Cevabınız için teşekkürler . Akşam telefonu fabrika ayarlarına geri döndereceğim aynı sorun tekrarlanırsa önereceğiniz bir sürüm varmı acaba.., < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Xiaomi Mi 10 / Mi 10 Pro [ ANA KONUSU ] (64. sayfa)
-
-
cevap basit, çünkü bu test sürümü. açıklamalarda bile yazıyor performans düşüşü olabilir diye. stabil sürümü beklemeniz lazım. ama bende öyle takılmalar olmuyor. telefon gayet akıcı. test sürümünü yüklemedim.
-
ben mi 10 dan genel olarak memnunum. ekran süresi yanıltıcı olabilir. doğru bir kıyaslama yöntemi değil bence. ama ben telefonun arka planında sürekli çalışan bazı uygulamalar kullanıyorum, hareketli süper duvar kağıdı kullanıyorum. bunlara rağmen 1 günü çok rahat çıkarıyor. hatta gün sonunda %30 gibi bir şarj kalıyor. genel olarak yoğun kullandığım da söylenebilir.
-
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: neurotoxin1ben mi 10 dan genel olarak memnunum. ekran süresi yanıltıcı olabilir. doğru bir kıyaslama yöntemi değil bence. ama ben telefonun arka planında sürekli çalışan bazı uygulamalar kullanıyorum, hareketli süper duvar kağıdı kullanıyorum. bunlara rağmen 1 günü çok rahat çıkarıyor. hatta gün sonunda %30 gibi bir şarj kalıyor. genel olarak yoğun kullandığım da söylenebilir.
Çok teşekkür ederim hocam.
fabrika ayarlarına geri döndüm gece 12 de 100 olan şarj sabah 7 de 94 e inmiş eski haline göre çok iyi galiba kırsal alanda olduğum için bekleme modunda şarj tüketimi bu kadar oluyor
6-7 ideal bir rakam gibi, ben gece uyurken tüm uygulamaları sonlandırıyorum. uçak moduna alıyorum cihazı, tüketim 2-3 bazen 1 oluyor.
Arkadaşlar MP3 indirme için MYT kullanıyordum fakat tesadüf u değilmiş bilmiyorum önceki telim Samsung tu gayet güzel onla mp3 leri MYT müzikleri indiriyorum. Mi 10 geçtim müzik leri yine aynı programla indiriyorum fakat müzikler mp4 olarak iniyor.
Bu durumda indirdiğim müzikleri arabam usb ne attığımda mp4 leri okumuyor
Bunun çözümü veya Bask bir program varmı
bahsettiğin uygulamayı hiç kullanmadım ama mp4 video formatıdır. görsel olarak video olmasa bile ekledikleri kapak fotoğrafı video görseli olarak kullanılıyor. uygulamada bunun için bir seçenek vardır diye düşünüyorum. yoksa bile farklı uygulamalar deneyebilirsin.
-
MP4 değil M4A indirir, YouTube video müziği ayrı işliyor artik. İndirince codec ile donusturulmesi gerek onuda TubeMate yapıyor onu kullanın.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi theVerge -- 10 Aralık 2020; 14:41:48 >
youtube da videolar mp4, mkv yada ts formatında oluyor. mp3 olarak bazı program yada siteler dönüştürüyor.
-
quote:
Orijinalden alıntı: neurotoxin1ben mi 10 dan genel olarak memnunum. ekran süresi yanıltıcı olabilir. doğru bir kıyaslama yöntemi değil bence. ama ben telefonun arka planında sürekli çalışan bazı uygulamalar kullanıyorum, hareketli süper duvar kağıdı kullanıyorum. bunlara rağmen 1 günü çok rahat çıkarıyor. hatta gün sonunda %30 gibi bir şarj kalıyor. genel olarak yoğun kullandığım da söylenebilir.
hocam imei konusu nasıl mi 10 lara yapılıyor mu 8gb ram olan modeli tek sim
-
quote:
Orijinalden alıntı: muRTahMerhabalar
Başka operatörde deneme şansım olmadı. Ama benim cihazım tek sim IMEI repairli.
Saygılarımla.
hocam benim alacagım cihazda tek simli imei repair atılıyor mu bir de imei repair olunca cihaza ekstradan bir uygulama yükleniyor mu fabrika ayarlarına falan dönünce imeinin gitmesi gibi
-
Merhabalar.
Ben, bankacılık uygulamaları dahil, bir çok uygulama yükledim. Sorun yok. Ayrıca fabrika ayarları veya hard resette IMEI gitmiyor. Hattınız Vodafone değilse problemsiz kullanırsınız bence.
Saygılarımla...
quote:
Orijinalden alıntı: muRTahMerhabalar.
Ben, bankacılık uygulamaları dahil, bir çok uygulama yükledim. Sorun yok. Ayrıca fabrika ayarları veya hard resette IMEI gitmiyor. Hattınız Vodafone değilse problemsiz kullanırsınız bence.
Saygılarımla...
Anladım hocam çok teşekkür ederim öğrenci adamız şimdi 4.6k para vericez insan tedirgin oluyor bu kayıt konusunda falan
-
Arkadaş merhaba Xiaomi mi 10 12/256 GB modelini alarak aranıza katıldım.
Benim bir sorum olacak geçen hafta kayıt işlemini bir arkadaşa yaptırdım. İşlemde sorun yok telefonu kullanmaya devam ediyorum ama sanki çekim gücü düştü gibi geliyor bu mümkün mü? Mesela çalıştığım yerde H+ oluyor 4.5G hiç görmüyorum eve geliyorum 4.5G oluyor. Bunun kayıtla bir ilgisi olabilir mi? -
Olabiliyor ama sabit H+ ve 4.5G alıyorsanız işte evde sorun yoktur. Eğer sıkıntı yaşanırsa sürekli kopmalar oluyor, sizdeki durum operatörle alakalıdır. Çevrenizdekilerden kontrol etmeyi denediniz mi?
-
Kopma sorunu yaşamadım ama kayıt yapılmadan önce sanki her yerde 4.5g görüyordum. Acaba dedim kayıt işleminin çekim gücüne bir etkisi oluyor mu? Yoksa ben gereksiz evhammı yapıyorum. -
Dediğim gibi iş yerindeki aynı operatör kullanıcılarından daha rahat anlarsınız. İşlem öncesi SIM1 de ise onunda etkisi olabilir. SIM2 ye geçtiğinizden, CN sürüm rom yükleniyor sonuçta çalışması için. Öncesini bilmiyorum tabi neydi ne değildi..
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X