Şimdi Ara

★ Xiaomi Mi 8 - Mi 8 Pro ★ MIUI 12 ★ (110. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
13.889
Cevap
148
Favori
759.971
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
34 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 108109110111112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler 4000 li rakamlar tamamen algı operasyonudur 3000 üzeri rakamlara alıştırmak için 64 GB lik versiyon bana sorarsanız şu anki ederi 3199 falan sırf stok karaborsa fiyatı..şuanki kurla bir iki aya 2899 falan olmalı..benim fikrim acil telefon ihtiyacı olanlar bir grup kursun Xiaomi mi 8 yurtdışı gezi grubu isminde😀 100 kişilik tur düzenleyelim ne kadar çok kişi olursak o kadar ucuza anlaşırız turlarla..cihazları da toplu alalım ucuza😀 nasıl fikir?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: fatih8134

migros 2 ağustosta geçerli olacak fiyatıymış ama bilgilerde hata var o dikkatimi çekti kryo işlemci yazıyor.alıntıdır
    Mi 8 de kırmızı renk seçeneği yoktu bildiğim kadarıyla. Bu SE modeli olmasın sakin. Özellik Mi 8, resim Mi 8 SE.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi virtue28 -- 31 Temmuz 2018; 20:19:46 >

• 4100 az yahu. 6000 filan deseydiniz.
  • hocam araya Almanya vergisi + amazon kârı + Türkiyeye kargo ücreti gibi ekstra kalemler girmesine rağmen 650 tl fark oluyor. yani direkt Türkiye'ye gelirken 3 kalem yok...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karakabus_ -- 31 Temmuz 2018; 20:47:59 >
  • wizi_emre kullanıcısına yanıt
    mi mix 2s 6GB RAM/64GB kapasite 527$ - 6GB RAM/128GB kapasite 575$ - 8GB RAM/256GB kapasite 639$ şeklinde fiyat etiketine sahip...

https://www.donanimhaber.com/cep-telefonlari/haberleri/Xiaomi-Mi-Mix-2S-tanitildi-iste-ozellikleri-ve-fiyati.htmhttps://www.donanimhaber.com/cep-telefonlari/haberleri/Xiaomi-Mi-Mix-2S-tanitildi-iste-ozellikleri-ve-fiyati.htm

Teknoloji Haberleri - ShiftDelete.Net
    Xiaomi Mi Mix 2s tanıtıldı! Özellikleri ve fiyatı - Teknoloji Haberleri
    https://shiftdelete.net/xiaomi-mi-mix-2s-ozellikleri-ve-fiyati

• quote:

Orijinalden alıntı: pixelot

Hocam bu dediklerin me zaman olcak?Tahmini bir tarih var mi?
    bu şunu bağlı xiaomi tr ye resmi satışta gireceği konuşuluyor yani eylül ortalarını bulur tahmini yada ekim zaten mecbur o fiyatlar düşecek kimse 4100 e xiamoi almaz hele s9 plus 4270 tl iken kimse xiaominin o fiyatlardan makineye bile bakmaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi harce74 -- 31 Temmuz 2018; 21:7:47 >
  • mi 8 yarından sonra kipa larda satışta kipa müdürü arkadaşım söyledi

• ★ Xiaomi Mi 8 - Mi 8 Pro ★ MIUI 12 ★

migrosa geliyormuş doğru mu ?

• Arkadaşlar xiaomi de çin global cihaz fark ediyor mu

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • tremacs kullanıcısına yanıt
    Bootloader kilidini açtıktan sonra global romu atabilirsin. Romlar üzerinde değişiklik yapabilirsin oraya çok takılma. Amerika'dan telefonu nerden alabilirim acaba bilgisi olan var mı?
  • Bir tanıdık gönderdi böyle ilanlar görmüş letgo üzerinden bana çok aşırı saçma fiyatlar geldi. Bugüne kadar ilk defa bu kadar ucuzunu gördüm diyebilirim. Oldukça şüpheli gibi geliyor fiyattan dolayı

İlanda pasaport kayıtlı Mi 8 6/128 GB modeli sıfır halde 2100 lira kayıtsız hali 1900 lira diyor. Xiaomi Mi 8 SE modeli için ise 1500 Lira yazıyor.

