Şimdi Ara

★ Xiaomi Mi 9T ★ Ana Konu ★ MIUI 12.1 - ANDROID 11 ★ -İLK MESAJI OKUYUN LÜTFEN!!- (1071. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
26.846
Cevap
287
Favori
1.834.172
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
88 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 10691070107110721073
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Şu an dışardayım hocam. Xiaomi.eu sitesinden miui 12 stable release kısmında indirme linkleri var. 12.0.3.0 sürümündeyim ben.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • masterakif M kullanıcısına yanıt
    https://downloads.sourceforge.net/project/xiaomi-eu-multilang-miui-roms/xiaomi.eu/MIUI-STABLE-RELEASES/MIUIv12/xiaomi.eu_multi_HMK20MI9T_V12.0.3.0.QFJCNXM_v12-10.zip?r=&ts=1593171673&use_mirror=netix

Masik rom istersende sayfa 1068 de.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi efebora06 -- 26 Haziran 2020; 14:41:52 >
  • efebora06 kullanıcısına yanıt
    Sağolasın patron. Masik rom kullanıyorum şu an, ekran süresi biraz düşük gibi, gerçi o da miui 12 den kaynaklı galiba. Biraz vakit geçsin eurom da deneyeceğim. Nasıl olsa 40 yaşında twrp den rom atmayı öğrendim artık :)
  • masterakif M kullanıcısına yanıt
    E.u romdan daha akıcı daha stabil olan MİUİMİX romu öneririm.

AndroidFileHost
    MMX_2.2.0_davinci-davinciin_V12.0.3.0.QFJCNXM_v12-10.zip | by MMX Team for Generic Device/Other
    https://androidfilehost.com/?fid=8889791610682878434

• quote:

Orijinalden alıntı: efebora06

Değmez,o rakama garantisiz 9T PRO al
    değerli yorumunuz için teşekkür ederim. bende öyle düşünüyorum özellikle eski fiyatları görünce şuan xiomi note 9 pro 3bin lira baya kafama yattı. tasarım t9 gibi olsa hemen alırdım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 11 52 7 -- 26 Haziran 2020; 14:55:57 >
  • 11 52 7 kullanıcısına yanıt
    Mİ serisi olan 9T PRO olanı kastettim

Sizin dediğiniz REDMİ serisi o alınmaz.

Onun yerine illa garantili olacaksa mi 9t olsun....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi efebora06 -- 26 Haziran 2020; 15:12:10 >
  • Pixel Experience Plus rom kullanan var mı acaba aramızda ? Telefonun bildirim gelmemesi çok canımı sıkıyor değiştirmeyi düşünüyorum acaba bu romu yüklesem rahat eder miyim ? Bu romun herhangi bir problemi var mı?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Celeste kullanıcısına yanıt
    AOSP Rom olarak videomda anlatımını yaptığım BLİSS romu öneririm müthiş kilit ekranı bildirim animasyonu ve rengini sen seçiyorsun + olarak görüşme esnasında ses kaydı var

SGyoutube
    OTG İLE TWRP DEĞİŞTİRME VE AOSP (BLİSS) ROM KURULUM
    https://www.youtube.com/watch?v=F-52Llje4eU&feature=emb_title

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi efebora06 -- 26 Haziran 2020; 15:11:24 >

• Telefona imei attırdıktan sonra şarj performansım inanılmaz düştü. Başlıktaki önerileri uygulamam fayda etmiyor. Ne yapabilirim?
  • Espa kullanıcısına yanıt
    Aynen öyle telefonu alalı sanırım 6 aydan fazla oldu ve hala daha beni şaşırtmaya tatmin etmeye devam ediyor iyi ki de iPhone 7 yi satıp almışım diyorum.

• alcest kullanıcısına yanıt
    İşi bilen birisine tekrar IMEI attirın...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi efebora06 -- 26 Haziran 2020; 15:30:17 >
  • Mi6 telefonum ısınınca restart loop yapmaya başladı. Mi9t alsam diye düşünüyorum? Mi10 çok pahalı, Mi6 dan çok memnundum, mi9t den de 3 yıl memnun kalır mıyım acaba?

• ErsanH E kullanıcısına yanıt
    Geç kardeşim, geç, ben Mi6'dan Mi8'e geçtim, Mi8'den Mİ9T'ye geçtim hiç hissettirmedi orta segmentliğini inan ki. Bugüne kadar her markanın hep amiral modellerini kullandım baktım ki ortalama 1.5 yılda bir telefon değiştiriyorum, zarar ediyorum ilk defa orta segment aldım, meğerse amirallere boşa para vermişim gerçekten. Mi6 ve Mi8'i tanıdıklara sattım ki hala çatır çatır kullanıyorlar, çok da memnunlar. Hiç o mu bu mu falan kararsız kalma al Mi9T'yi sen.

• Görüntülü aranınca kameranın devreye girmesi gayet normal değil mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: e-rose

Görüntülü aranınca kameranın devreye girmesi gayet normal değil mi?
    Evet bence de :)
    MIUI12'de kamera açılmıyor telefon çalıyor sadece. Sonra cebimden çıkarıp elime alınca kim arıyor bakıyorum o zaman açılıyor.

MIUI12 bir harika dostum :)
  • Merhaba, Mi 9T cihazimin ekrani kirildi, tamire göndermeden önce icindeki fotograflari kurtarmak veya silmek istiyorum bu mümkün mü acaba?
    Yazilimsal olarak telefonlardan pek anlamiyorum, kolay bir yöntemi var mi acaba?
    Tesekkürler
  • Vahsi Hindi Sürprizi kullanıcısına yanıt
    Usb ile pc ye baglayin ordan dosylari yedek alin veya silin

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • tekin-71 kullanıcısına yanıt
    Ekrana dokunmadan bu seçenekleri nasıl seçecek?

★ Xiaomi Mi 9T ★ Ana Konu ★ MIUI 12.1 - ANDROID 11 ★ -İLK MESAJI OKUYUN LÜTFEN!!-

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi efebora06 -- 26 Haziran 2020; 21:57:59 >
  • tekin-71 kullanıcısına yanıt
    Hocam ekran tamamen kirik ekran simsiyah :)
  • Vahsi Hindi Sürprizi kullanıcısına yanıt
    Twrp varsa twrp moda alıp dosyaları alabilirsin, twrp yok ise alamazsın...
  • 
Sayfa: önceki 10691070107110721073
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.