifikası yok ona verilen masraf ve enayilerden alınan ekstra ücret yerine cepte kalan liralar var

Mikrofon kalitesi iyi sadece video çekerken ikinci gürüntülü engelleyici mikrofon devreye girmiyor ve bu sayede kalitesiz olsada bas sesleri alabiliyorsun. Konser videosu dışında her konuda avantajlı o durum.

Sd kart yok gerekte yok az çok telefon dünyasını takip edenlerin 64gb hafızasını çok az kişinin doldurduğunu bilir onlarda yüksek kapasiteli cihazlar alabilirler. Ve Xiaomi kapasite farkına en az fiyat farkı koyan firmadır.

Altta attığın LgV30 LG G7 ve Meizu 16th örneklerin ise cahilliğinin ve provakasyon yapmanın tanımı olmuş

LgV30 leş ön kamera portre modu yok stereo hoparlör yok 4gb ram'i olan ve kötü güncelleştirne alıp sapır sapır downgrade edilen telefon ve cpu'su ve bataryası geride olan bir telefon.

Lg g7 v30 ile benzer durumda sadece ses ve işlemcide öndedir mi 9t'den diğer her konuda geridedir

Meizu 16th ise tam bilmediği konuda atıp tutma örneği olmuş. Nfc bile olmayan kameresı ve bataryası fazlası ile geride olan bir telefon. Meizu olması ve güncelleme ile alakasının olmaması bir sürü yazılım sorunu da cabası.

Mi9t gibi bir cihazı 2000tl altına alıp imei kaydettirip ve bir çok çeşitli rom seçeneğiyle kullanılabildiğinden de bu cahil arkadaşın haberi yoktur.

Ek olarak Mi9t tasarım deneyim ve güncellik olarak o telefonlardan birkaç gömlek üstündür.
    Tam bir fakir tesellisi olmuş şu yazdıkların. Kimin cahil olduğu belli oluyor.

• lion45 kullanıcısına yanıt
    Fikrim yok ama 4 ay süren var acele etme bence

• Beyler sizce imei kayıtlı cihaz alınır mı? Garantisi yok tabi normal olarak bir tehlikesi varmi kapanma vs gibi?

• ogzmrt O kullanıcısına yanıt
    Kapatırsınız tabi
  • Kinaye yapmadım servi eli ile rom değişimi olursa garantiniz bozulmaz dedim. Tabi ssrvis böyle bir şeyi yapar mı bilmiyorum.

Bana kalırsa mevcut roma gelmesi beklenen güncellemeyi beklemek en sağlıklısı + miui 11'in görsellikten başka bir getirisi yok Güncelleyenlerden pil sürem arttı,sıkıntısız bildirim alıyorum,kamera çekim performansı güzel oldu diyene rastlamadım henüz
  • lion45 kullanıcısına yanıt
    İMEİ işlemi yapılması için BootLoader (BL) kilidinin açılması gerekir. Satıcı cihaz üzerinden başvuru yaptığı için o süreyi vermiş,süreç içerisinde güncelleme,fabrika ayarlarına dönme vs yapmayın. Ayrıca süre sonunda BL açılırken cihaz sıfırlanacak önemli resim müzik vs varsa açılma işlemi yapılmadan yedek alın.

Bana kalırsa 1. sim için 4 ay, 2. sim için de 4 ay toplam 8 ay yasal kullanım hakkınız var. 8 ay sonunda bu işlemleri yaptırmanız yönünde olur.
  • Telefon sahiplerinin yarısı imei kayıtlı cihaz sahibi. Kapanaırsa toplanıp yol kapatma eylemi yaparız
  • Selamlar. Telefonda android sistemi ile şarj sorunu yaşayan var mı? 2-3 hafta önce başladı, başlarda çok nadir oluyordu ama bu aralar sürekli olmaya başladı. Telefon boşta ekran kapalı şekilde dururken saat başı yaklaşık %12~%13 olmak üzere şarjım azalmaya başladı. Bunu ilk %80 de bırakıp gece uykuya daldığımda ama sabah şarjımın bitip alarmların çalmadığında farkettim. Pil tüketimine baktığımda %40 civarı android sisteminin kullandığını gördüm. Telefonu yeniden başlatmak bazen çözüm oluyor ama onda da yarım saat 1 saat sonra tekrar başlıyor bu durum. Anlayacağınız az kullanımla 2 gün yeten şarjım artık 8-9 saatte 0 kullanımda olsa dahi bitiyor, sürekli şarjda tutmak zorunda kalıyorum. Pil konusunda bir problem olduğunu düşünmüyorum çünkü diğer programların kullanım yüzdeleri ilk zamankilerle aynı. Büyük olasılıkla yazılımsal bir problem olduğunu düşünüyorum ve yardımlarınıza açığım :) (Telefonu ilk çıktığı günlerde mi store'dan almıştım)

