Şimdi Ara

Xiaomi kulaklık Orjinal-Sahte olayı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
990
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaslar oncelikle konunun buraya acilmamasi gerektigini biliyorum fakat kulaklik bolumunde kimse yok cevap alinamiyor almayi dusundugum urun xiaominin oldugu icin en mantikli yer olarak burayi gordum.

Sorum su arkadaşlar xiaominin piston 2 yada 3 urunlerini son zamanda satin alan var mi internette baktiklarimda genelde sahte urun oldugunu ogrendim ozellikle hepsiburada n11 sahte urun satiyorlarmis saticilar bir tek n11de semers orjinal urun satiyor diyorlar ne kadar dogru bilemiyorum bir de miui turkiye var onlarda satiyor orjinal diyorlar aranizda yakin tarihte orjinal alan oldu mu eger olduysa hangi siteden aldiniz.
    Tesekkur ederim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• ben hepsiburadadan bi satıcıdan almıştım. bi geldi leş gibi plastik kokuyo. özelliklerde yazan fonksiyonları çalışmıyo. ses berbat. hemen iade ettim. sonra bi baktım satıcı doğubanktaymış. doğru karar verdiğimi anladım
  • Tahtakaledeki pasajlarda binlercesi var fake olanların. Semers dükkanında ben orijinal satıyorum demişti ancak en güveniliri internetten almak AliExpress gibi güvenilir,yorum ve puanı çok satıcılarından

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.