Şimdi Ara

★ Xiaomi Mi 9T ★ Ana Konu ★ MIUI 12.1 - ANDROID 11 ★ -İLK MESAJI OKUYUN LÜTFEN!!- (1141. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
26.846
Cevap
287
Favori
1.834.296
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
88 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 11391140114111421143
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • parmak izi hızı konusu benim de dikkatimi çekti. hem çok daha hızlı okuyor hem de parmak izi animasyonları daha düzgün çalışıyor
  • EngineerBaris E kullanıcısına yanıt
    Altı çizili olanı kullanacaksınız..
  • Tiglera Beta T kullanıcısına yanıt
    Sorun 12.0.3 versiyonda yaşanıyor hocam. Ben yaşıyorum mesela, ama burada sorun yaşamayan arkadaşlar da var. Genel bir sorun değil gibi gözüküyor. Hayati bir sorun da değil. Bu yüzden yükleyin veya kalsın tavsiyesi yapmam doğru olmaz, sorun yaşamanızı istemem.
  • NexusElite kullanıcısına yanıt
    Az önce bastım factory reset'i, deniyorum bakalım. 1-2 saate rengini belli eder (:
  • ALIENWARE kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • MIUI12'de alttaki siyah/beyaz barı kaldırmamız mümkün müdür? Her uygulamada altta boşluk bıraktırıyor çok sinir bozucu.
  • Hugh Jackman kullanıcısına yanıt
    Tam ekran hareketlerinden kaldırılabilir..
  • efebora06 kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim, Miui 12 bana tamamlanmamış bir güncelleme gibi geliyor, Mi 9T'nin üzerinde emanet gibi durdu Miui 11 daha iyiydi...
    ★ Xiaomi Mi 9T ★ Ana Konu ★ MIUI 12.1 - ANDROID 11 ★ -İLK MESAJI OKUYUN LÜTFEN!!-

• nighty kullanıcısına yanıt
    Var hocam, ayarlar>durum çubuğu (status bar)>Yeni kontrol paneli

• 01Mrt kullanıcısına yanıt
    ★ Xiaomi Mi 9T ★ Ana Konu ★ MIUI 12.1 - ANDROID 11 ★ -İLK MESAJI OKUYUN LÜTFEN!!-

işaretlediğim kısımda telefonu uçak moduna mı aldınız?

• lord-06- kullanıcısına yanıt
    Evet

• şuan da güncelleme geldi bana. kurmamı tavsiye eder misiniz?

• Bu gelen güncelleme ,düzeltilmiş versiyon olabilir mi acaba? Çünkü hatalı diye geri çekildi bir önceki seferde diye haber olmuştu.
    Maalesef factory-reset işe yaramadı. Belli ki sistemsel bir sorun. 12.0.3 e henüz güncelleme yapmamış olanlar sonraki versiyonu bekleyebilirler. Çin versiyon için 12.0.4 çıkmış, global e de gelir yakında.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Umarım sadece güvenlik yaması değildir özellikle şu durum çubuğunun beyaz olması gereken yerde siyah bazen tam tersi durumu çözülmüştür
  • harock kullanıcısına yanıt
    Bu aslında sistemsel değil uygulama bazlı bir sorun. Bazı uygulamalar navigasyon çubuğunu kendine göre renklendirebiliyor, bazıları ise direk siyah bırakıyor. Android burda uygulama tercihine bırakıyor diye biliyorum.
    Ben durum çubuğundan bahsediyorum birde tam ekran hareketinin yeni kaydırmalı uygulama geçişi ve beyaz çubuğun açılıp kapanması sadece kendi başlatıcısında çalışması kadar saçma bişey yok eski hareket iyi güzel de tek el modu olmuyor o yönden de beğenmedim Nova Launcher kullanıyorum
  • harock kullanıcısına yanıt
    Bahsettiğiniz durum çubuğu sorunu dikkatimi çekmedi doğrusu. Stok launcher da çift dokunma ile kapama olmadıkça hayatta kullanmam. Poco da bunu yapıpta kendi launcher ında yapmaması da nerden baksan pes. O yüzden Nova candır
    Nova adamdır da 2020 de tam ekran cihazda hala navigasyon tuşları kullanıyoruz buna ne demeli hem tam ekran yaptırıp hem tek el e geçiş koyma hemde sadece geçişli hareketi kendi baslatıcına koy neresinden bakarsan saçmalık 🤦‍♂️

• 
Sayfa: önceki 11391140114111421143
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.