Bildirim
Xiaomi Mi 9 Lite (Pyxis) [ ANA KONU ] Miui 12.5 Android 11 Geldi (70. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
Sizden de
Ben henüz çok fazla kurcalama fırsatı bulamadım ayar falan. Sizde durumdan haberdar ederseniz sevinirim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ XİAOMİ Mİ9 LİTE
"Neyi bilmediğiniz hakkında en ufak bir fikriniz yok" Elon Musk -
-
-
Benim cihazda işte yurt dışı Türkiye için üretilen cihaz değil o zaman
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Sizinkinde sıkıntı yok hocam olması gereken bu işte
Sanırım size distribitör garantili değil, paralel ithalat garantili göndermişler. Distribitör garantili diye sattılarsa iade edin.
garanti belgesinde olan teknik servis bilgilerinde ne yazıyor?quote:
Orijinalden alıntı: Garrrage
Benim cihazda işte yurt dışı Türkiye için üretilen cihaz değil o zaman_____________________________ alfa romeo giulietta 1.4 tct 170 hp -
Oradakileri yaptım sadece watsap bildirimi geliyorquote:
Orijinalden alıntı: ToggT12x
ilk mesaja eklemiştim dün hocam. 8. madde; bildirimleri kapatıp tekrar açın
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Bence de öyle ama acaba hangi garanti firması bakacak. Garanti belgesinde genpa evofone bi tane daha firma var xiaomi sitesindeki garanti firmaları. Sizden ricam model numarasını söyleyebilir misin senin cihazın?
Xiaomi türkiye sayfasındaki teknik servisler yazıyor. Sizden de rica etsem model numarasını yazabilir misiniz? Bir de kutuda kullanılabilecek ülkeler listesinde Türkiye yok.
M1904F3BG model numarası.
Teşekkür ederim hocam🙏 benim ki de aynı model numarasına sahip. Kutuda global versiyon yazmıyor ama cihaz global galiba.
-
Hocam global olmama şansı yok diye biliyorum zaten.
Çünkü mi 9 lite çin için üretilen CC9 un globale çıkan modeli oluyor. İki cihaz aynı.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ XİAOMİ Mİ9 LİTE
"Neyi bilmediğiniz hakkında en ufak bir fikriniz yok" Elon Musk -
Ustam menüde notlar diye bölüm var orda resimli notlara girince aşağı doğru inildiğinde çince yazilar var mı sende
klasör oluşturun& geçiş yapın gibi bir yer var,onun altındaki yazılar çince. _____________________________ alfa romeo giulietta 1.4 tct 170 hp -
Bazı kutularda global versiyon yazıyordu benim kutuda yazmayınca şüphelenmiştim ama haklısınız😉
telefonu henuz yeni yeni kurcaliyorum sim takma ve wifi acma isine henuz girmedim.
sanki centik damlasinin tam alt ortasi kamera ortasina denk gellmiyor.
on kamera o boslukta tam simetrik degil gibi geldi.
sizde nasil :)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X