★ Xiaomi Mi 8 - Mi 8 Pro ★ MIUI 12 ★★ Xiaomi Mi 8 - Mi 8 Pro ★ MIUI 12 ★★ Xiaomi Mi 8 - Mi 8 Pro ★ MIUI 12 ★

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bugraakkoc -- 31 Temmuz 2018; 21:59:48 >

• hakangündüz H kullanıcısına yanıt
    ne kadar fiyat olduğunu da söyledi mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: marcoreuss

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    M8 benimde ilgimi çeken bir cihaz o yüzden konusuna göz atayım dedim sizin mesajınızı gördüm ben şu anda Asus zenfone 5 kullanıyorum sizin kullanmadığiniz belli ki kameraları gommussunuz arka kamera Google kamera ile inanılmaz güzel on kamerada başarılı lütfen kullanmadığiniz telefonları koru körüne bu şekilde kötülemeyin..

★ Xiaomi Mi 8 - Mi 8 Pro ★ MIUI 12 ★

★ Xiaomi Mi 8 - Mi 8 Pro ★ MIUI 12 ★

• quote:

Orijinalden alıntı: bugraakkoc

Bir tanıdık gönderdi böyle ilanlar görmüş letgo üzerinden bana çok aşırı saçma fiyatlar geldi. Bugüne kadar ilk defa bu kadar ucuzunu gördüm diyebilirim. Oldukça şüpheli gibi geliyor fiyattan dolayı

İlanda pasaport kayıtlı Mi 8 6/128 GB modeli sıfır halde 2100 lira kayıtsız hali 1900 lira diyor. Xiaomi Mi 8 SE modeli için ise 1500 Lira yazıyor.

https://www.facebook.com/pages/Ceylin-Ileti%C5%9Fim/283139348789032

Araştırıyorum bakalım neresiymiş burası

yer tam olarak burası hocam :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wizi_emre -- 31 Temmuz 2018; 22:33:18 >

• Hardware Plusyoutube
    Xiaomi Türkiye ile ilgili bilmeniz gerekenler
    https://youtu.be/61ijF44EHMs

İthalatçıların ödediği vergi çok güzel anlatılmış.

• mlbozkurt M kullanıcısına yanıt
    128 gb için 3400 iyi fiyat. Ne zaman satışa çıkıyormus?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: -AhmtOzdmR-

128 gb için 3400 iyi fiyat. Ne zaman satışa çıkıyormus?
    3400 iyi mi fiyat? Yapma kardesim gozunu seveyim.İthalatci garantili Xiaomi'den bahsediyoruz.bugun gördüm hepsiburada Turkiye garantili mate 10 pro kahverengi 3400 TL mavi 3500 TL

Eylule kadar beklersem inaniyorum ki p20 pro 4200 e düşer.

Sunu hic hesap etmeden yaziyoruz.Velevki telefon bozuldu.ithalatçı garantili olarak bi garantimiz olacak evet ama geneli kullanici hatasi.hakem heyetine giderim dersek bilmem kac ay surecek.bu kadar riske degecek bisey değil.ithalatci garantili telefon aliyorsam ödeyeceğim tutarin binler basamagindaki sayinin 3 olmasini istemiyorum.

• 260 e yurtdisi cihaz aldim 64gb iyiki almisim 4000 pahali evet lakin su var o paraya bunu alacsgima s9 alirim diyenler komik... Mesele hangi paraya ne aldığın aptallamacasina dusmek degildir mesele bu mal kac para ederdir... Markasi isterse hibilicibis olsun bu cihaz s9 a esdeger mi es deger benim aradığım ozellikler olarak, sirf yedek parca ucuzlugu bile s9 a karsi avantajdir ve bu cihazi alanlarin konusunu mahfettiniz yok o parami yok bu parami.. Kardesim anakonu ise almak isteyenler ayri konu acsin ben cihazımin 4 bin tl ye satiliyor olmasindan memnunum... Biz gidip iphone forumuna veya samsung forumuna oha cok para ya diyormuyuz?

• Arkadaslar fiyat fantezileri ve tahminlerini baska konuda yapsalarfa telefonun sahipleri veya telefon hakkinda bilgi almak isteyenlerde forumu takip edebilse... Isi iyice spama dondurdunuz aglama duvari oldu resmen cihazin anakonusu

• quote:

Orijinalden alıntı: mlbozkurt

migrosa geliyormuş doğru mu ?
    ne zaman gelecek acaba?
  • 
Sayfa: önceki 108109110111112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.