Şimdi Ara

★ Xiaomi Mi 9T ★ Ana Konu ★ MIUI 12.1 - ANDROID 11 ★ -İLK MESAJI OKUYUN LÜTFEN!!- (148. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
26.846
Cevap
287
Favori
1.826.320
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
88 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 146147148149150
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: PearBear

Hocam bilmiyorum ama bugün tekrardan yaptı aynı şeyi. 1 aydır kullanıyorum cihazı daha önce yoktu. Yalnız dikkat ettiğim şey YouTube vanced uygulamasını yükledikten sonra yapmaya başladı. Acaba bi bağlantısı olabilir mi? Siz de kurdunuz mu bu uygulamayı🤔

Alıntıları Göster
    Bir çok izine gereksiz yere sahip bir uygulamadan da kaynaklanıyor olabilir. Tek tek hepsini kontrol etmek lazım özellikle olağan şüphelileri.
  • Hepsiburadadaki Alanmemnun isimli satıcıdan almayın arkadaşlar. Tr garantili fiyatına kvklı cihaz satıyor haberiniz olsun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba arkadaşlar. 3000 tl civari bütçem var. Şu an Mi8 kullanmaktayim anneme telefon bakmaktayim. Mi 9T soeun cikartan bir cihaz mi. Anneme alacağım için uğraştırmamasi önemli çünkü

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • asdera18 A kullanıcısına yanıt
    Şu ana kadar kronik denebilecek bir sıkıntısı çıkmadı. Ufak tefek yazılımsal sorunlar olabiliyor onları da buraya yazabilirsiniz. (mesela bazıları kamerayı açınca siyah ekran geliyordu, kapaniyordu, ayarlardan kameraya konum izni verince düzeldi.)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gcam vs Mi camera

Gcam süümü MGC 6.1.021 beta 11

Not: Mi camera da AI mod acik oldugu icin renkleri oldugundan daha canli gosteriyor.

★ Xiaomi Mi 9T ★ Ana Konu ★ MIUI 12.1 - ANDROID 11 ★ -İLK MESAJI OKUYUN LÜTFEN!!-
    ★ Xiaomi Mi 9T ★ Ana Konu ★ MIUI 12.1 - ANDROID 11 ★ -İLK MESAJI OKUYUN LÜTFEN!!-

• quote:

Orijinalden alıntı: Espa

Şu ana kadar kronik denebilecek bir sıkıntısı çıkmadı. Ufak tefek yazılımsal sorunlar olabiliyor onları da buraya yazabilirsiniz. (mesela bazıları kamerayı açınca siyah ekran geliyordu, kapaniyordu, ayarlardan kameraya konum izni verince düzeldi.)
    Hocam 2.5 yıl mi max 2 kullandım kırıldı bende mi9t'ye gecmeyi düşünüyorum . önerir misiniz .
  • quote:

Orijinalden alıntı: 128MilyarDolar

Gcam vs Mi camera

Gcam süümü MGC 6.1.021 beta 11

Not: Mi camera da AI mod acik oldugu icin renkleri oldugundan daha canli gosteriyor.

hocam sizde de eu rom var neden ai çift kamera yazıyor biliyor musunuz?

• Arkadaşlar mi9t için en ideal ekran koruyucu ve ince şeffaf kılıf öneriniz var mıdır ?

• Telefonu alalı 15 gün oldu. Öyle çok fazla programda yüklemedim. 128 gb içinden kullandığım 40 gb kadar bir kısım. Telefon içinde program ve menü geçişleri gayet hızlı ancak resim yüklemesi içeren bir program açtığımda resimler biraz geç yükleniyor. 3-4 saniye kadar gecikiyor. İnternetle mi alakalı yoksa hız ile ilgili yapılması gereken bir ayar var mı anlayamadım

• watermark istedigin gibi degisiyor

kardilastirmaya gelirsek goruntu kalitesi isik ayari ayni ayarlamis otoda ama kontrast gcamde asiri yapay gorunuyor simdi kendi gozumle gormedigim icin bilemicem ama biberin biri kurumus digeri canli ne is gece cekinde gcam onun disinda kullanmiyorum pek bir cok mod hala bugli

• Arkadaşlar tekrar merhaba,
    Telefonu kadıköyden milano gsm den aldım. Telefonun jelatini üzerinde yoktu. Üstelik bana verdikleri kutu sonradan farkettim 64gb lik. Benim telefon ise 128gb lık. Telefonu açtığımda şarj %18 di. Eve giderken telefonu biraz kurcaladım. Sarjı hızlıca düşüyordu. Eve gelince accu battery uygulamasını kurdum. Bir kaç günlük kullanımdan sonra battery sağlığı %95'i gösteriyor. Eğer yeni telefon alan arkadaşlar mümkünse accu battery uygulamasını yükleyip telefon batarya sağlığını söyleyebilir mi? Kullanılmış telefon aldım diye endişem var. Accu battery ekran süresini 12 saate yakın gösteriyor.

