Şimdi Ara

Xiaomi Mi 9 Lite (Pyxis) [ ANA KONU ] Miui 12.5 Android 11 Geldi (144. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
6.391
Cevap
71
Favori
383.582
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 142143144145146
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Bender B. Rodriquez

    Valla ben de acacahim bugun 4 de saat doluyor. Miroom kuracagim. Soylenene gore on kameraya gecerkenki centik animasyonu bildirim gelince de yapilabiliyormus. Deneyecegiz bakalim
    Hocam bu miroom un linki var mıdır düzenli olarak güncellemesi geliyor mu diye bir incelesem. ben direk eu rom kurdum daha güzelse miroom da kurabilirim.
  • Mihrali Bey M kullanıcısına yanıt
    Ayarlar->Telefon Hakkında->MIUI Sürümü ne 7 tık
    Ayarlar->Ek Ayarlar->Geliştirici Seçenekleri->MIUI optimizasyonunu aç->kapalı duruma getir.
    Telefonu yeniden başlat.
    Bu ayar ile (bildiğim kadarıyla) miuinun (uygulamalara güç tüketimini optimize etmek için ) kısıtlamalarını kapatmış oluyorsunuz.
  • gs01 G kullanıcısına yanıt
    Rusca siteleri var translate ile inceleyebilirsin. Her pazartesi guncelleme aliyor eu rom gibi. Mi5 de kullaniyordum bir ara memnundum. Ama mi5 romlari derya deniz oldugundan her hafta baska rom yuklerdim. Burda secenek az.

    Kilidin acilmasina yarjm saat kaldi.bakalim nasilmis

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 22 Kasım da hepsiburadadan sipariş verdiğim Mİ9 Lite 128GB modeli hala daha elime ulaşmadı. Hacı yolu bekler gibi kargo bekler olduk. Kargoda son durum bu.

    Xiaomi Mi 9 Lite (Pyxis) [ ANA KONU ] Miui 12.5 Android 11 Geldi

    İzmir' den Manisa merkeze ne zaman ulaşacak bakalım.
  • nexusanya N kullanıcısına yanıt
    Merhaba

    Yeni çıkan Xiaomi marka ürünlerin ithalatçıları firmaları farklı olabilir.Farklı ithalatçı firmalar farklı teknik servisler ile anlaşma yapabilir.Bunlar Delta - Kvk - Genpa gibi firmalar olabilir.Yapmanız gereken en sağlıklı işlem ürünü nereden satın aldıysanız orası ile iletişime geçerek anlaşmalı olan teknik servis firmasını sormanızdır.Ürününüz Delta servis garantisi altındaysa sitemiz üzerinden imei numarası ile garanti sorgulama yapabilirsiniz.Teşekkürler.
  • Twrp yuklerken hata alldim. Fastboot bootlopa dustu ne recoverye. Ggiriyor ne telefon aciliyor. Ne yapmam lazim mifllash ile global mi yuklemem lazim

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Flash ayarı nerde gece foto çekerken nerden açılıp kapanıyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mgundem kullanıcısına yanıt
    Merhaba,

    Cihazınızın servis garantimizde olup olmadığını kontrol etmeniz için internet sayfamızı kontrol etmeniz https://www.deltaservis.com.tr/tr/technical-service/warranty-inquiry.html daha sonrasında, cep telefonunuzdan *#06# kareyi tuşlamanız ve 15 haneli IMEI numaranızı girmeniz yeterli olacaktır.
  • şu BCA diye linki verilen ekran koruyucuyu trendyoldan almıştım bir süre takmadım da bugün taktım.
    parmak izinde ben bir sıkıntı yaşamadım. köşelerde ne yazık kş ufak birkaç baloncuk kaldı umarım birkaç güne yok olurlar
    onun dışında bir sorun yok ama çentik kısmındaki siyahlık arttı sanki neden oryı siyah yapmışlar anlamıyorum ki sanki kameranın azcık sağından solundan altından derken ekrandan yedi biraz
    önerenlere teşekkürler.
    https://www.trendyol.com/BCA/Xiaomi-Mi-9-Lite-3D-Komple-Kaplayan-Kapatan-Kirilmaz-Cam-Ekran-Koruyucu-p-32436915?boutiqueId=340244&adjust_t=mk12x3o_m4o2h83&utm_source=share&adjust_tracker_limit=999999999&utm_medium=product_free&adjust_campaign=product_free&link_contentid=32436915&link_userID=9195312

    1 saatlik deneyimden sonra
    ekran normalden fazla kir yağ tutuyor kendi ekranı bu kadar tutmazdı



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nexusanya -- 10 Aralık 2019; 21:54:45 >




