Şimdi Ara

Xiaomi Akıllı Ev sistemleri (bir bölümü) (59. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.173
Cevap
71
Favori
80.955
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5556575859
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • JUNE8O kullanıcısına yanıt

    vay canına! baya mantıklı ve açıklayıcı bir cevap oldu! çok teşekkürler. hiç düşünememiştim daha önce bütün kameralarda bu özelliklerin olduğunu! sağolasın.

  • pleasure1903 kullanıcısına yanıt

    TP-Link Tapo serisi öneririm. Son derece kullanımı basit, kullanıcı dostudur. İç ve dış ortam için farklı modelleri mevcut (iç mekan Tapo 200, dış mekan tapo c310) öneririm. Dış mekan olarak önerdiğim hem wifi hem de kablolu olarak modeminize bağlanabilir. Üzerinde hafıza kartı desteği mevcut, oraya kayıt yapabilir ve ya nvr cihazınız var ise oraya da kayıt yapabilirsiniz. 7/24 Mobil uygulaması üzerinden izleyebilir, sesli iletişim kurabilirsiniz.

  • GroupPolicy kullanıcısına yanıt

    merhaba yanıtınız için teşekkürler. bir fotoğraf ekliyorum size nereye kamera asmak istediğimi izah etmek için. yazlık daire burası. sırf bu muhabbet için evde interneti sabit aktif bırakmayı düşünüyorum. Fotoğrafta kırmızı işaretlediğim alana kamera takmak istiyorum. Birde örnek olarak diğer fotoğraf ekledim. Bu diğer fotoğrafta yukarıda görünen kamera modeli herhalde hard disk'e kayıt yapan bir kameradır? ve bunun için cihaz sistemi almam gerekir herhalde? zannedersem hard disk'e 24 saat aktif kayıt yapılan türde birşey benim isteğimi karşılıyor? Ben şahsen marka olarak Xiaomi home 360 olanı alayım diye düşünmüştüm. açıkcası ben 24 saat hep devamlı kayıt altında olmasını istiyorum, ve istediğim zaman da uygulama üzerinden internet yoluyla takip de edebilmek istiyorum

    Xiaomi Akıllı Ev sistemleri (bir bölümü)


    Xiaomi Akıllı Ev sistemleri (bir bölümü)




  • .



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BuMé®@NG -- 13 Şubat 2023; 13:0:15 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • pleasure1903 kullanıcısına yanıt

    Hocam bu resme göre harddiske kayıt yapıyor ve ya hafıza kartına yapıyor deme imkanımız yok. Kameranın görünümüne göre şekillenen bir şey değil. Benim size önerdiğim tapo serisi kameralardan (örneğin tapo c200) bunun gibi yuvarlak ve 360 derece dönebilen, mobil uygulama üzerinden kameranın yönünü değiştirebilme özelliğine sahip. Bildiğim kadarı ile 128 gb hafıza kartı desteği var. Yani üzerine hafıza kartı takarsanız kayıtları buraya yapabilir. 7/24 internet üzerinden izleyebilirsiniz. Eğer harddiske kayıt yapmak istiyorsanız bir nvr kayıt cihazı almanız da gerekir ki bu sefer maaliyet artacaktır. Sizin durumunuzda bence buna gerek yok. Ama derseniz ki maaliyet sorun değil, nvr cihazı alırsınız ve ona kayıt yapar. Bu önerdiğim model kameralar hem hafıza kartına hemde nvr kayıt cihazına kayıt yapabilen kameralar




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GroupPolicy -- 22 Ocak 2023; 2:6:9 >
  • pleasure1903 kullanıcısına yanıt

    1500 civarına kayıt cihazlı kamera sistemleri var, ihtiyaç olan kamera kadar kamera alıp kurabilirsiniz de, ya da kendiniz de parça parça alarak toplayabilirsiniz. Hafıza kartına kayıt yapan cihazlar, kart cihaz üstünde olduğundan çok güvenli gelmiyor bana. Biri gelip bir suç işledi diyelim, pekala kamerayı da yerinden söküp götürebilir, hafıza kartı da gider. En azından kaydı farklı bir konumda tutmalı ya da bir bulut hizmeti alınmalı. Ha bir de hafıza kartları da zamanla pert oluyor. Kayıta uygun kartlar var, onlardan tercih edilmeli kart tercihinde.

  • Merhaba,


    Xiaomi gateway 3 e Sonoff sensörlerini bağlayabilir miyim?

  • Arkadaşlar merhaba,


    Evin kapısına bir adet kamera ( Çocuk kameralarında hareket olunca bildirim gönderen bir sistem var, o şekilde bir kamera düşünüyorum),


    Evin giriş kapısına kapı sensörü ( Camlara gerek yok 11. katta oturuyorum ),


    Birde banyo ve mutfağa nem algılayıcı olacak şekilde bir sistem kurmak istiyorum, ileride bu sistemi genişletebilirim, akıllı lamba, akıllı priz vs.


    Xiaomi Gateway 3 gördüm, bu cihaza sadece Xiaomi marka cihazlar mı bağlanıyor yoksa başka marka cihazlar ile uyumlu mu ?


    Birde Sonof marka cihazlar gördüm, Xiaomi ye göre daha uygun ancak konunun yabancısı olduğum için tam olarak bilemedim.


    Tavsiyeleriniz nelerdir ?

  • İyi akşamlar herkese. Mi Smart Plug aldım ve kullanmaya başladım az önce. Uygulamada program kısmına girince "Paylaşılan cihazın izni yok." şeklinde bir uyarı alıyorum. Bunun sebebi nedir? Bu cihazı almamın asıl amacı program ile kullanmaktı. Araştırdığım kadarıyla da olması lazım.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Selamlar
    Homebridge i MacOS e kurdum ancak Xiaomi gateway, camera ve diğer aksesuarları eklentiler vs eklememe rağmen hepsinde hata alıyorum. Destek olabilecek var mı? Ya da hangi eklentileri kullanıyorsunuz?

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Merhaba,

    Yaşadığım yerde Wi-Fi girişi için kullanıcı adı ve şifre soruluyor. Mi bedside 2 lambamı Yeelight ve Mi Home uygulamalarında kullanıcı adını giremediğim için tanıtamıyorum. / ile falan denedim sadece şifre girdim ama olmuyor. Bu konuda yardımcı olabilecek var mı acaba?

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Merhabalar,

    Bu iki saati bir türlü denk getiremedim. Cihazların saat dilimini de değiştirdim ama olmadı. Nasıl yapacağız bilen varsa yazabilir mi..

    Teşekkürler.



    Xiaomi Akıllı Ev sistemleri (bir bölümü)

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • admhtmn kullanıcısına yanıt
    Bende de çok uzun süre aynı şey oldu sonra kendiliğinden düzeldi anlamadım

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 5556575859
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.