Şimdi Ara

Xiaomi Mi 13 T / 13 T Pro [ ANA KONUSU ] (97. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.753
Cevap
76
Favori
142.075
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 9596979899
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Tüm eksik güncellemelerini yükle, arka planda kendisi güncelleme yapıyordur. Google, Android, Xiaomi kendi uygulamalarının güncellemelerini yapıyordur. Sonra cihazı kapat bir stabil hale gelsin. Şu anda ki ısınması bir tık fazla hem havanın sıcaklığından dolayı hemde yazılım tam oturmadı. HyperOs 2 gelecek bu cihaza o zaman biraz daha ısınma ve stabilite daha iyi olacaktır. Arada ısınması normal, kullanım yoğunluğu oyun, kullandığın ağır uygulamalar vb. yüzünden.

Gereksiz uygulamalar açık programlar arka planda çalışan uygulamaları kapatabilirsin. Eski mesajlarımızda yapabilecekleriniz var bir kontrol edin. Cihazı daha rahat kullanmak için bazı ayarlar vb. yapmanız gerekir.

Yazılım güncellemesi ile ileride biraz daha iyi olacaktır. daha stabil bir güncelleme almadı cihaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dahool -- 19 Ağustos 2024; 21:7:3 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • dahool kullanıcısına yanıt

Hocam uygulama güncellemelerini yaptım, yazılım güncellemesi yapayım mı? Bazı kişiler miui 14 hyperosdan şuanlık daha iyi demişler kafamı karıştırdı bu durum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bukalemuncu0 B kullanıcısına yanıt
    Yap sorun olmaz o kadarda sıkıntılı birşey yok son derece rahat kullanılıyor. Gereksiz uygulamaları kaldır arka planda çalışanları devre dışı bırak güncel tut cihazı. Direnç kayıtlı olduğundan yükleki ileride bootloader kilidi açık olanlar yükleyemeyecek diye bir bilgi var ama ne kadar doğru bilmiyorum HyperOs 2.0 gelecek ilk cihazlardan ondan sonra daha stabil olur. ben bir sıkıntı yaşamadım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dahool -- 20 Ağustos 2024; 2:2:7 >
  • mi12t cihazım suya girip bozulunca mi13t pro aldım.

Cihaz harika diyebilirim. Ekran parlaklığı biraz daha fazla olabilirmiş sadece.

Tüm güncellemeleri yaptım. Arka planda çalışan uygulamaların kısıtlamalarını yaptım.Fakat batarya performansı 12t den daha düşük geldi sanki.

Önerebileceğiniz başka şeyler var mıdır?

• DaYWaLkeR kullanıcısına yanıt
    Güle güle kullanın, Batarya zamanla oturuyor, Çok stabil bir güncelleme almadı cihaz ondan kaynaklı, ileride daha iyi hale gelecektir.

Eski mesajlarda yapabilecekleriniz var inceleyin gereksiz uygulamaları kaldırma, arka plan gereksizleri kapatma. Reklam ve tavsiyeleri almayı kapatma, biraz eski mesajlara bakarsanız görürsünüz.

Kaldırılamayan uygulamalara kaldırmak için buraya bakınız.

UYGULAMA KALDIRMA - REHBER

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dahool -- 20 Ağustos 2024; 17:11:25 >
  • Telefona bir iki gün önce 1.0.8 eu romu mi flash ile yüklemiştim. Şunu söyliyim daha önce mıuı 14 den rom kandırma yöntemi ile global hyper OS sürüme güncellemiştim cihazı fakat çeşitli stabilite sorunları yaşadım yani he mıuı 14 den ilk geçince menülerde animasyonlar da falan o akıclığın gittiğini çok net hissediyorsunuz . Ve bir pişmanlık oluyor keşke hyper OS ye geçmeseydim falan diye..daha sonra bir kaç sorun daha yaşadım, en son kilit ekran gitti çalışmıyordu, falan vs..
    En sonunda temiz kurulum ile mi flash ile "clean all" seçeneği ile eu 1.0.8 sürümü yükledim (tabii daha önce tüm yedekleri aldım) ve ilk birkaç günkü izlenimlerim özetle şöyleki : ben temiz kurulumun bu kadar olumlu yönde farkettireceğini bilsem ilk başta böyle yapardım gerçekten cihaz eskiye göre inanılmaz akıcı oldu hiç bir problem yok saçma sapan sorunların hepsi gitti (kilit ekranı vs..gibi) diyebilirim , akıyor resmen , pil de falanda bir sorun yok gördüğüm.. özetle hyper OS yükleyeceklere tavsiyem hangi romunu kurarsanız kurun ama kesinlikle güncelleme şeklinde değil sıfırdan temiz kurulum yapın farkı hissedersiniz..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erhanacars -- 20 Ağustos 2024; 17:14:32 >

