Şimdi Ara

Xiaomi 4K Mi Box ve S ( Yeni ) H.265 Android TV 8.0 incelemesi (85. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8.429
Cevap
271
Favori
776.188
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8384858687
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Ben tuşa basıp bırakıyorum. Sesli komut ekranı geliyor. O esnada kumandanın alt kısmını ağzına yaklastiriyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cihazın çekim kalitesi düşük sanırım. Modemle mi box arasında 3 duvar var. Superonline fiber kullanıyorum, akk bittikten sonra hız 16 mb'a düşüyor. Aynı yerde Leeco le pro 3 telefonumda 16 mb hız ölçülürken, mi box'ta 3-4 mb'a düşüyor. 50 mb veri alırken çok nadir sıkıntı oluyor. Akk bittikten sonra turkcell tarafından sinyalin zayıflatıldığını düşündüm, şikayette bulundum, tekrar ayarlama yaptılar ama zaten telefonda herhangi bir sıkıntı yoktu. Mi box'ta 40 mb'lık bir oyunun yüklenmesi 3 dk sürüyor. Netflix'te birkaç dakikada bir donup yükleme yapıyor. Fabrika ayarlarına geri döndüm. Değişen bir şey olmadı. Ne dersiniz? (biraz karışık yazmışım.)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

bir tane smart ve wi-fi olmayan bir tv alıp (for exampıl Vestel 50 UD 6300) bununla beraber kullanmak mı daha mantıklı, yoksa direk samsung 50mu7000 almak mı daha iyi?
    vestelle bu üründen alınırsa 700 TL'lik bir avantaj var samsunga göre...

Orijinalden alıntı: mustafas72

Arkadaşlar şimdi size bir sorum olacak,
    bir tane smart ve wi-fi olmayan bir tv alıp (for exampıl Vestel 50 UD 6300) bununla beraber kullanmak mı daha mantıklı, yoksa direk samsung 50mu7000 almak mı daha iyi?
    vestelle bu üründen alınırsa 700 TL'lik bir avantaj var samsunga göre...

Android'in esnekliği ne yazık ki Samsung smart TV'de yok. Youtube bile yok. Tarayıcıdan tam ekran film izlenmiyor. Kodi başlı başına müthiş bir şey. O da yok. Aslında, Android TV özellikli Sony ya da Philips düşünülebilir alternatif olarak.

Orijinalden alıntı: spacemonkey

Ben dün vlc indirdim hocam. Hangisini tavsiye edersin? Ürünü daha yeni aldım. Pek bilgim yok. Temel şeyleri soruyor olabilirim. Kusura bakma.

MX Player iyidir. Ama en iyi oynatıcı bence Kodi'ninki.

Ben açıkçası sadece netflix için almıştım bir de maç izlerim diyordum. Eskiden netflix bilgisayardan açıp HDMI kablo ile bağlıyordum şimdi böyle mükemmel oldu.

Görüntü kalitesi falan çok iyi yalnız ses kalitesi aynı oranda değil gibi biraz kısık gibi ama sıkıntı yok.

Maç izlemek için daha tam uğraşamadım onu da vakit bulunca araştırıcam.

Youtube çok güzel sesli arama ile herşeyi yapıyorsunuz.

Puffin browser güzel ama kumanda ile kontrol etmesi zor, mouse almak şart gibi.

Kodi falan hiç kullanmadım açıkçası onuda araştırmam gerekiyor.

Puhu TV indirdim oda gayet iyi çalışıyor.
    Dreambox com dan 180 lik paket kullaniyorum. Size link ve kullanici adi falan gonderiyorlar. Istedigin yerde kullaniyorsun. Pc,telefon,box vs. Uydu alicilara bile giriliyor link. Next 2000 gibi

Orijinalden alıntı: aslanuque

Anka smart iptv programını da deneyebilirsiniz. Sol tuşa basınca kanal listesi, sağ tuşa basınca gruplar çıkıyor. Dün yayınlanan güncelleme ile android tv uyumlu hale gelmiş. Alternatif arayanlar bakabilir.

M3u link ekle var altta. Ordan linki yazdim altta bulunan ekle butonu var yeşil. Kumanda ile bir türlü oraya inip ekle diyemedim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: masss

Cihazın çekim kalitesi düşük sanırım. Modemle mi box arasında 3 duvar var. Superonline fiber kullanıyorum, akk bittikten sonra hız 16 mb'a düşüyor. Aynı yerde Leeco le pro 3 telefonumda 16 mb hız ölçülürken, mi box'ta 3-4 mb'a düşüyor. 50 mb veri alırken çok nadir sıkıntı oluyor. Akk bittikten sonra turkcell tarafından sinyalin zayıflatıldığını düşündüm, şikayette bulundum, tekrar ayarlama yaptılar ama zaten telefonda herhangi bir sıkıntı yoktu. Mi box'ta 40 mb'lık bir oyunun yüklenmesi 3 dk sürüyor. Netflix'te birkaç dakikada bir donup yükleme yapıyor. Fabrika ayarlarına geri döndüm. Değişen bir şey olmadı. Ne dersiniz? (biraz karışık yazmışım.)

Benim akk sonrası hızım 24 mb. ve bunu masa üstü pc den kablosuz ağ adaptörü ile alıyorum. Ancak 2 mt. uzaktaki mi box ile 3-4 mb civarı oluyor hız. Hem 5ghz , hem 2.4 ile denedim durum aynı.Modemde bir sürü varyasyon denedim(kanal,bant genişliği) ama değişen birşey yok.İşin ilgin yanı masa üstü pc mde kullandığım 2.4 ghz kablosuz ağ adaptörünü 2 dolara aliexpresten aldım. Mi box 10 da 1 hızda çekiyor. İade talebi açtım 1-2 gün daha uğraşıp iade edecem.

• Hocam denedim şimdi de kumanda tuşları ile geçiyor ekle kısmına sorun yok. Telefondan kendi sitelerine girip yüklemek daha kolay geliyor bana

• Cihaza filmlerin olduğu harici disk bağladım. Her açılışta uyarı ekranı çıkıyor. Dahili depolama ayarlama, eject vs gibi üç seçenekli ekran çıkıyor. Bu sizde de aynı mıdır? Bu uyarıyı yok etmenin bir yolu var mıdır? Hem can sıkıcı hem de çocuklar falan format atma gibi yanlış bir şeyler yapabilir.
    Renault Megane HB - XGIMI H2 Projektör - Samsung NU8000 TV - Sony KDL-55HX850 TV - Atlanta HD Box T Tuslu Receiver - Samsung Galaxy Note 4 N910CQ - Samsung Galaxy TabS SM-T800 - Sony MDR-DS7500 Kablosuz Kulaklık
  • 
Sayfa: önceki 8384858687
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.