Şimdi Ara

★ Xiaomi Mi 9T ★ Ana Konu ★ MIUI 12.1 - ANDROID 11 ★ -İLK MESAJI OKUYUN LÜTFEN!!- (154. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
26.846
Cevap
287
Favori
1.830.289
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
88 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 152153154155156
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Agulec40

Telefonu alacam da Xaomi turkiye garantili mi ithalatci grantilimi onerirsiniz bide imei kayitli geliomu acaba hangi satici onerirsiniz tel bozulunca yaparlarmi yani paraylada olsa
    Telefon kullanım alışkanlığınız nasıl ona göre tavsiye vereceğim.

Eğer çok telefon kıran düşüren biriyseniz kesinlikle Xiaomi Türkiye garantili alın. En azında servisleri kaliteli işçilik ile tamir ederler ya da değişim yaparlar.
    Eğer çok temiz telefon kullanıcısıyım diyorsanız ama imei rom işlerinden anlamam diyorsanız ithalatçı garantili alabilirsiniz. Cihaz defolu olsa bile tüketici hakem heyeti ile biraz ilgilenip sorununuzu çözebilirsiniz cihaz değişimi ile. Delta vb servisler cihaz tasarım olarak çok kendine has olduğu için işçiliğinde kötü iş çıkarabilirler. Tercih sizin.

• Agulec40 kullanıcısına yanıt
    Resmi satıcılardan alıcağın tüm telefonlar imei kayıtlı geliyor dostum. Delta garantili olmasın yeter.
  • sirulas kullanıcısına yanıt
    tamiri fahis fiyata yaparlar garanti servislerin hepsi icin gecerli kayitsiz telefon fiyatina ekran tamiri yaparsiniz adam akili ekrani siparis verip kendiniz takamiyosanizda guvenilir servislere yaptirin 50-100 iscilik alinir sadece telefoncuya demiyorum anakart tamiri bile yapanilen servisler var kvk ve genpa gibi servislerden kat ve kat bilgili cam degisimi chip degisimi yapabilenler var genpa vs anca yedek parcayi bulup tornavidayla acip degistirip ustune deli kar koyup verir size garantili cihaz alicam diye zorlamaya gerek yok

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hako7445

en son yüklediğiniz sürüm bumudur.

ROS-MIUI_RedmiK20_9.9.21_v10-9
    Aynen kardeş,doğrudur,twrp den format data yapıp flashlıyosun
  • Şarj süresi konusunda telefon çok memnun etti beni. Kutudan çıktığı gibi global sürüm ile kullanıyorum. Tasarruf için hiç çaba göstermedim. Karanlık mod, tasarruf mod vs kullanmadım. 1 saat pubg de dahil 10 saatten fazla ekran süresi. Tasarruf yapılsa 3 gün rahat çıkarır.
    ★ Xiaomi Mi 9T ★ Ana Konu ★ MIUI 12.1 - ANDROID 11 ★ -İLK MESAJI OKUYUN LÜTFEN!!-
    ★ Xiaomi Mi 9T ★ Ana Konu ★ MIUI 12.1 - ANDROID 11 ★ -İLK MESAJI OKUYUN LÜTFEN!!-

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• eyvallah yükledim deneyelim bir kaç gün ilk izlenim güzel rom.
  • Kilit ekranındaki kısayolları değiştirebiliyor muyuz? ★ Xiaomi Mi 9T ★ Ana Konu ★ MIUI 12.1 - ANDROID 11 ★ -İLK MESAJI OKUYUN LÜTFEN!!-

• Bir türlü çözüm bulamadım şu ekolayzır ayarlama işine. Böyle saçma şey olabilir mi yahu ?

Bir sürü para verip bluetooth kulaklık aldım ama tizeri ve bassssları ayarlayamıyorum.

Aşırı derece de bass veriyor normal ayarları , sanatçının sesi kalın geliyor olması gerekenden. Aklınızda bulunsun.
  • Arkadaşlar Samsung A70 e karar vermiştim ama mi 9t kafama yattı, 128 lik 2250 ye imei klon alırsam sorun yaşar mıyım? Torba yasa ile imei klon telefonlar kapatılacakmış, kullanmadığım bir telefonumum imei sini yüklesem bunu nasıl tespit edebilecekler ? Cevaplarınız benim için çok önemli bu hafta alabilirim. Çok teşekkürler.

