Bildirim
★ Xiaomi Mi 9T ★ Ana Konu ★ MIUI 12.1 - ANDROID 11 ★ -İLK MESAJI OKUYUN LÜTFEN!!- (188. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

3 Misafir - 3 Masaüstü

Giriş
-
Lite ne kadarmis fiyati?quote:
Orijinalden alıntı: ademdemiryas
Teşekkür ederim cevabınız için. İlk çentik tecrübem olacak lite alırsam gözüme çok takılır mı diye düşünüyorum. Bunun dışında kafama takılan bişey yok lite için. Mi 9t tasarımı bir harika tam ekran ve arka kamera dizilimi daha hoş geldi.
Bakalım lite yeni yeni gelecek ilk ilan düşmüş sarı sayfalara biraz fiyatın oturması lazım. Hayırlısı...
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Eis olmadığını nereden okudun? Xiaomi telefonlar eis konusunda çok iyidir ve bu telefonda performansı da gayet iyi. Şeffaf kılıf kullanmıyorum. Çok video çekmedim ama iki versiyonda da bir sıkıntı yok
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Miui 10 betadaki ışık sensör sorunu 11'de aynen devam ediyor
Bunlardan bir cacık olmaz
Global sürüme ağustos güncellemesi geldi.
Işık sensör sorunu dediğiniz, EU betada ki otomatik parlaklik kapali bile olsa gunes altinda kendiliginden parlaklik artma sorunu mu?quote:
Orijinalden alıntı: alpkan
Miui 10 betadaki ışık sensör sorunu 11'de aynen devam ediyor
Bunlardan bir cacık olmaz
Bu ise cidden yazik yani.. zaten tus kilidini kapatinca once bildirim barinin kapanmasi ardindan ekranin kapanmasi da devam ediyormus.
Verileri kaybetmeden saglikli bir sekilde miui 11 e gecebiliyorsam aksam gecicem yok illa wipe gerekiyorsa uzun bir sure daha miui 10 ile devam.
Zaten kuranlarin hepsi sanki sadece simge paketi degismis gibi pek bir sey yok diyorlar.
Kamerada stabilizasyon çok iyi. Hoplaya zıplaya giden araçta video çektim denemek için son derece sarsıntısı kayıt etti.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Miui 11 görsel de çok değişiklik sunmuyor sanırım. Eğer sunmuyorsa bu da Xiaomi nin ayıbı olur artık. Miui 11 yükleyenler ekran göreseli paylaşırlarsa seviniriz.
Dün bugün sarı sayfalara düşen iki ilan var henüz onlarda fırsatçı 2300 tl istiyor. Telefoncular getirip fiyatın biraz oturması lazım henüz çok yeni cihaz.
Mi9t modelinde eis yok hocam hatta videolar cok sallanir . 9t proda var eis. Epeyden bakabilirsinquote:
Orijinalden alıntı: sirulas
Eis olmadığını nereden okudun? Xiaomi telefonlar eis konusunda çok iyidir ve bu telefonda performansı da gayet iyi. Şeffaf kılıf kullanmıyorum. Çok video çekmedim ama iki versiyonda da bir sıkıntı yok
Yanlış bilgi veriyorsunuz. Mi 9T de EIS var ve gayat stabil çalışıyor. Global rom için konuşuyorum.
Dostum, kullandığın rom hangisi? Sürüm bilgisi verebilir misin ?
Not: Arama ekranını merak ettiğimden soruyorum.
Epey'den neden bakıyım telefon elimde. Eis var bana göre en iyi eis performansı Xiaomi'lerdedir ve bu telefonda 4k'da bile Eis çok iyi çalışıyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sirulas -- 27 Eylül 2019; 13:39:46 >
Mi 9t son sürüm de kullandım 9t pro da. İlginç bir şekilde arama ekranındaki favoriler pro da daha kullanışlı. Aynı sürüm olmasına rağmen 9t yi o görünüme kavuşturamadım.
Eis oldugunu nereden anlafin? Epeyde tr de satilan tellerde video kayit ozellijlerinde eis gorunmuyor. Proda gorunuyor karsilasirma yapip bakabilirsiniz. Buyrun linkhttps://www.epey.com/akilli-telefonlar/karsilastir/167771-167772/xiaomi-mi-9t_xiaomi-mi-9t-pro/quote:
Orijinalden alıntı: -KuTLuBeY-
Yanlış bilgi veriyorsunuz. Mi 9T de EIS var ve gayat stabil çalışıyor. Global rom için konuşuyorum.
Seninki tr xiaomi garantilimiquote:
Orijinalden alıntı: sirulas
Epey'den neden bakıyım telefon elimde. Eis var bana göre en iyi eis performansı Xiaomi'lerdedir ve bu telefonda 4k'da bile Eis çok iyi çalışıyor.
Çok ilginç ya! Cihazı kullanıyorum. Epey kim ya? Yalan yanlış bilgiler ile cihaz kıyaslayan site değil mi? Cihazı kullanan adama nereden anladın demek de trajikomik.
-
Global sürüm miui 10.3.11 var telefonda. Deneyen oldumu şebeke üzerinden görüntülü aramayı?
Delta
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X