Bildirim
★ Xiaomi Mi 9T ★ Ana Konu ★ MIUI 12.1 - ANDROID 11 ★ -İLK MESAJI OKUYUN LÜTFEN!!- (1021. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
-
-
Çok teşekkür ederim 🤔😁
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Öyle bir eksilme imkansız yani ilk sayfadaki ayarları tümüyle yapın derim eğer yaptığınız halde devam ediyorsa bütün güncellemeri kurup hard reset atın cihaza
arkadaşlar uygulama çekmecesi kısmı ayarlardan gözükmüyor bende poco launcher mı indireyim launcher falan kullanmadım daha önce bilmiyorum
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
-
-
Custom 20.5.28 BETA E.U.Rom ile gelen yeni ekran görüntüsü alma şekli...
https://downloads.sourceforge.net/project/xiaomi-eu-multilang-miui-roms/xiaomi.eu/MIUI-WEEKLY-RELEASES/20.5.28/xiaomi.eu_multi_HMK20MI9T_20.5.28_v12-10.zip?r=&ts=1590701213&use_mirror=netix
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi efebora06 -- 29 Mayıs 2020; 0:26:50 >
-
Senin simge yerine arka plan janjanlı -
Ekran güzel bi amoled olunca kıyamıyorum siyah kullanmaya Daha janjanlilari icin tavsiy ederim:
play.google.com
Backdrops - Wallpapers - Apps on Google Playhttps://play.google.com/store/apps/details?id=com.backdrops.wallpapers
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
-
Indir ben kullanıyorum daha seri geldi bana
Çok hareketli onlarda bana hitab etmedi. Her türlü simsiyah duvar gibi ekrandan iyidir ama. Bosuna mi para verdik çalışsın ekran
Çalışsın tabi, vuruyorum kırbacı vuruyorum kırbacı
Allah'tan garantisiz aldım bin tl cebimde kaldı -
Hocam çözüm üretiyoruz bi şekilde ama cidden nasıl gerçek bir çözümü olmaz bunun hayret ediyorum bazen. mis gibi telefon yapıyorsun ama böyle şeylere çözüm bulamıyorsun... sürekli şöyleyken şöyle yaparsam şarj az gider demek zorunda kalıyorum hiç hoş olmuyor. neyse şuan çok dışarda değilim ama dışarda telefona sabahtan akşama kadar ihtiyacım olan günler var. o günlerde yine bugünkü gibi 6saat alırsam tüm albenisini kaybeder cihaz ... üzücü -
opera cidden mükemmel hocam her cihazda kullanırım. eşitleme işide çok iyi çalışıyor pc-telefon.
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X