Şimdi Ara

Xiaomi Mi 10T / PRO /[ANA KONU] (326. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9.268
Cevap
130
Favori
587.470
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
71 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 324325326327328
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

EEA yani avrupa modeli kullanıyorsunuz. Xiaomi.eu ile karışıtırmamak lazım, zira o custom rom.

Resmi ROM'ların birbirine göre pek farkı yok Çin dışında. EEA sürümde yani EU kodluda avrupa'daki güvenlik regülasyonlarına göre hareket edilir, güvenlik güncellemeleri daha erken gelir. Google arama, mesajlaşma, kişiler uygulamaları önyüklü gelir. Birkaç dizayn farkı olur belki, reklam opsiyonları varsayılan olarak kapalı gelir vs.

Endonezya ROM'u (ID) MIUI arama ve mesajlaşma uygulaması içerir ki zannımca Google'a bin basar. Sensör sorununu da yaşamadım MIUI arama uygulaması kullanırken.

Global ROM'a (yani MI) güncellemeler bir tık daha geç gelir, daha fazla kullanıcısı var diye biliyorum. Genelde EEA'ya çok benzer birkaç farklılık dışında. Google uygulamaları var yine. Temalar uygulamasının içeriği değişir yine.

Hindistan ise (IN) yine MIUI arama ve mesajlaşma içerir. Hindistana özgü sağa çekince google discover dışında bir özelliği de var bildiğim kadarıyla, ama bunu bölgeyi hindistan yaparak da aktif edebiliyorsunuz sanki yanlış bilmiyorsam. Temalar olarak en dolu olan global ile bu rom galiba.

CN ise Custom ROM olan Xiaomi.eu'nun baz olarak kullandığı ROM. Şu an bunu kullanıyorum 12.0.12 sürümünü. Xiaomi.eu ROM'u kullandığım için Çin'e özgü bazı gereksizlerden kurtulunmuş. En boş tema uygulaması bu sürümde. Güvenlik ve gizlilik ayarları en karışık olan da bu. Uygulama izinlerini yönetmek vs. bana globalden daha zor geldi. Ama çok stabil şu an gördüğüm kadarıyla. MIUI arama ve mesajlaşma ile gelmesi de büyük bir artı. Bunlar Android 11'den itibaren Google uygulaması olmadan geliyor ve sadece ingilizce ile çince desteği var bildiğim kadarıyla.

• jervis kullanıcısına yanıt

Bende ekranı kilitlerken ve ekranı açarkenki sesler değişti alışamadım 

• Fatihlarente F kullanıcısına yanıt

Evet gelir.

Bu adb ile uygulama kaldırma olayı gizleme gibi bir şey aslında hiçbir zararı yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi amma velakin -- 28 Temmuz 2021; 18:7:56 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • orislevin kullanıcısına yanıt
    Benim arada barnah izi çalışmıyordu basınca kilit ekranında saati görebiliyordum. Şimdi aşırı iyi çalışıyor elim yanlışlıkla gidince açılıyor + nasıl bir kamera ise yüzümü uzaktan tanıyor.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Telefon görüşmesi sırasında hoparlöre almaya çalışırken ekran kapkara oluyor ancak power tuşuna birkaç kez basınca açılıyor,bu sadece bende mi var yoksa bu durumu yaşayan var mı?.(12.1 sürüm.12.5 gelmedi daha.)

• quote:

Orijinalden alıntı: gahmetk

Telefon görüşmesi sırasında hoparlöre almaya çalışırken ekran kapkara oluyor ancak power tuşuna birkaç kez basınca açılıyor,bu sadece bende mi var yoksa bu durumu yaşayan var mı?.(12.1 sürüm.12.5 gelmedi daha.)

Aynı sorun bendede var . Özellikle tuş basmam gereken görüşmelerde bildiğiniz ızdırap çekiyorum.Banda henüz 12.5 gelemdi .

• dennzi D kullanıcısına yanıt

O zaman genel bir sorun, inşallah düzelir 

• Arkadaşlar mi10t ile hızlıresim yada benzer sitelere resim yükleyebilen var mı? Hiç bi şekilde resim upload edemiyorum.

