Şimdi Ara

Xiaomi Mi 9 Lite (Pyxis) [ ANA KONU ] Miui 12.5 Android 11 Geldi (71. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6.392
Cevap
65
Favori
392.402
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6970717273
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 1.si miui 10la bir sure devam mi 11deki sorunlar cozulene dek. yoksa hazir telefona veri atmamisken 11e yukseltip ustune bir de fabrika ayarlarina cevirip son haliyle mi verileri aktwrip kullansam.

2.si ilk sarjini hangi asamada yapsam batarya acisinda iyi olur acaba :)

3.su olu piksel ve seensor vs seyleri test edecek bir uygulama ne kullansam? su an kullandigim sonyde kendinden test uygulamasi vardi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Trendyolda TELEFON DUNYASI isimli satıcıdan almış olan var mı? Kargolandı ilk günden fakat 4 gündür bekliyoruzz...
  • nexusanya N kullanıcısına yanıt
    3.miui 11 de çekirdek sürümüne bir kaç kere tıklayınca test menüsü açılıyor.
    2. İlk şarjınızı yüzde 20 altına düşürmeden yapabilirsiniz. Uuzun süre tutmaya gerek yok hatta hiç bir zaman 7 8 saati geçirmeyin şarjda.
    1. Miui 11 konusuna gelirsek roll-back protection(geri dönüş koruması) olduğundan bir süre miui10 da kullanın ama telefon elinize geçer geçmez miui unlock için verilen süreyi başlatın. ilerde 1 hafta beklemeyin bootloader falan açmanız gerekirse. Bootloader açılınca istediğiniz gibi miui10 a vs. dönebilirsiniz. Hatta xiaomi.eu rom ları da kurabilirsiniz. Miui yükseltmelerinde de yükseltmeden sonra çok major bir hataya denk gelmezseniz format atmaya gerek kalmıyor. Kirli kurulum yapabilirsiniz kısaca.
  • ortakatro kullanıcısına yanıt
    Aynen hocam tr garantili olarak satışa çıkmış ve her türlü kaydı küreği mevcut. Baktın ithalat garantili verilmiş; Tüketici mahkemesine verip para kurtarılır. Tabi ki kimse uzun uza uğraşmasın ama kuruntu yapmanın bi anlamı yok.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar telefonun ekranı bana biraz soluk geldi nasıl desem siyahlar sarıya yeşile kaymış gibi hangi ayarlar ile düzeltebilirim yoksa normal mi?

• Carrey kullanıcısına yanıt
    Bu ayarları kurcaladınız mı?

Xiaomi Mi 9 Lite (Pyxis) [ ANA KONU ] Miui 12.5 Android 11 Geldi

Bunun haricinde farkında olmadan bazı deneysel ayarlar var onlardan birini yanlışlıkla aktif etmiş olabilirsiniz.
    Siyahlar simsiyah bu Amoled in en güzel özelliğidir zaten

• Led Zeppelin L kullanıcısına yanıt
    cok tesekkurler. o test ekranina gecis cok isime yaradi.muhtemelen hemen bulamazdim orayi:)

bootloader kismini tam arastirmadigimdan bilmiyorum ama resmi surumler haric ota haric guncellemiceksem gerek yok sanirim.baska bir konuda isime yarar mi bilmiyorum

• ademdemiryas kullanıcısına yanıt
    Hocam buraları kontrol ettim bu sorun bildirim paneli ve özellikle google uygulamalarında var mesajlar kişiler play store gibi acaba bu uygulamalar tam siyah değil mi?

Hocam teşekkürler.
    Titreşimsiz mod diye bir ayar kapalıymış açınca düzeldi ekrandaki sarımsı siyahlık gitti.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Carrey -- 15 Kasım 2019; 21:34:16 >
    Değil hocam. Koyu gri. Google uygulamaları da öyle. Örnek bir ekran resmi koyuyorum. Kenarları tam siyah bildirim paneli koyu gri
    Xiaomi Mi 9 Lite (Pyxis) [ ANA KONU ] Miui 12.5 Android 11 Geldi

Teşekkürler hocam işte o grilik yeşile çalıyordu düzeldi şimdi 👍

Aynen dediğim gibi. Bazı bunun gibi şeyler deneysel malesef hocam.

• miui 10 için sim kartsız kurcalıyorum ilk izlenimim güzel.

ekran doygunluğu renkler hoş
    ayarların bolluğu özelleştirilebilir oluşu da iyi.
    çentiği kapatabilmek vs güzel olmuş. ama eminim ki çentik ve ön kamera dizilimi tam simetrik değiiil

parmak izi okuyucu ve yüz tanıma şimdilik çok iyi çalışıyor.
    kamerayı henüz test edemedim.
    kızılötesini de bulamadım

bomboş telefon 4gb ne kullanıyor ilginç açıkcası

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nexusanya -- 15 Kasım 2019; 22:14:56 >
  • Böyle bir telefonda bildirim sıkıntısı olmasi, mobil veri için herhangi bir tasarruf uygulamasının olmaması, en alttaki tuşların yerinin değişmemesi, eve gelince wifi ye geçmemesi gibi basit ama işlevsel şeyler yok ya da ben bulamadım. Bu da ne yazık ki beni üzdü. Tüm bu saydıklarım 1000₺ kim telefonda olan şeyler.

Xiaomi daha çok burada ki bir çok arkadaş gibi kurcalamayi seven kitleye hitap ediyor gibi?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar telefon bugün geldi her şey güzel fakat bazen telefona bildirimler gelmiyor. Mesela whatsapptan yazıyorlar tek tikte kalıyor ben whatsappa girince patır patır geliyor mesajlar. Bu soruna ne yol açıyor olabilir?

• iCankat İ kullanıcısına yanıt
    Ayarlar-pil ve performans-uygulama pil tasarrufu-whatsup-kıstlama yok yapın düzelir

• Sultan Yavuzz kullanıcısına yanıt
    WhatsApp insta twitter vs. Kullandıgım uygulamalar yaptım bakalım devam edecek mi sorun. Başka bir şeylere gerek var mı?

• Cecekpress satıcısından aldığım (n11) ürün geldi
    Evofone garantli bandrol var
    Tek aklıma takılan efaturada IMEI yazmıyor
    Sizde var mı?

• freeheart44 F kullanıcısına yanıt
    Bende imei yazıyor ve mantıken de yazmalı. Satıcı ile görüşün isterseniz.

• nexusanya N kullanıcısına yanıt
    Miui kumanda yüklü gelmiyor nedense bende anlamadım bunu garip.
    Play store dan miui kumanda yazıp indirebilirsiniz.
    Simetri olayını baktım siz yazınca ama normal gibi geldi bana

• 
Sayfa: önceki 6970717273
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.