• koçari K kullanıcısına yanıt
    Poweramp programını denedin mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: farukakgun

Arkadaşlar Samsung A70 e karar vermiştim ama mi 9t kafama yattı, 128 lik 2250 ye imei klon alırsam sorun yaşar mıyım? Torba yasa ile imei klon telefonlar kapatılacakmış, kullanmadığım bir telefonumum imei sini yüklesem bunu nasıl tespit edebilecekler ? Cevaplarınız benim için çok önemli bu hafta alabilirim. Çok teşekkürler.
    Eski cihazınızin imei sini kullanırsınız iki cihaza aynı anda hat takilmadigi sürece sıfır sıkıntı olmalı

• quote:

Orijinalden alıntı: sirulas

Telefon kullanım alışkanlığınız nasıl ona göre tavsiye vereceğim.

Eğer çok telefon kıran düşüren biriyseniz kesinlikle Xiaomi Türkiye garantili alın. En azında servisleri kaliteli işçilik ile tamir ederler ya da değişim yaparlar.
    Eğer çok temiz telefon kullanıcısıyım diyorsanız ama imei rom işlerinden anlamam diyorsanız ithalatçı garantili alabilirsiniz. Cihaz defolu olsa bile tüketici hakem heyeti ile biraz ilgilenip sorununuzu çözebilirsiniz cihaz değişimi ile. Delta vb servisler cihaz tasarım olarak çok kendine has olduğu için işçiliğinde kötü iş çıkarabilirler. Tercih sizin.

Alıntıları Göster
    Hocam cihazı alacağım bir siteden Türkiye garantili yazıyor fakat garantiyi Kvk veriyormus Xiaomi sayfasında da Kvknın adı geçmiyor nasıl bir durum bilgisi olan varmı?Böyle bir durumla karşılaşan varmı?Resmi garantili diyo genpa yada evofone olması gerekmiyor mu?Kvk eğer garanti veren bir firmaysa adı neden Xiaomi tarafında geçmiyor bilginiz varmıdır?

• WmGMD W kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkür ederim

• quote:

Orijinalden alıntı: sirulas

Poweramp programını denedin mi?
    Oldu bu sefer sağolasın.
    Eve geçince de Bluetooth kulaklıkla denerim.
    Konu sahibi de uygulamayı ana sayfaya eklesin hem.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi koçari -- 16 Eylül 2019; 10:33:56 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar Instagram kamerasını deniyen var mı görüntü kaletisi düşüyor mu bide boomerang veya video da kasma yapıyor mu instada fotoğraf atar mısınız

• 9T'de görüşme ses kalitesi nasıl? bir arkadaşımız şöyle yazmış:

"Görüşme ses kalitesi kötü, böyle boğuk ses geliyor. Bu durumu 2 ayrı mi 9 t de denedim ikisinde de durum aynı bunun bir çözümü var mı?"

Alıntıdır.
  • koçari K kullanıcısına yanıt
    konu dışı olacak belki ama ben de k20 pro için bt kulaklık alma niyetindeyim. siz hangi kulaklığı aldınız?
  • quote:

Orijinalden alıntı: SevtapBaydemir

Ben 64 aldım hocam 1850 dogubaktan 64 GB yeter sanırım. Diye düşünüyorum mi 8 se vardı 64 yetiyordu sanırım buda yeter İmei atmayı kendim deniyecegim
    nerden aldınız turan gsm mi ? niye ime alttırmadınız ?
  • bende ime işini bekliyorum net haber çıksın diye .
    9 lite da olabilir sd kart desteği var . ama çentiksiz ekran çok cezbedici geliyor.
    www.gsmarena.com
    Compare Xiaomi Mi 9T vs. Xiaomi Mi 9 Lite vs. Xiaomi Mi 9 SE - GSMArena.com
    https://www.gsmarena.com/compare.php3?&idPhone1=9738&idPhone2=9862&idPhone3=9583

• quote:

Orijinalden alıntı: hakanhan68

bende ime işini bekliyorum net haber çıksın diye .
    9 lite da olabilir sd kart desteği var . ama çentiksiz ekran çok cezbedici geliyor.
    www.gsmarena.com
    Compare Xiaomi Mi 9T vs. Xiaomi Mi 9 Lite vs. Xiaomi Mi 9 SE - GSMArena.com
    https://www.gsmarena.com/compare.php3?&idPhone1=9738&idPhone2=9862&idPhone3=9583
    Mi 9 Lite daha iyiymiş. 4030 mAh batarya.

9T alacaktım ama 9 Lite'ı bekleyeceğim. Bilgi için tşk'ler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iquique -- 16 Eylül 2019; 12:36:8 >

• 
Sayfa: önceki 152153154155156
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.