Şimdi Ara

Xiaomi açıkladı: Mi Mix 4'ü satın almak zor olacak (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
1
Favori
6.642
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
33 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Zaten alamıyordum yine bir şey değişmedi. Keşke ülkem şu habere üzüleceğim kadar zengin olsa

• XİAOMİ yöneticisine önerim mabadına yakın bir yerde telefonu taşısın özel kapağı var nasıl olsa.

• hem xiaomi ye bu kadar para vericem hem de stok olmayacak muhahah

• Zaten apple samsung tepe model fiyatına anca çin'de satar o kadar.çin malına onca para verilmez

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • adamlar öyle bir telefon yapmış ki . almayın almayın uzak durun hele selfie tutkunları hiç almasın gibi bas bas bagırıyorlar . adama sormazlar mı o zaman niye yaptınız bu mereti 

• mi mix 4 almak çok zor olacakmış farklı bir pazarlama yöntemi. bir marka neden zor satacağını açıklasın ki düşündürücü.

• hasan.sonus kullanıcısına yanıt

Poco F2 Pro da nasıl bir sorun yaşadınız?, 8 aydır kullanıyorum toplamda ya 2 ya 3 sefer restart yedi telefon o da güncellemeler için. Sorun olarak şu ana kadar sadece şarj animasyonunda yazının animasyondan taşmasını gördüm o da MIUI 12.5 ile düzeltildi. Fanboy değilim Samsung Apple Xiaomi kullandım hepsinin kendine göre sıkıntıları vardı, telefon sonuçta ne diye bu kadar önemsiyor ki insanlar.

• Hani Xiaomini kurucusu söz vermişti ki 1000-dollardan daha pahalı bir telefon satışa çıkarmayacakti, amacımız daha ucuza daha kaliteli telefonlar üretmek !!!

• Yillardir iPhone ve Samsung arasinda takilip duruyodum...dedim kendime hic kullanmadigim Bi marka alayim..kucuk bi arastirma sagda solda mi11 kullanicisi olduk...ozelligi okadar cok ki xiaominin..say say bit mez..

Encok hosuma giden ozelligi 5% sarjin kaldi -- ultra sarjmodu ile 1gunden fazla kullanirsin..darda kaldiginda hayat kurtarir.

• Üzme kendini yiğidim bize açıklama yapmana gerek yok. Yalanlar söyleyebilirsin. Kimse itiraz etmez. Rahat olll.

• hasan.sonus kullanıcısına yanıt
    poco f2 pro 9 aydır kullanıyorum çok iyi bence bu sıkıntıları yaşamıyorum.

• o kadar para vereceksem gider iphone alirim. zaten bu fiyatlarla sonunda iphonecu olacagim gibi duruyor..

• Ülkede orta seviye telefonlar bile 4-5k arası zaten malesef.

• quote:

Orijinalden alıntı: yyyemre

poco f2 pro 9 aydır kullanıyorum çok iyi bence bu sıkıntıları yaşamıyorum.

poco telefonları kullanan birkaç arkadaşımda memnundu,incelemek lazım.

• Bedava verseler almayacağım bir telefon için bir de zor alacaksınız diyorlar :D şaka gibi. Bu saçmalıklara para verilir mi? İphone x al daha iyi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben şuana kadar iPhone kullandım son telefonum redmi iponeye. Göre daha uzun şarj. Ve daha geniş ekran resmi m11 aldım iponeden çok çok iyi ve güzel

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.