★ Xiaomi Mi 9T ★ Ana Konu ★ MIUI 12.1 - ANDROID 11 ★ -İLK MESAJI OKUYUN LÜTFEN!!-★ Xiaomi Mi 9T ★ Ana Konu ★ MIUI 12.1 - ANDROID 11 ★ -İLK MESAJI OKUYUN LÜTFEN!!-★ Xiaomi Mi 9T ★ Ana Konu ★ MIUI 12.1 - ANDROID 11 ★ -İLK MESAJI OKUYUN LÜTFEN!!-

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LordMCK -- 2 Kasım 2019; 10:27:22 >

• theVerge T kullanıcısına yanıt
    Koydukları kulaklık hep dandik oldugu için kullanıcı kendi kulaklığını kullanıyor. Firma düzgün bişey koysa müşteri kullanır zaten, bu durumda müşteri boşa masraf edip fazladan kulaklık alıyor bide.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • LordMCK kullanıcısına yanıt
    Yazılımsal olarak tek çözüm fabrika ayarlarına sıfırlamak Garantisiz olsa idi farklı bir rom kurmanızı önerirdim.
    Aman hocam naptın. Tam telefonu almaya karar vermişken. Bence arka planda şarjınızı bitiren daha doğrusu sömüren bir sistem uygulamanız var. Çünkü böyle bir konfigirasyona sahip bir telefonun bu denli bekme modunda şarj yemesi çok mantıklı değil. Ya kısa donanımsal bi sıkıntınız var. Ya da dediğim gibi pili sömüren bişey aktif. Kontrol ettiniz mi acaba?
    Normal şartlarda ekran parlaklığı %50 ile 11 saat ortalama ekran süresi olduğu söylenen bir telefon. (yapılan inceleme videolarının yalancısıyım)
  • efebora06 kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler, müsait vaktimde deneyeyim.
  • AHZ kullanıcısına yanıt
    Telefon genel olarak çok güzel zaten, kesinlikle tavsiye ederim almanızı. Yazılımsal bir sorun olduğundan ötürü bu sorun da hallolur inşallah ancak şuanlık iyice rahatsız ediyor.
    Tavsiye olarak da bir uygulamaya tarayıcı üzerinden giriliyorsa o uygulamaının Apk'sını yüklemeyin (miui forum gibi)
    Tarayıcı olarak da opera kullanın.

• Bu arada sayfaların birinde okumuştum iki farklı 9t nin ekran kalitesi hakkında. biri diğerine nazaran kötüymüş tüm ayarlar aynı olmasına rağmen. sarımtrak bir renk veriyormuş beyazda arka planda. Sayfayı ve yorum sahibini bulamıyorum.
  • efebora06 kullanıcısına yanıt
    Hangi rom'u öneriyorsunuz? Garantisiz kullananlara.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • ogzmrt O kullanıcısına yanıt
    Kapatamazsiniz bildigim kadari ile. BL kapatma o kadar kolay olmaz. Cok xiaomi tecrubem yok daha once fakat kapatirsaniz mi flash tooldan buyuk ihtimal problem cikar. Arastirin iyice kapatmayi denemeden

• mr.heda M kullanıcısına yanıt
    Şu an için Stabil E.U.Rom öneririm.

https://sourceforge.net/projects/xiaomi-eu-multilang-miui-roms/files/xiaomi.eu/MIUI-STABLE-RELEASES/MIUIv11/
  • 
Sayfa: önceki 320321322323324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.