• Tommy_Vercetti T kullanıcısına yanıt
    10t pro ile hizliresim sitesinde denedim ilk denemede oldu hocam.

Tarayıcı olarak Samsung internet tarayıcısını kullanıyorum belki ondan kaynaklı bir durumdur bı deneyin isterseniz. Eski telefonumdan kalma alışık olduğum beğendiğim bir tarayıcıydi, Google Play'de de mevcut

• merhaba arkadaşlar,bir önceki sayfalarda da yazmıştım aynı konuyla alakalı. bu cihazı garantisiz olarak satın alıp kullanan var mı şuan?

• quote:

Orijinalden alıntı: bha41

merhaba arkadaşlar,bir önceki sayfalarda da yazmıştım aynı konuyla alakalı. bu cihazı garantisiz olarak satın alıp kullanan var mı şuan?

Bende dahil çoğunlukla garantisiz kullanıyor. Yüzde 70 diyebilirim. Yeterki sağlam global alırsan,orijinal kapalı kutuda bulursan süper olur.

• Arkadaşlar %96-90 batarya arasında yoğun kullandığınızda hafif bi ısınma oluyor mu? 12.5 e geçtim ondan mı hava mı sıcak anlamadım. Bi dikkat eden olursa haber edebilir mi.

• kalben34 K kullanıcısına yanıt

Orj kapali kutu yazanlar var ama malum guven sorun. Fason ile orj kutuyu nasil ayirt edebiliriz var mi yolu?

• Fason kutu mat ve jelatinsiz ayrıcana desteklediği diller ve telefon detayları kutu üzerindeki mı 10T pro hariç birşey yazmaz. Orijinal de tam tersi hepsi yazar kutu parlak ve jelatinlidir. Bazı satıcılar fason kutu içine orijinal olmayan şarj ve kablosunu koyuyorlar
    İçinden ayrıcana jak kulaklık ses çevirici kablosunu ve içindeki kitapçıkları çıkmıyor. Kaçak telefonlar gelirken kutu fazlalık yapmasın diye sadece telefonu getiriyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kalben34 -- 29 Temmuz 2021; 13:17:55 >
  • Orijinal şarj kablosu ve fiş ucu içindeki rengi turuncudur. Onun için orijinal kutu alın. Fason kutuları tahtakale iş merkezindeki hanlardan tanesi 5 tlye alıp telefonları bu kutuya koyup satıyorlar.

• Arkadaşlar telefonda çok sık hat kesiliyor. Yurt dışı cihazı, imei atıldı bununla ilgili olabilir mi? Son 2 3 haftadır yapıyor daha önce yoktu böyle bir sorun

• quote:

Orijinalden alıntı: GeceKurdu7

Arkadaşlar telefonda çok sık hat kesiliyor. Yurt dışı cihazı, imei atıldı bununla ilgili olabilir mi? Son 2 3 haftadır yapıyor daha önce yoktu böyle bir sorun
    İmeiyi herzaman kendi eski kullanılmayan bozuk telefonlarınızdan İmeiyi arttırın. Yanlız önce edevletten sorgulayın kayıtlı olup olmadığını kayıtlı değil ise imei atılmaz. Telefoncu ya gidip onun imesini attırırsanız, çoğu telefoncu kendi bir imesini 10 kişiye bile atabilen dürüst olmayan esnaflarda var, bunlara dikkat edin. Yoksa telefon kapanır, kullanamazsınız ben iki ay sonra İran, ıraka gidip kendime bir adet daha alıcam. Orada mı 10T pro 8* 128 olanı 3400 TL civarına geliyor. En ucuz orijinal İran tebriz de satılıyor. Oradan iki adet getirme hakkınız var. Pasaporta kaydetmeye gerek yok. Kaydedersiniz garantili aynı paraya gelir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kalben34 -- 29 Temmuz 2021; 13:16:22 >

• kalben34 K kullanıcısına yanıt
    Dediğiniz gibi yaptım evdeki eski telefonun imeisini attım . 7 aydır kullanıyorum son 2 hastadır bu sorun var. Çok canımı sıkıyor 😤

• 
Sayfa: önceki 324325326327328
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.