< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
O sorun Chrome'un son güncellemesinden olduğu söyleniyor güncellemeyi kaldırıp veya başka tarayıcı ile sorunu çözebilirsiniz < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Ekran Sararması Chrome Çözüm; Adres çubuğuna yazın: chrome://flags Bu bölümü bulup: #dynamic-color-gamut ( disable ) yapın ve chrome yeniden başlatın. Buyur kardeşim yap çözümü hallet sıkıntıyı... < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bende de aynı problem vardı denedim bakalım ne olacak. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
yeni bir güncelleme geldi.. güvenlik ve bir iki özellik eklenmiş sanırım. detay bilen varmı? |
Düzeldi mi renk sararma sıkıntısı , yardımcı olduysam ne mutlu bana... < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Evet düzeldi teşekkür ederim. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi A.kaanalper -- 31 Aralık 2020; 17:56:3 > |
Aynı sorunu ben de yaşıyorum hocam ama chrome ile alakalı olduğunu düşünmüyorum. Chrome harici ekran görüntüsü de sarımtırak nedense. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Neler değişmiş hocam? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Çok hoş olmuş, inşallah yıl ortasına kalmadan gelir < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi qqEagless -- 3 Ocak 2021; 18:17:42 > |
Hocam aynı şeyler bende de oldu çözdünüz? Şuan 2.3 gb indiriyor. 2 ay önce imei atıldı sorun olur mu acaba. ![]() < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bende de aynısı oldu yükledim bir sıkıntı olmadı. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmet3976 -- 4 Ocak 2021; 22:46:38 > |