Şimdi Ara

★ Xiaomi Mi 9T ★ Ana Konu ★ MIUI 12.1 - ANDROID 11 ★ -İLK MESAJI OKUYUN LÜTFEN!!- (1021. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
26.846
Cevap
288
Favori
1.826.315
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
88 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 10191020102110221023
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    ★ Xiaomi Mi 9T ★ Ana Konu ★ MIUI 12.1 - ANDROID 11 ★ -İLK MESAJI OKUYUN LÜTFEN!!-

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Worawerz W kullanıcısına yanıt
    İşaretlediğim yerdeki ok işaretleri ile açıp kapatabilirsiniz.
    ★ Xiaomi Mi 9T ★ Ana Konu ★ MIUI 12.1 - ANDROID 11 ★ -İLK MESAJI OKUYUN LÜTFEN!!-

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • efebora06 kullanıcısına yanıt
    Gece modu seçili hocam ama sayfa normal çıkıyor siyahlaştırmıyor

• Luttarte kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkür ederim 🤔😁

• fenelony kullanıcısına yanıt
    Öyle bir eksilme imkansız yani ilk sayfadaki ayarları tümüyle yapın derim eğer yaptığınız halde devam ediyorsa bütün güncellemeri kurup hard reset atın cihaza

• arkadaşlar uygulama çekmecesi kısmı ayarlardan gözükmüyor bende poco launcher mı indireyim launcher falan kullanmadım daha önce bilmiyorum

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: lazer__

Arkadaşlar bu opera süpermiş ya gece moduna alınca bütün Web sayfalarını siyah yapıyor.. Reklam desen 0

Valla bundan sonra chrome falan kullanmam

Bütün Siteleri siyah yaptığı için pil tüketimi acayip derecede düşük

Ekşi sözlüğü reklamsız siyah ekranda okumak acayip zevkli

Chrome a göre tek eksik yanı adres satırına bişey yazdığınızda çıkan sonuçları site veya arama sonucu olarak simgeli şekilde göstermemesi.... O da zamanla güncelleme ile çözerler sanırım

Mutlaka deneyin opera yı
    Ekşi sözlük uygulamasında dark mode var bu arada öneririm.

Konuyla alakası yok ama eskiden Vicks tabletler vardı bu simge paketi onu hatırlattı bana (: Benim simgelere kıyasla epey janjanli gözüküyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ALIENWARE -- 29 Mayıs 2020; 0:15:50 >
  • Custom 20.5.28 BETA E.U.Rom ile gelen yeni ekran görüntüsü alma şekli...

yadi.sk
    yeni ss ekranı.mp4 — Yandex.Disk
    https://yadi.sk/i/fdub-4VnIoFEGQ

https://downloads.sourceforge.net/project/xiaomi-eu-multilang-miui-roms/xiaomi.eu/MIUI-WEEKLY-RELEASES/20.5.28/xiaomi.eu_multi_HMK20MI9T_20.5.28_v12-10.zip?r=&ts=1590701213&use_mirror=netix

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi efebora06 -- 29 Mayıs 2020; 0:26:50 >

• ALIENWARE kullanıcısına yanıt
    Senin simge yerine arka plan janjanlı
    Ekran güzel bi amoled olunca kıyamıyorum siyah kullanmaya Daha janjanlilari icin tavsiy ederim:

play.google.com
    Backdrops - Wallpapers - Apps on Google Play
    https://play.google.com/store/apps/details?id=com.backdrops.wallpapers

Harici uygulamaya gerek yok Hareketli duvar kağıdı...

★ Xiaomi Mi 9T ★ Ana Konu ★ MIUI 12.1 - ANDROID 11 ★ -İLK MESAJI OKUYUN LÜTFEN!!-★ Xiaomi Mi 9T ★ Ana Konu ★ MIUI 12.1 - ANDROID 11 ★ -İLK MESAJI OKUYUN LÜTFEN!!-

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi efebora06 -- 29 Mayıs 2020; 0:55:27 >

• velorin V kullanıcısına yanıt
    Indir ben kullanıyorum daha seri geldi bana

Çok hareketli onlarda bana hitab etmedi. Her türlü simsiyah duvar gibi ekrandan iyidir ama. Bosuna mi para verdik çalışsın ekran

Çalışsın tabi, vuruyorum kırbacı vuruyorum kırbacı

Allah'tan garantisiz aldım bin tl cebimde kaldı
  • lazer__ kullanıcısına yanıt
    Hocam çözüm üretiyoruz bi şekilde ama cidden nasıl gerçek bir çözümü olmaz bunun hayret ediyorum bazen. mis gibi telefon yapıyorsun ama böyle şeylere çözüm bulamıyorsun... sürekli şöyleyken şöyle yaparsam şarj az gider demek zorunda kalıyorum hiç hoş olmuyor. neyse şuan çok dışarda değilim ama dışarda telefona sabahtan akşama kadar ihtiyacım olan günler var. o günlerde yine bugünkü gibi 6saat alırsam tüm albenisini kaybeder cihaz ... üzücü
  • lazer__ kullanıcısına yanıt
    opera cidden mükemmel hocam her cihazda kullanırım. eşitleme işide çok iyi çalışıyor pc-telefon.
  • 
Sayfa: önceki 10191020102110221023
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.