NFC çalışmama sorunu yoksa direnç evet alınır, ama NFC çalışmıyorsa server daha iyi değilmi? |
Mi 14T Pro / Mi 14T Ana Konu (152. sayfa)

-
-
NFC çalışıyor herhangi bir sorun yok
-
Dirençli 14T Proda NFC çalışıyor. Pos'ta ödeme yapıyorum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Merhaba ekran kapalı iken asistan çalışıyor ancak birini aramanızı istediğinizde ekran kilidini açın diyor :) ne anladım o işten ben. Araştırdım ama net bir çözüme ulaşamadım
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Redmide de öyleydi ki normal bence bu telefon kilitliyken uygulama acamiyorsunuz
IPhone mantığı ile olsun hey Google dediğimde direk işlem yapsın hiç dokunmadan istiyorum. Tuş kilidini kaldırınca sıkıntı yok zaten.
Onları sevmiyorum camları acık
quote:
Orijinalden alıntı: shunter
Cihaz için custom rom ve twrp çıkarsa yüklersiniz.Piyasayı sallayan bir cihaz olursa rom çıkartan da olacaktır muhtemelen
Bende buradaki aksesuarları aldım arkadaşlar, maalesef ülkemizde henüz aksesuar pek yok, tank kılıfları da yapısı gereği sevmiyorum hem çok kaba duruyor hemde tutuş hissiyatı zayıf geliyor bana tabi tercih meselesi, bakmak isteyen bakabilir 10 gün gibi kısa bir süre içinde geldi siparişlerim
O değil de en çok üzüldüğüm konu çağrı kaydını kolay bir şekilde aktif edemiyoruz, bootloder kilidi için uğraşıyorum günlerdir hep kota doldu diye uyarı veriyordu dünde 25 Kasım a attı, oysaki samsungta direk root vs uğraşmadan csc kodunu değiştirip aktif edebiliyorduk keşke bundada böyle kolaylık olsaydı.
quote:
Orijinalden alıntı: _denzel_O değil de en çok üzüldüğüm konu çağrı kaydını kolay bir şekilde aktif edemiyoruz, bootloder kilidi için uğraşıyorum günlerdir hep kota doldu diye uyarı veriyordu dünde 25 Kasım a attı, oysaki samsungta direk root vs uğraşmadan csc kodunu değiştirip aktif edebiliyorduk keşke bundada böyle kolaylık olsaydı.
MIUI arama özelliğinin olduğu Endonezya veya Çin romlarını yüklerseniz özellik gelecektir muhtemelen.
Pro modda gündüz ve gece fotoğraf çekimleri deneyen var mı? Otomatikte gece çekimlerinde fazla ışık ve sanki ai otomatik devreye girmiş gibi bir görüntü veriyor, yağmurlu olduğu için pro ve uzun pozlama deneme fırsatım olmadı.
-
-
Evet daha önce kullandım o romları fakat spam sms ve arama algılaması kötü maalesef Google gibi engelleyemiyor
Kendi gece modu iyi çekiyor, Pro modda kendi gece modunu geçmek için tripod lazım sanırım.
-
-
Nasıl yaptınız hocam
Arkadaşlar merhaba. 14 T Pro telefon var şuan elimde. Bunda circle to search özelliği nasıl çalışır? Tam ekran göstergesi var şuan ekranda basılı tutuyorum ama çalışmıyor. Bilmediğim kaçırdığım bir nokta olabilir mi acaba?
Fotoğraf düzenle, oluştur, gökyüzü
Bundan önce 800mblık bir ai dosyası indirdim kamera bölümünde bir yerden ama bulamadım şimdi, bulursam eklerim buraya
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WalterBishoff -- 15 Kasım 2024; 22:19:10 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X