Şimdi Ara

*** Xiaomi Mi 8 Lite Kullanıcıları *** (36. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9.648
Cevap
104
Favori
633.728
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bende bugün aldım urzbilisimden global versiyon. Mavi rengi almayı düşündüm gezegengsm den fakat firma hakkındaki yorumlara iyiki bakmışım çok şikayet var vazgeçtim. Ayrıca mavi rengi üzerinde çok parmak izi tutuyor kılıfla kullanmanız gerek. Ekran koruyucu olarak önerebileceğiniz ürün varmı ? İstediğim tam olarak kaplaması ve ekran koruyucuda çerçeve olmaması bazen çerçeveli ekran koruyucular tam oturmadığında telefonun ekranını küçültüyor.
  • mertcanf44 M kullanıcısına yanıt
    Evet global versiyon.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1. Micro usb olmasından mütevellit direkt eledim ben. Daha ne tartışması yapılıyor anlamıyorum.Mi 8 lite her türlü üstün, batarya hariç. Sırf batarya için de Sd660' dan Sd636' ya düşmem ben şahsen. Mi5 den geçeceğim bende, Irda yı 2 yılda toplam 10-15 kere kullanmışımdır. (kızıl ötesinide geç anlayacağın) Radyo demeyin hiç çünkü internetli radyo denen bir şey var. Net dayanmaz ona da, çok dinleyen ve radyo delisiyim diyorsan da sırf o işe yarayan çok daha makul ve ucuz cihazlar var. Tamam niye gereksiz yere 2 cihaz taşıyayım diyebilirsiniz ama tasarım, kamera ve işlemci için buna değer bana göre. Bilmem anlatabildim mi.

Gelelim "Nasılsa kılıf kullanacağız ne gerek var maviye" diyenler ve "Mavi de çok leke bırakıyo ya siyah candır" diyenlere Siyah, gri, beyaz ve altın rengi cihazlar kullanmaktan ciğerim soldu. İlk P20 Pro'da gördüğümde bayılmıştım geçişli tonlara, bir sonra ki cihazım muhakkak farklı ama çok da (amiyane tabirle) "kokoş" durmayan bir renk olmalı demiştim. Cam ekran parmak izi bırakır doğal olarak fakat şeffaf kılıfın icadından ya haberiniz yok da iyi makara yapıyorsunuz.Kutu içerisinden çıkan kılıf gayet iyi ve iş görür gibi duruyor, izlediğim incelemelere göre.Amacım kesinlikle kimseyi yermek değildir.

Not: gezegengsm gittigidiyor 4-64 lük mavi rengini aldım, yarın elimde olur. Baya araştırdım en ucuza mavi satan bu satıcıydı. 1780 TL. World ile 1730 TL'ye geldi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ButcherofBlaviken -- 1 Ocak 2019; 12:37:9 >

• ButcherofBlaviken kullanıcısına yanıt
    hocam kesinlikle doğru söylüyorsunuz. note6prodan üstün evet ama alışkanlık işte malum. şarj olayı günü çıkartsın benim için kafi fakat o kadar bile değilse ciddi manada hayal kırıklığı. radyoda sadece ıvır zıvır maç falan dinliyroum haftada bir iki. kulaklık olarak da sanırım o tip kulaklıklar var zaten çözülebilir. ben biraz daha ılımlıyım bu konuda ama su an icin canımı sıkan tek sey cidden pil.
  • Hocam bir kaç sayfa önce arkadaş ekran süresi paylaşmıştı o kadarda kötü değil bence ekran süresi olarak. Bende redmi note 6 pro ile bunun arasında kaldım ama 10 saat ekran süresi olmayıversin. Tahminimce 6 saat ekran süresi rahatlıkla verir buda gayet yeterli bence. Sdn de 4000 amperlik note 9 un bir günlük kullanım videosu var 5.30 ekran süresi verdi. Ufak biraderimdede note 9 var onunda ortalama 5-5.30 ekran süresi veriyor.

• Arkadaşlar cihazı almayı düşünüyorum sizlere sormayı istedigim bir kaç soru var
    Pil olarak 1 gün çıkartır mı oyun neredeyse hiç oynamam :)
    Kutu içinden çıkan sarj aleti hızlı sarj yapıyor mu?
    Kamera olarak telfonun performansı nasıldır iphone 6'dan daha iyi performans alır mıyım?
    Ekran da cam olarak bir koruma var mı baktıgım sitelerde göremedim böyle bir bilgi(corning gorilla glass)
    Son olarak siz olsanız Mi A2, Huawei Mate 20 lite, Mi 8 lite bu üçü arasından hangisini tercih edersiniz
    Teşekkürler :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: ButcherofBlaviken

1. Micro usb olmasından mütevellit direkt eledim ben. Daha ne tartışması yapılıyor anlamıyorum.Mi 8 lite her türlü üstün, batarya hariç. Sırf batarya için de Sd660' dan Sd636' ya düşmem ben şahsen. Mi5 den geçeceğim bende, Irda yı 2 yılda toplam 10-15 kere kullanmışımdır. (kızıl ötesinide geç anlayacağın) Radyo demeyin hiç çünkü internetli radyo denen bir şey var. Net dayanmaz ona da, çok dinleyen ve radyo delisiyim diyorsan da sırf o işe yarayan çok daha makul ve ucuz cihazlar var. Tamam niye gereksiz yere 2 cihaz taşıyayım diyebilirsiniz ama tasarım, kamera ve işlemci için buna değer bana göre. Bilmem anlatabildim mi.

