Evet ilk defa xiaomi kullanıyorum birde xiaomi nin tadına bakıyım dedim :) 120W ayarı zaten göremedim ben orada siz nerden kapatıyorsunuz ? pil şarj kısmında sadece "şarj hızını arttır" diye bir bölüm var orda da "şarj hızını arttır" seçeneği kapalı görünüyor. Şarj cihazını bağladığımda 120W ibaresi çıkıyor o şarj hızını arttır dediğimde de 120w Max ibaresi çıkıyor. 67W a düşürme kısmını göremedim ben. Uygulama pil tasarrufu kısmından dediğiniz gibi uygulamaların büyük çoğunluğunu sınırladım umarım işe yarar. Bu dediğiniz Shizuku uygulaması kısmına şimdilik girmek istemiyorum :) bana eski samsung s3 vs. dönemlerini hatırlattı, telefonun içinden geçmek istemiyorum şuan. Türk Telekom kullanıyorum, veri sinyaline nereden bakıyoruz onu göremedim henüz, ama muhtelemen çubuklardan gördüğüm kadarıyla zayıf çekiyordur yani -75 in üzerindedir diye tahmin ediyorum. Wifi ve mobil veriyi sürekli açık bırakıyorum onu kapat şunu aç öyle kim uğraşıyor ki şu zamanda bana saçma geliyor zaten, dur wifi den uzaklaştım kapatıyım mobil veriyi açıyım dur geri geldim wifiyi açıyım mobil veriyi kapatıyım bana mantıklı gelmiyor zaten benim bildiğim wifi bağlantısı geldiğinde mobil veri kapanıyor olması lazım açık görünse bile. Konum da keza benzer durumda, şuraya oraya gittiğimde hava durumu hakkında bilgi veremiyor konum değiştiği için her seferinde manuel eklemek yada dur açıyım da konumu görsün geri kapatıyım vs. bunların hayatımızı kolaylaştırması gerekiyor sürekli bu işleri ben manuel yaptıktan sonra ne anlamı kalıyor ki :). Ekran parlaklığım daima otomatikte kendi seçtiği parlaklık değerleri de rahatsız etmiyor zaten, youtube a genelde telefondan bakmayı zaten sevmiyorum hiçte farketmedim o yüzden hız düşüp düşmediğini. Ekran hızı zaten varsayılanda duruyor. şu uygulamayı kullandığınızı gördüm şuan ki benim kullanım senaryoma göre değerler resimdeki gibi . Uyanıklık kısmını pek anlamadım misal. ![]() |