  • Bazı forumlarda okuduğuma göre BL kilidi açmak Delta servislerinde garantiye etki etmiyor diyorlar. Ne derece doğru? Bilemiyorum. BL kilidi açıp custom rom a geçemeyen arkadaşlar için soruyorum aslında.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • oo teknoseyir de sonunda mi 9 lite'ı incelemiş.
    henüz izleme fırsatı bulamadım da yeni paylaşmışlar.
    https://www.youtube.com/watch?v=eQBa58LsYug



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nexusanya -- 10 Aralık 2019; 21:32:33 >
  • 22 kasımda verdiğim sipariş nihayet ptt tarafından getirildi. cihazdan memnun kaldım umarım sıkıntısız devam ederiz. ama bir sorum olacak: uzun denemeler sonucu led ışığı bir türlü aktif hale getiremedim; ince bir ayar mı var acaba?
  • Beyler eger 11.3.4.0 surumunden bl acip twrp yuklemek isteyenler xda daki anlatimi yapsinlar. Sadece twrp flashlayinca telefon acilmiyor aklinizda bulunsun.

    Mirooma gectim ram kullanimi biraz fazla stock romdayken 4 gb falan bos ram kalirdi simdi 3 gb civarinda bazen 3 kusur oluyor ama cok hizli. Performansi acik ara daha akici

    Bildirimleri centik etrafinda gosterme ozelligini bulamadim galiba yok. Asil istedigim oydu aslinda. Ama aod olsun arkadaki bildirim isigi olsun sorunsuz calisiyor. Hele parmakizi bambaska cok daha iyi performans veriyor. Ayrica parmakizi ayarlarindan kisayollari kapatirsaniz okuma biraz daha iyi oluyor her romda denenebilir.

    Kullandikca deneyimlerimi yazarim. Bir ay kullanip sonra bide eu rom deneyecegim bakalim hangisi daha iyi

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Xiaomi Mi 9 Lite Bildirim (Led) Işığı İnceleme / Notification (Led) Light Review

    Telefon şarj olurken, çağrı geldiğinde ve müzik çalarken devreye giren led aydınlatma.


  • Merhabalar.

    Bir sorum var, yardımcı olabilecek arkadaşlara şimdiden teşekkürler.

    Cihazı internetten bu gün aldım, sıfır ve TR garantili (paralel ithalat değil)

    İlk kez internetten telefon alıyorum, kafamı kurcalayan şey şu: elime ulaştığı zaman, kesinlikle sıfır olduğunu anlamanın/teyit etmenin bir yolu var mı?
    Sanırım kutu dışındaki jelatini açılmış olsa bile sonradan tekrar jelatin yapıyorlar. Yani direkt emin olabileceğim bir nokta, bir şey vs var mı?

    Bir de yukarıda yazdığım gibi cihaz paralel ithalat değil, TR garantili. Bunun için içinden bir kvk veya genpa belgesi vs mi olmalı? (En azından eskiden bu iki firmanın belgesi gerekirdi.)

    Tekrar teşekkürler, umarım cihaz geldiği zaman bilgi vermek amaçlı da başlığa katkıda bulunabilirim.
  • ugur5392 U kullanıcısına yanıt
    Çöp kutusunun aktif olması için mi cloud ile yedekleme açık olması gerekiyor

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • pijama61 kullanıcısına yanıt
    Özel özelliklerde led ışık ayarları var, Zaman aralığı seçmeniz ve istediğiniz uygulamalara led ışık izni vermeniz gerekiyor. Xiaomi Mi 9 Lite (Pyxis) [ ANA KONU ] Miui 12.5 Android 11 Geldi

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Arkadaslar netflixde dizi izlerken siyahımsı arka planlarda bazen piksellesme oluyor mesela karanlık ev ici gibi. Veya gece sokakda cekilen sahne. Butun sahnelerde degil ama.bazi sahnelerde oluyor dikkatimi cekti. Standart hd plan kullaniyorum. Neden boyle birsey olabilir ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Axiaziz kullanıcısına yanıt
    129. sayfadaki mesajımı okuyabilirsiniz hocam aşağıya link bırakıyorum :)


    https://forum.donanimhaber.com//mesaj/yonlen/141086582
  • ugur5392 U kullanıcısına yanıt
    telefon koyu moddayken veya başka uygulamalarda siyah arka plan gözükürken aynı durum mevcut mu? eğer öyleyse ekran pixellerinde bir problem olabilir ama sadece netflixte oluyorsa muhtemelen optimizasyonla alakalıdır hocam bildiğim kadarıyla mi 9 lite ve birçok xiaomi modeli hd çözünürlük için daha yeni tanımlandı netflix'e
  • 
Sayfa: önceki 142143144145146
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.