Bildirim
XİAOMİ Mİ 6 mı almak lazım, Mİ 8'i mi beklemek lazım
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Mi8 tahmini 2500 TL'den satılması gerekirken 3000 TL'nin altında satılmayacak uzun süre. Bu yüzden Mi 6'da da fiyat düşüşü olacağını sanmam. Gönlümden geçen Mi 8 almaktı ama 3000 TL verip almam. Evet cihaz güzel ama IR kaldırılmış, çentik kocaman, pil küçük, kameralar dışarı çok çıkıntı yapmış vs. -
Hocam mi 6 64 gb fiyatları 1800 bandına döner mi 8 iyice stok olmaya başlayınca fakat onunda fiyatı malüm ıvıt zıvırlarla salak yerine koyulmakla 3000 tl olur o yüzden aradaki 1200 tl gibi bir fark çıkar değer mi parası çok olana yada benim gibi nerdeyse 5 senedir aynı telefonu kullanan adam için yeni başlangıç için olabilir ama kendim için konuşmak gerekirse bir telefona 2000 tlden fazla vermemek lazım ki o bile fazla bence
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
zamanında migrostan mi 6 (128gb seramik)yı 1890TL ye almış biri olarak piyasada mi 6 ve mi 8in fiyatları uçmuş diyebilirim, mi 8 şu anki şartlara göre daha alınabilir fiyatta; en azından yeni üretim ancak özellik olarak mi 6ya fark atmıyor. ben samsung galaxy serisinden gelmiş biri olarak "ev tuşlu" ve "navigasyon tuşlu" telefon kullanmaktan hoşlanıyorum. benim için farketmez diyorsan mi 8 tam sana göre
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- xiaomi adım sayar
- imei repair
- xiaomi otomatik güncelleme kapatma
- eminönü doğubank telefon fiyatları
- xiaomi bildirim sesi kapatma
- redmi note 12 ne zaman çıktı
- xiaomi 14t ile 14t pro arasındaki fark
- en çok satan telefonlar
- mediatek dimensity 9300+ vs snapdragon 8 gen 3
- xiaomi mix fold 4
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X