Şimdi Ara

Xiaomi 4K Mi Box ve S ( Yeni ) H.265 Android TV 8.0 incelemesi (206. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8.429
Cevap
271
Favori
776.204
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 204205206207208
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Buldum

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • bobby ve stremio yu tavsiyen eden arkadaş tşk ler.
    dark u23L aldim usb 2.0 ethernet hub . az once elime ulasti mibox gormuyor etherneti. bagli usbleri falan goruyor ama etherneti gormuyor. cihazi pc de denedim sorunsuz calisiyor.

ayni sorundan muzdaribim cozum bulursaniz benimle de paylasin.

cihazi geri gonderip 3.0 gigabit hub alim falan diyordum sizin mesaji gorunce vazgectim.

benim mibox cihaz 0 oldugundan fabrika cikis 6.0.1 ve hicbir guncelleme almadigindan (su an guncellemelerin durdurulmus olmasindan dolayi orea faciasi)sanirim bu tip cihazlari tanimada sikintili cihaz.

en azindan 6.0.1 in biraz daha gunceline gecse sanirim sorun cozulecek. simdilik ne yapsam bilemiyorum.

cihaz pc de sorunsuz calisiyor harici adaptor kismi var bende bi de o sekilde denesem diyorum. ama sanmiyorum o alakasiz bise zaten 3.0 hublarda hic yok

ilgili konular

usb debug i kapattım developer modda acıp ama sonuc degismedi hala görmüyor.

bugün açılan diğer bir topik.https://xiaomi.eu/community/threads/ethernet-problem-on-mi-box-3.47215/

Ugreen hub hepsinde çaışıyormuş aslında ama türkiyede göremedim. hepsiburada bitane unitek satılıyor 3.0 ethernet hub onu denesem diyorum ben dark ı da ordan aldım. olmadı değişim isteyeceğim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kucukti -- 27 Ekim 2018; 15:49:16 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: kucukti

dark u23L aldim usb 2.0 ethernet hub . az once elime ulasti mibox gormuyor etherneti. bagli usbleri falan goruyor ama etherneti gormuyor. cihazi pc de denedim sorunsuz calisiyor.

ayni sorundan muzdaribim cozum bulursaniz benimle de paylasin.

cihazi geri gonderip 3.0 gigabit hub alim falan diyordum sizin mesaji gorunce vazgectim.

benim mibox cihaz 0 oldugundan fabrika cikis 6.0.1 ve hicbir guncelleme almadigindan (su an guncellemelerin durdurulmus olmasindan dolayi orea faciasi)sanirim bu tip cihazlari tanimada sikintili cihaz.

en azindan 6.0.1 in biraz daha gunceline gecse sanirim sorun cozulecek. simdilik ne yapsam bilemiyorum.

cihaz pc de sorunsuz calisiyor harici adaptor kismi var bende bi de o sekilde denesem diyorum. ama sanmiyorum o alakasiz bise zaten 3.0 hublarda hic yok

ilgili konular
    https://xiaomi.eu/community/threads/solution-for-usb-ethernet-devices-mi-box-3-intl-needs-testing.44811/page-2
    usb debug i kapattım developer modda acıp ama sonuc degismedi hala görmüyor.

bugün açılan diğer bir topik.https://xiaomi.eu/community/threads/ethernet-problem-on-mi-box-3.47215/

Ugreen hub hepsinde çaışıyormuş aslında ama türkiyede göremedim. hepsiburada bitane unitek satılıyor 3.0 ethernet hub onu denesem diyorum ben dark ı da ordan aldım. olmadı değişim isteyeceğim.
    Evet biraz araştırdım ben de, yazılım güncellemesini beklemekten başka çaremiz yok galiba.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• kucukti kullanıcısına yanıt
    Yazılım düşürme olayını siz versiyon yükseltme olarak kullanabilirsiniz gibime geliyor.

• netflixte senkronizasyon problemi var bende onu nasil cozuyoruz arkadaslar cihaz baya problemliymis yahu (cihazim hic guncellenmedi 6.0.1)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bende de 6.0.1 yazılımı var ve YouTube de sıkıntı yaşıyorum ne önerirsiniz?

• kucukti kullanıcısına yanıt
    Fişi çekip takın düzelir.

• Youtube uygulaması güncellemeden sonra da hâlâ sorunlu, sürekli durduruldu diyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• _ATi_ _ kullanıcısına yanıt
    Restart ile hep düzenliyordu bu problem. Son güncellemeler ile de tanamen ortadan kalktı. En çok kullandığım 3 uygulama Netflix , IPTV ve YouTube hepsi sorunsuz çalışıyor.

• ilkerl İ kullanıcısına yanıt
    Mi Box güncellemesinden sonra mi? Tavsiye eder misiniz yoksa 6.0.1 de mi kalayım

6.0.1 en stabil versiyon kabul ediliyor. Benim cihazda guncellemeden nasibini alanlardan ancak sonrasında 2179 a dusurunce hiç sikinti kalmadı. 2179 a dusureli sanırım 2 hafta oldu.

8.0 ile 2179 gayet başarılı bence.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilkerl -- 28 Ekim 2018; 12:13:26 >
    Hm şu anda Update yapsam farklı bir sürüme yükseltecek sonra da 2179 a düşürmem gerekecek peki downgrade işlemi kolay mi?

Dosyaları indirdikten sonra 10 dakika mı aldı. Bu konu altında önceki sayfalarda anlatım mevcut. Oldukça basit.

İsterseniz öncesinde bir kere fabrika ayarlarına döndürerek şans verin. Belki bu şekilde sıkıntılarınız ortadan kalkar.

Tamam dostum bilgilendirdiğin için teşekkür ederim

• Bu cihaz ne yazık ki biraz şans işi. 8.0 Oreo en güncel sürümdeyim ve her şey sorunsuz ama ben de başkalarının tam tersi 6.0.1'de devamlı sorun yaşıyordum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-7B91582C3 -- 28 Ekim 2018; 12:37:3 >
  • 
Sayfa: önceki 204205206207208
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.