Bildirim
Xiaomi Mi 9 Lite (Pyxis) [ ANA KONU ] Miui 12.5 Android 11 Geldi (150. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
Teşekkürler bu iyi oldu düzgün çalışıyor
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
-
Merhaba arkadaşlar 128 gb mavi renk mi 9 lite aldım yurtdışı bootloader açık imei atmayı düşünüyorum fakat sanırım çift simde band20 gidiyor. tek sim atsak bu sefer hafıza kartını kullanamıyoruz.Band20 sorunu çözüldü mü ? Birde hangi romu önerirsiniz? -
hocam bu rootlu farklı rom kullanan kullanıcılar için mi yoksa bizim gibi stock global rom kullanan yani root işlemi yapmayan kullanıcılar da yükleyebilir mi?quote:
Orijinalden alıntı: ortakatro
Arkadaşlar always on display ekranında mesaj ve arama bildirimi göremeyenler linkteki uygulamayı yüklesinler. Cihazın aod uygulamasının güncellenmiş versiyonudur. Bildirim sorununuz ortadan kalkıyor. Konu sahibi ilk sayfaya da ekleyebilir.
https://www.apkmirror.com/apk/xiaomi-inc/always-on-mode/always-on-mode-1-6-174-10251635-release/miui-always-on-mode-1-6-174-10251635-android-apk-download/
-
-
Stock rom kullanıyorum. Bende işe yaradı.quote:
Orijinalden alıntı: DelNaja
hocam bu rootlu farklı rom kullanan kullanıcılar için mi yoksa bizim gibi stock global rom kullanan yani root işlemi yapmayan kullanıcılar da yükleyebilir mi?
Alıntıları Göster
-
Mesaj gelmiyor bende
Yukarıda verilen uygulamayı kurdum telefonu açıp kapattım orjinal rom ile birlikte kullanıyorum sorun mevcut değil
-
-
bende de aynı şekilde ama olmadı teşekkür ederim. -
Sesi azaltıp arttırmak için tuşların yerine ekrandan bir kısayol var mı? Widget gibi mesela. Güç tuşunu hiç kullanmıyorum, ses tuşunu da kullanmasam iyi olacak. 5-6 yıl dayanması lazım bu telefonun. 😁
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mihrali Bey -- 18 Aralık 2019; 9:17:39 >
teşekkürler hocam
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
uygulamalar menüsünden mesaj ve arama araçlarının ayarlarından bildirim izinleri vermeniz gerekebilir.quote:
Orijinalden alıntı: acolaq
bende de aynı şekilde ama olmadı teşekkür ederim.
ayarlar> uygulamalar> uygulamaları yönet> mesajlar> bildirimler> kilit ekranı bildirimleri -
Stock rom değil galiba? Bildirimler renkli.
Siz telefonun şarjının çabuk bitmesinden şikayetçiydiniz sanırım. Hala ayni durumda mı pil kullanımı?
1gün 20 saatlik kullanımda 6 ile 7 saat arası ekran süresi alıyorum ortalama,yakınımda kullanan biri olsa da yanyana karşılaştırma yapabilsem keşke.quote:
Orijinalden alıntı: unforg1ven
Siz telefonun şarjının çabuk bitmesinden şikayetçiydiniz sanırım. Hala ayni durumda mı pil kullanımı?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ortakatro -- 17 Aralık 2019; 20:24:55 > -
Stock rom, yukarıda ortakatro arkadaşın verdiği uygulamayı yükleyince renkli oldu.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X