Daha önce batarya kullanım ekran görüntülerini eklemiştim. Bataryam normal mi? Sorunlu mu nasıl emin olacağım? Yardımcı olabilirseniz sevinirim.

• NoPiNG kullanıcısına yanıt
    %95 normaldir gayet 10 teste bile bu civardaysa sorun yok pilde bazen bir tik ustu alti olursorun degil. Isin surasisa var 6 ay icinde bile o 95 kalir lipo pil kisa surede etkilenmez az etkilenmesi icin tam sarj yada tamamen bitirmemek lazim
    telefonun ikinci el statusunde almisin jealtini cikarildi mi sifir olmaz artik ne kadar aldiniz 128 diye 64 nasil verirler jelatini ciktigi gibi fiyat duser yani sifir olmaz ha bunu bilerek aldiysaniz sorun yok

• quote:

Orijinalden alıntı: NoPiNG

Arkadaşlar tekrar merhaba,
    Telefonu kadıköyden milano gsm den aldım. Telefonun jelatini üzerinde yoktu. Üstelik bana verdikleri kutu sonradan farkettim 64gb lik. Benim telefon ise 128gb lık. Telefonu açtığımda şarj %18 di. Eve giderken telefonu biraz kurcaladım. Sarjı hızlıca düşüyordu. Eve gelince accu battery uygulamasını kurdum. Bir kaç günlük kullanımdan sonra battery sağlığı %95'i gösteriyor. Eğer yeni telefon alan arkadaşlar mümkünse accu battery uygulamasını yükleyip telefon batarya sağlığını söyleyebilir mi? Kullanılmış telefon aldım diye endişem var. Accu battery ekran süresini 12 saate yakın gösteriyor.

Daha önce batarya kullanım ekran görüntülerini eklemiştim. Bataryam normal mi? Sorunlu mu nasıl emin olacağım? Yardımcı olabilirseniz sevinirim.
    Kullanılmış telefon aldığını anlaman için daha nasıl bir ispat bekliyorsun

• quote:

Orijinalden alıntı: NoPiNG

Arkadaşlar tekrar merhaba,

Kayıtsız mı aldın ? 64 diye aldın 128 mi çıktı anlamadım. Normalde kutunun jelatinli olması lazım.

• Ben bu gcam ve stock cam baya uğraştım ama stock cam hep daha iyi sonuç verdi. İlk mesajdaki ayarları kullanarak kullandım gcami ama bir buradaki fotoğraf karşılaştırmalarına bakıyorum bir kendi çektiklerime bakıyorum ben de stock daha iyi sonuç veriyorum anlam veremedim. Sildim gcami, stock cam kullanmaya devam ediyorum.
  • NoPiNG kullanıcısına yanıt
    Sizin cihaz 128 ama verdikleri kutu 64 ise telefondaki imei ile kutudaki imeide farklıdır.

• www.spigen.com.tr
    Xiaomi Mi 9T Kılıf, Spigen Rugged Armor Matte Black - Spigen
    https://www.spigen.com.tr/urun/xiaomi-mi-9t-kilif-spigen-rugged-armor-matte-black

şu kılıfı almayı düşünüyorum 50 tl vermeye değer mi?

128 gb 2100 tl ye aldım kılıfa 50 tl vermek pek istemiyorum ama kaliteli bir şey olsun istiyorum

• az önce kutudan çıkarıp taktım, koruma anlamında kesinlikle gördüğüm en iyi kılıf, kamerasini ekrani, çerceveyk çok iyi koruyor, tek eksisi cihaz çok kalinlasti

• Genius. kullanıcısına yanıt
    telefon bir kere kaldırımda elimden fırladı kılıf çizildi telefona bir şey olmadı ama sert kılıf olduğundan dolayı darbeyi içeriye aktarıyor kutudan çıkan kılıf. Spigen yumuşaklık konusunda nasıl yani sert yere düştüğünde yastık etkisi yaratır mı?
  • o0SonTR0o O kullanıcısına yanıt
    KVK garanti, Türkiye garanti sayılır. KVK ve GENPA gibi firmalardan çekinmeyin, Xiaomi Türkiye garanti adı altında satılan cihazların onarımlarını kim yapıyor sanıyorsunuz?
  • 
Sayfa: önceki 146147148149150
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.