Şimdi Ara

*** Xiaomi Mi 8 Lite Kullanıcıları *** (360. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9.648
Cevap
104
Favori
633.371
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 358359360361362
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cayadüsensinek kullanıcısına yanıt
    eu roma mı geçeceksiniz hocam? ya da ne için kaldırıyosunuz kilidi gcam için falan mı?
  • wifi: 32 mbps - 3mbps - turknet
    lte : 83 mbps - 5 mbps - telekom
    istanbul/ataşehir
    fena hızlar değil

*** Xiaomi Mi 8 Lite Kullanıcıları ***
  • Arkadaşlar Instagram bende de takılma yapıyor. Yalnız VPN ile 0 takılma var. Fransa üzerinden görüntü kaybı vb hiç veri kaybı yok. Erişimi kısıtlamış sanırım bizimkiler..

• miyavlayankirpi kullanıcısına yanıt
    Hem custom romlar hemde gcam için hocam gereksiz sistem servisleri ve google servisleri olmuyor ve custom romlar stabilden iyi oluyor.
  • beyler bu mobil veri ping sorununun çözümü yok mu hala telefonu parçalıycam artık bulaşmaz olsaydım telefona allah binbir türlü belalarını versin f/p diye aldım samsung daha az kafa ağrıtıyordu yeminle

• Merhaba
    Konuyu Servis sağlayıcınızla görüşmeniz gerekebilir.
    *** Xiaomi Mi 8 Lite Kullanıcıları ***

• xsnavys X kullanıcısına yanıt
    Manuel ayar yapmaniz gerekli miuiforum sitesinden gordum yaptım sıkıntı yok şuan için

Menü/Ayarlar/Diğer ayarlar/Mobil ağlar/Erişim noktası adları/Yeni APN

İsim: Avea ISP

APN: internet

Proxy: Ayarlı değil

Bağlantı noktası: Ayarlı değil

Kullanıcı adı: wap

Şifre: wap

Sunucu: Ayarlı değil

MMSC: Ayarlı değil

MMS proxy: Ayarlı değil

MMS portu : Ayarlı değil

MCC: 286

MNC: 03

Onaylama türü: PAP

APN tipi: default,supl

Taşıyıcı:hepsi

Seçenekler / Kaydet

Vodafone için ayarlar

• İnstagramın son güncellemesiyle storylerin yanlardan kırpılma sorunu giderilmiş. Daha ufak bir şekilde ekrana sığdırmışlar

• quote:

Orijinalden alıntı: cayadüsensinek

Hem custom romlar hemde gcam için hocam gereksiz sistem servisleri ve google servisleri olmuyor ve custom romlar stabilden iyi oluyor.
    unlock işlemini yaptım gcam kurarım diye. bütün fixleri camera2api modullerini kurdum yine çalışmadı. build.pro dan persist.vendor.camera.HAL3.enabled=1 komutunu girdiğimde gcam açıldı fakat ön kamera çalışmıyor ön kamera fixide yükledim. Arka kamera yeşil çekiyor. Acaba global romdamı çalışmıyor.
  • C0LDWAVE kullanıcısına yanıt
    Kurduğunuz gcam hangisi?

• Destan70 D kullanıcısına yanıt
    hocam merhaba videodaki ayarları yapıp kaydet dediğimizde kaydetmiyor sizde aynı problem oldu mu ?

• Redmi Note 7 mi Xiaomi Mi8 Lite mı soruna cevap arayanlara yönelik güzel bir kıyaslama videosu....
  • quote:

Kurduğunuz gcam hangisi?
    Hocam xda xiaomi forumunda miui Türkiye'de ki bütün gcam apk lerini indirdim kurdum hiç birisi çalışmadı. Aslında çalışıyor ama ön kamera göstermiyor ve arka kamera yeşil çekiyor.
  • C0LDWAVE kullanıcısına yanıt
    Chill Out kullanıcısına yanıt
    Hocam @chill out hocam kurulumu anlatmıştı

• quote:

Hocam @chill out hocam kurulumu anlatmıştı
    Evet o anlatıma göre yaptım kurulumu. Cihazıma twrp kurdum sonra root işlemi yaptım. Modulleri ekledim gcam kurdum yine çalışmadı. Google play storede camera2api test programı var anlatıma göre yaptığımda aktif olmadığını gördüm. Build prop üzerinden persist.camera.HAL3.enabled=1 komutunu girdim yine aktif olmadı sonra persist.vendor.camera.HAL3.enabled=1 komutunu ekledim. Camera2api açıldı ama gcam çalışmıyor çok can sıkıcı bir durum.
  • Kamerasi hosuma gisen bir teldi ama sorunlari okuyunca telden soğuyuverdim.alternatifler note 7 ve mate 20 lite kaldi gibi kamera konusunda

• quote:

Orijinalden alıntı: rockerroll

Kamerasi hosuma gisen bir teldi ama sorunlari okuyunca telden soğuyuverdim.alternatifler note 7 ve mate 20 lite kaldi gibi kamera konusunda
    Arka kamera stok olmasına rağmen çekimini beğeniyorum yalnız selfie kamerası güneş ışığı yoksa çok kötü çekiyor. Gcam le bu sorunlar kesin düzeleceğini biliyorum ama kurulmuyor
  • Arkadaslar merhaba, NSS oynuyorum oyun esnasinda ekranin altinda ve ustunde bi şerit gitgel yapiyo bi sapıtıyo. Oyunun salaklığı mı acaba benden baska oynayan var mı?
    Mesela o esnada bildirim cubugunu indirip geri oyuna dönünce düzeliyo o sıkıntı.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mi 8 Lite GCam kurulumu bu linkte.https://forum.donanimhaber.com//mesaj/yonlen/137743455
    ben hala bu uygulamaları kullanıyorum, sorunsuz çalışıyorlar.
    kullandığım rom MIUI EU

Telegram Grubumuza katılmak için:
    Telegram
    Mi8 Lite Kullanıcıları
    https://t.me/litemi8

• 
Sayfa: önceki 358359360361362
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.