Gelelim "Nasılsa kılıf kullanacağız ne gerek var maviye" diyenler ve "Mavi de çok leke bırakıyo ya siyah candır" diyenlere Siyah, gri, beyaz ve altın rengi cihazlar kullanmaktan ciğerim soldu. İlk P20 Pro'da gördüğümde bayılmıştım geçişli tonlara, bir sonra ki cihazım muhakkak farklı ama çok da (amiyane tabirle) "kokoş" durmayan bir renk olmalı demiştim. Cam ekran parmak izi bırakır doğal olarak fakat şeffaf kılıfın icadından ya haberiniz yok da iyi makara yapıyorsunuz.Kutu içerisinden çıkan kılıf gayet iyi ve iş görür gibi duruyor, izlediğim incelemelere göre.Amacım kesinlikle kimseyi yermek değildir.

Not: gezegengsm gittigidiyor 4-64 lük mavi rengini aldım, yarın elimde olur. Baya araştırdım en ucuza mavi satan bu satıcıydı. 1780 TL. World ile 1730 TL'ye geldi.
    Mavi rengi için bende yorum yazdim parmak izi maviden daha çok belirgin oluyor benim için rahatsız edici. Bende senin gibi önce mavi alayım dedim aynı fiyatta ama satıcı hakkında yorumlara bakarsan n11 de satıcı sayfasında en faydalı yorumları sırala genelde sorunlu ürün göndermiş biraz daha araştırdım ve iade konusunda satıcıya mesaj yazdım diyelim ki ürün sorunlu geldi iade hakkımız mevcutmu gibisinden çok ters cevaplar aldım bana kesin bir cümle kurmadi daha önceden başka bir satıcıdan almadan önce sormuştum bana verdiği cevap bu sizin yasal hakkınız iade alıyoruz demişti. Renk için telefonu riske atmaya gerek yok diye düşündüm. Neyse umarım problem yaşamazsınız hayırlı olsun.

• Telefonu alınca gelen N11 kuponlarıyla kılıf ekran korucu çevirici vs alın 11 tl indirim alırsınız 100 tl üstüne.

• tesekkurler hepinize. sanirim mavisinin 4/64lugunu alacagim. birde seffaf kilifla sanirim sikinti olmaz. umarim pisman olmam.
  • Hat çekme problemi olan varmı. Vodafone kullanıyoruz eşimle ikimizde ama ona bazen ulaşılamıyor. Hatta problem olsa bana ulaşılmaz evdeyiz bana ulaşılıyor ama mi8 lite ulaşılamıyor. Bu duruma iyice moralim bozulmaya başladı

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Hat çekme problemi olan varmı. Vodafone kullanıyoruz eşimle ikimizde ama ona bazen ulaşılamıyor. Hatta problem olsa bana ulaşılmaz evdeyiz bana ulaşılıyor ama mi8 lite ulaşılamıyor. Bu duruma iyice moralim bozulmaya başladı

• Leoon17 kullanıcısına yanıt
    Bende pil için tereddütlerim vardı, ama cihaz ben memnun etti. 6,5 saat ekran süresini genellikle görüyorum. Normal kullanımımda da sabah 7de sarjdan aldığımda 2. gün akşamını rahat görüyorum. Ben pişman değilim. Tavsiye ederim.

• *** Xiaomi Mi 8 Lite Kullanıcıları ***

Benim eski telefondaki şebeke ayarı bu şekildeydi. Buna uygun birşey yaptım otomatik olan bakalım şebeke sorunu düzelecekmi

• emre6720 kullanıcısına yanıt
    Turkcell kullanıyorum bu problem ile hiç karşılaşmadım.

• emre6720 kullanıcısına yanıt
    bende de var aynı problem ama önceki telefonumda da oluyordu (lg g4), vodafone kaynaklı sanırım. değiştireceğim operatörü, evdeyken 2g'ye alıyorum, 4gde oluyor sanırım daha çok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi b0Ni -- 1 Ocak 2019; 14:15:26 >
  • b0Ni kullanıcısına yanıt
    Sebekeden diyeceğim ama benim meizu mx5 de olmuyor tuhaf bir durum. Bu ayarı deneyelim bakalım olmazsa sizin yaptığınız gibi evde 2G kullanacağız.

• bakalim hocam inşallah pisman olmayiz. tesekkur ederim😊

• Kılıf için öneride bulunabilecek arkadaş var mı? AliExpresste çok güzel kılıflar buldum ama gelme süresi malum o yüzden buradan bakayım dedim ama pek çeşit bulamadım

Bu arada üst barda bildirim simgesi görmek için şu ayarı açın:

*** Xiaomi Mi 8 Lite Kullanıcıları ***

• Kılıf için öneride bulunabilecek arkadaş var mı? AliExpresste çok güzel kılıflar buldum ama gelme süresi malum o yüzden buradan bakayım dedim ama pek çeşit bulamadım

Bu arada üst barda bildirim simgesi görmek için şu ayarı açın:

*** Xiaomi Mi 8 Lite Kullanıcıları ***

• Arkadaşlar cihazı almayı düşünüyorum sizlere sormayı istedigim bir kaç soru var
    Pil olarak 1 gün çıkartır mı oyun neredeyse hiç oynamam :)
    Kutu içinden çıkan sarj aleti hızlı sarj yapıyor mu?
    Kamera olarak telfonun performansı nasıldır iphone 6'dan daha iyi performans alır mıyım?
    Ekran da cam olarak bir koruma var mı baktıgım sitelerde göremedim böyle bir bilgi(corning gorilla glass)
    Son olarak siz olsanız Mi A2, Huawei Mate 20 lite, Mi 8 lite bu üçü arasından hangisini tercih edersiniz
    Teşekkürler :)
  • 
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.