• erhanacars E kullanıcısına yanıt
    Zaten temiz kurulum hem sizin yaşadığınız sorunların olmasını engelliyor hemde yeni yazılımın daha stabil hızlı akıcı olmasını sağlıyor.

HyperOs 2.0 gelince sanki bir temiz kurulum ister gibi geliyor bana üzerine kurmak değilde sıfırdan temiz kurulum yapmak en iyisi gibi duruyor.

MIUI 14' den HyperOs geçiş tam oturmuş değil Hyper 2.0 tam geçiş olacak. Ondan sonra daha stabil kullanmaya başlayacağız.

İlk gelen hyperos geçiş sürümü test sürümü idi bu gelecek olan asıl sürüm bekleyip göreceğiz.

Birde yedekleme yapıp onu çekmeyin geri sadece rehber ve resimleri başka bir aparat ile yedekleyip cihaza atın.

Kullandığınız uygulamaları tekrar sıfırdan indirip kullanıcı adı şifresini girin. Yani cihazı sıfır alıp kuruyormuş gibi yüklemeniz en sağlıklı yöntem.

• Değerli dostlar .merhabalar. Mı 13T ile katıldım . Miui 14 ile açıldı hyperos a güncellememi tavsiye ederimsiniz ?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 13t mi t pro mu sizce aradaki farka degermi yurtidisi alacagim da , kamera farki varmi cok , islemci farki hiseddilirmi ?

• Bu direnç kayıtlı olanlar yeni sürümü alamayacak olayının doğruluğu nedir? Pro almayı düşünüyorum ama bu olay gerçekse sıkıntı.

• selam arkadaşlar kullandığım cihaz olan oneplus9u sattım ustune biraz daha koyup şöyle eli ayağı düzgün bir cihaz arıyim derken karşıma 13t çıktı 14000 TL yada garantili a35 sizce ne yapayım kullanan arkadaşlar yorum yapabilirmi alinirmi

• teknomobil dünyası T kullanıcısına yanıt

kimden aldiniz hangi cihazdan geçtiniz kaça aldınız hocam hangi renk ilk izlenimlerinizi paylaşırsanız sevinirim

• serkan1216 kullanıcısına yanıt

Bende merak ediyorum hocam ama düz 13t alırım ya

• karakteristik61 kullanıcısına yanıt

Nabtin hocam karar verebildinmi

• dtabibi kullanıcısına yanıt

Selam hocam satma sebebiniz nedir cihaz hakkinda yorumlarınız nelerdir

• teknomobil dünyası T kullanıcısına yanıt
    Tavsiye edilir öyle aman aman bir sıkıntı yaşamadım. Gayet iyi

Yurtdışı alacaksanız Pro alın bence daha mantıklı

• cayadüsensinek kullanıcısına yanıt
    13T modeli hayli hayli daha iyi bir cihaz oneplus9 kullanıp da a35 size çok iyi gelmez gibi duruyor. Garantisiz işinizi görür.

• M13+pro da herhangibi bir kronik bir sorun varmi ?

Xiaomi 13T Pro modelinde, kullandığım süre zarfında her hangi bir kronik bir durum yaşamadım, sorunda yaşamadım. Sadece yazılım %100 stabil değil. Yeni güncelleme ile daha da hızlı performanslı ve pil durumu iyi olacaktır. Kendi adıma ben memnunum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dahool -- 22 Ağustos 2024; 19:47:5 >
  • 
Sayfa: önceki 9596979899
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.