1.0.3.0'du sanırım eskisi. Şu anda 2.0.3.0 olmuş görünüyor. Cihaz yurtiçi, orjinal yazılımlı. Ana ekranımın düzeni bozuldu, iyileştirme yerine gerileştirme yapmışlar. Diğer göze çarpan bir sorunda uygulama açarken kenarlardan renk patlaması oluyor. İlk izlenimlerim bunlar şimdilik. |
Mi 14T Pro / Mi 14T Ana Konu (235. sayfa)
-
-
Dün akşam Mi 14T Pro için HyperOS 2 geldi. Güncelledim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ue-Gazi -- 7 Ocak 2025; 10:11:30 > -
14T ye daha yok. 1.06.0xXxxx deyim. Pro abisine gelmeden gelseydi ayıp olurdu :)
-
Mi video nasıl silebilirim?
Uygulamayı devredışı bırakıyorum bi süre sonra aktif oluyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu konu benimde canımı çok sıktı ama bir türlü çözüm bulamadım.
-
14T Pro için, 1 hafta önce bölgeyi Almanya yapıp HyperOS 2.0'a geçmiştim, 14T'liler de denesin...
-
Yaptım. Olmadı.
-
bende de bazen pos okuyor bazen okumuyor pos a göre de değişiyor çözemedim
-
Xiaomi 14T Pro almayı düşünüyorum, direnç kayıtlı şekilde. Tavsiye edermisiniz direnç kayıt olayını ? Hangi satıcıları önerirsiniz ?
Diğer göze çarpan bir sorunda uygulama açarken kenarlardan renk patlaması oluyor. İlk izlenimlerim bunlar şimdilik.
Bunun çözümü şimdilik koyu modu kapatmak yada geliştirici ayarlarından 3 tane animasyon ayarı var onları kapamak.
Tavsiyem şimdilik koyu mod kullanmayın. O zaman uygulama kenarında renk patlaması olmuyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Himurajutsu -- 7 Ocak 2025; 13:37:41 > -
çok önemsemiyorum ben bu durumu geliştirici seçeneklerinden animasyonları kapamıştım ancak geliştirici seçeneklerini nfc yüzünden tamamen kapadım
temassız ödemede sürekli hata veren işyerinde denedim bu sefer ödeme yaptı nfc temassız ödemede sorun yaşayanlar deneyebilirler
-
Hocam bu renk patlaması olayı nedir? Ben farkedemedim hyperos2 de?
Uygulamaya tıkladığınızda uygulama açılırken tam ekranı kapladığı anda kenarlarda şimşek çakması gibi bir şey.
Edit: Koyu modda oluyormuş.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ru.celebi -- 7 Ocak 2025; 14:0:56 > -
Koyu modu kapatmak istemiyorum. Geliştiricideki animasyon ayarları nelerdir? Ve kapatırsam ne kaybederim?
-
-
-
2-3 gün oldu TR cihazlarına geleli bazı arkadaşlar yükledi kullanıyor ve deneyimlerini çok paylaştılar önceki mesajlarda :)
-
Ben ümidi kesmişim demekki, ne telefonu ne forumu kontrol etmemiştim.
Deneyimleriniz nasıl? Memnun musunuz?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
ho2'de ai extender'ı kullanabilen var mı? galeri editörü güncellenmeden önce kırp içerisindeydi ama AI kısmı geldi geleli bulamıyorum.
Ekleme: sıfırlamayla ai kısmına geldi tekrar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SomeoneWhoCares -- 7 Ocak 2025; 19:59:56 > -
benim cihaz global 2 hafta olmuştur bana güncelleme geleli ve 2 haftadır kullanıyorum. Öyle ahım şahım bir yenilik göremedim daha en bariz farkı kilit ekranında gördüm onun harici aynı nerdeyse
asıl tanıttıkları özellikler yok, onları daha sonraki güncellemelerde vereceklerini düşünüyorum
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X