Şimdi Ara

★ Xiaomi Mi 9T ★ Ana Konu ★ MIUI 12.1 - ANDROID 11 ★ -İLK MESAJI OKUYUN LÜTFEN!!- (1268. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
26.846
Cevap
287
Favori
1.831.284
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
88 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12661267126812691270
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

1 hafta-10 gün sonra tekrar gelir.

• 1taner 1 kullanıcısına yanıt
    Bende hala var

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Mi 9t , miui 12.1.4 global

Bu kısımda uygulamalar çıkmıyor ? Uygulama özelinde karanlık modu kapatamıyorum...

Nasıl yapacağım ? Bunun için bir uygulama felan var mı ?
    ★ Xiaomi Mi 9T ★ Ana Konu ★ MIUI 12.1 - ANDROID 11 ★ -İLK MESAJI OKUYUN LÜTFEN!!-

• Güncelleme sonrası, geliştirici seçeneklerin de, MIUI optimizasyonu sekmesi gözükmüyor bende sizde de öyle mi? Varsayılan değerlere sıfırla yapmakta çözüm olmadı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Caner.Pasha -- 23 Ağustos 2021; 2:27:30 >
  • Ben güncelleme sonrası hemen telefonu sıfırladım.

Arama kaydı gayet düzgün şekilde çalışıyor. Şarj durumunda pek bir değişiklik olmadı.

Bildirim sistemi biraz değişmiş. Sanki pencereler daha büyümüş gibi. Üstten bildirim geldiğinde çok kaba görünüyor. Altta gereksiz bir boşluk var.

Kamera arayüzünde birkaç ufak değişiklik yapılmış. Pek önemli değil açıkçası.

Sesle ilgili birkaç şey gelmiş ama o kadar karmaşık yazmışlar ki denemeye üşendim. Eğer doğru anladıysam uygulamalar arasında farklı medya ses seviyesi ayarlamaya izin veriyor.

Eskiden Android sürümü güncellendiğinde büyük bir olay olurdu. Çok önemsenirdi bir dünya yeni özellik yeni arayüzler gelirdi. Ama ben 10'dan 11'e geçtiğimi fark edeceğim hiç bişey göremedim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • c34 kullanıcısına yanıt

Dediğiniz gibi yapınca geldi. Teşekkürler

• Yeni güncelleme sonrası otomatik parlaklık ayarını yapamaz oldu telefon. Sensör testine baktığımda ışık sensörü çok geç algılama yapıyor. Başka böyle bir sorun yaşayan var mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • rawkid2 kullanıcısına yanıt
    Var hocam bende de öyle, tel mok oldu resmen

• Caner.Pasha kullanıcısına yanıt
    Evet gözükmüyor

• Artık kapatılamıyacak o zaman, vanced kurulumu için gerekiyordu.

• Bende de boştu o kısım sonra düzeldi ne oldu hiçbir fikrim yok ama güvenlik uygulamasının verileri sıfırlayıp en guncelini kurmayı dene birde marketten farklı bir tema uygulayıp tekrar bak o kısma

• harock kullanıcısına yanıt
    Herşey standart neden oldu ki şimdi durduk yere...

• rawkid2 kullanıcısına yanıt
    Benzer problem bende de var,takili kaliyor bazen parlaklık

• Güncellemeden sonra blokladigim tum tlf lar aktif oldu

• Merhaba, ben aldığımdan beri hiç güncellemedim telefonu MIUI Global 10.3.11.0 (PFJMIXM) bulunmakta. Pil ömrü azaltmayacak şekilde hangi güncellemeyi tavsiye edersiniz MIUI 11 12 vs stabil en iyi güncelleme hangisidir.

• Bugün ona bir güncelleme geldi.
    ★ Xiaomi Mi 9T ★ Ana Konu ★ MIUI 12.1 - ANDROID 11 ★ -İLK MESAJI OKUYUN LÜTFEN!!-

• Merhaba, ekranı en kısık parlaklıkta açtığımda ve dark mode da ekranın sağ tarafı daha karanlık, sol aydınlık görünüyor. Parlaklığı açınca farkedilmiyor bu durum. Tam siyahda değil grimsi tonlarda belli oluyor (whatsapp veya Google play arka planları gibi)

Bu durum normal midir? Yoksa ekranı garantili biyerde değişmiştim. Muadil veya kusurlu bir ekran mi kullanmışlar? Sizde de bu sorun mevcut mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tiglera Beta -- 24 Ağustos 2021; 23:2:11 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tiglera Beta

Merhaba, ekranı en kısık parlaklıkta açtığımda ve dark mode da ekranın sağ tarafı daha karanlık, sol aydınlık görünüyor. Parlaklığı açınca farkedilmiyor bu durum. Tam siyahda değil grimsi tonlarda belli oluyor (whatsapp veya Google play arka planları gibi)

Bu durum normal midir? Yoksa ekranı garantili biyerde değişmiştim. Muadil veya kusurlu bir ekran mi kullanmışlar? Sizde de bu sorun mevcut mu?
    Sana amoled değil lcd ekran taktıkları için bu sorunu yaşıyorsun.

• BekirARSLAN kullanıcısına yanıt
    Hayır hocam siyah pikseller aydınlatmıyor. Amoled olup olmadığına özellikle baktım. Bunun muadil ürün olup olmadığını bilebilecegim bir test mevcut mu?

• 
Sayfa: önceki 12661267126812691270
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.