Şimdi Ara

Xiaomi 4K Mi Box ve S ( Yeni ) H.265 Android TV 8.0 incelemesi (128. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir - 6 Masaüstü
5 sn
8.429
Cevap
268
Favori
776.804
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 126127128129130
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar sizlerdede bazen internete bağlı olduğu halde uygulamalarda internetten veri alamama gibi bir sorun var mı eğer yoksa ya cihazım sorunlu yada modem ayarları ile alakalı bir problem olabilir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• arkadaşlar laptobum var. bilgisayara kodi kursam, tarayıcıdsn puhu, netflix kullansam görüntü aktarımı hdmi kablo ile yapsam mi box'un yerini doldurur mu? yoksa mi box ile izlesem daha iyi bir görüntümü elde ederim?

mi box alıp almamak konusunda kararsızım da. çünkü sanırım tvde hdcp desteği olmayacak, internet bağlantı hızım 13 mbit.

• Normalde optik kablo ile netflixten Dolby ses alabiliyordum. Bir kaç gün optik kabloyu tv de kullandım, dün tekrar mi boxa taktım ne olduysa Dolby çalışmamaya başladı. Nougat Beta kurdum belki düzelir diye yine olmadı. Netflixin eski sürümlerinden birini kurdum. Film bilgisinde 5.1 yazıyor ama ses stereo. Durup dururken iş açtım

Ayrıca Xiaomi Eu forumunda oreo yayınlandı şeklinde konu açılmış, aslı astarı var mıdır, net açıklama yapılmamış.

• quote:

Orijinalden alıntı: cagdasgun

Ben aynı şekilde izliyordum ama mi box la çok daha rahat ve kullanışlı oluyor. yoksa dediğin yöntemle de yapabilirsin.
    görüntü kalitesi farkı oluyor mu hocam?

Orijinalden alıntı: first9

arkadaşlar laptobum var. bilgisayara kodi kursam, tarayıcıdsn puhu, netflix kullansam görüntü aktarımı hdmi kablo ile yapsam mi box'un yerini doldurur mu? yoksa mi box ile izlesem daha iyi bir görüntümü elde ederim?

mi box alıp almamak konusunda kararsızım da. çünkü sanırım tvde hdcp desteği olmayacak, internet bağlantı hızım 13 mbit.
    Hdcp desteği olmamasının olumsuz yönleri nedir ? Bilmediğim için soruyorum.
  • aslanuque A kullanıcısına yanıt
    Şimdi kontrol ettim bende güncelleme yok...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hicks -- 30 Nisan 2018; 18:35:35 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Dün, Asphalt 8 yükledim. Orta kalitede gayet akıcı. Mouse-klavye setiyle denedim. PC'den farkı yok. Parkur yüklemeleri biraz uzun sürüyor galiiba. Oyun performansını merak edenler için fikir verir belki.
  • kemalege2000 K kullanıcısına yanıt
    Aptoide TV kurun, onun üzerinden istediğinizi yükleyin, Sideloader ile yüklenen Apk'ları başlatabilirsiniz...

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Hicks kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler..Bazı arkadaşlar mi box da netflix uygulamasında filmlerin hiçbirinde 5.1 seçeneği olmadığını yazıyor..Bazıları ise ısrarla filmlerde 5.1 ses seçeneği olduğunu vurguluyor..bu farkın uygulamanın indirildiği kaynağa bağlı olduğunu kimse belirtmedi...
    1 gün denediğim mi boxa Google playden indirdiğim netflix uygulamasında filmlerde 5.1 ses seçeneği hiç görmedim...

Orijinalden alıntı: kemalege2000

Mi box da netflix in eski yeni sürümlerini nereden indiriyoruz? yazabilir misiniz?
    Aptoide Tv uygulamasında önceki sürümler kısmında. İşe yaramıyor ama hocam. 2016 sürümlerini bile denedim

Orijinalden alıntı: GGGA

Hdcp desteği olmamasının olumsuz yönleri nedir ? Bilmediğim için soruyorum.

Alıntıları Göster
    hocam bende bilmiyorum tsm olarak. ama netflix'te sorun yaşanıyormuş

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    Alsın başına çalsın o zaman ,ne kaçağı kardeşim ..üye olduk ücretini de ödüyoruz..Adam gibi cihazlara lisans verip ağız tadıyla film seyrettirmek bu kadar mı zor..İlla merdiven altına itiyorlar insanları.. yada teknolojini yenile diyor..hdmi girişi olan avr al...hdcp destekleyen ledtv al..al da al..düzeni kurmuşlar..Hadi canım sende.. Kusura bakma kardeş . İnsanları iyice oyuncağa döndürdüler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kemalege2000 -- 30 Nisan 2018; 21:51:51 >

Orijinalden alıntı: cave_mann

Netflix programı yayını kaçak olarak aldığınızı veya yaydığınızı düşünerek yayını kesiyor.
    Televizyonumu kontrol ettim malasef Hdcp özelliği yok ama kendi Smart tv bölümünden Netflix uygulamasına bağlanıp sorunsuzca izleyebiliyorum. Çok nadir hata verir. Hdcp özelliğinin olmaması başka programlar da sorun yaratmaz değil mi ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.