Şimdi Ara

Xiaomi 16 Pro Max'in özellikleri netleşiyor: Dev batarya ve ikincil ekran

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
540
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Xiaomi 16 Pro Max'in özellikleri netleşiyor: Dev batarya ve ikincil ekran
    Xiaomi, bu seneki amiral gemisi serisine yeni bir model eklemeye hazırlanıyor. Xiaomi 16 Pro Max isimli model, Xiaomi 16 Ultra'nın altında konumlanacak, ancak batarya kapasitesiyle ön plana çıkacak.

Xiaomi 16 Pro Max neler sunacak?

Güvenilir sızıntı kaynağı Digital Chat Station'ın paylaştığı bilgilere göre 16 Pro Max, LTPO ve LIPO teknolojilerini birleştiren büyük ve düz bir 2K OLED ekrana sahip olacak. LTPO (Düşük Sıcaklıklı Polikristalin Oksit), daha akıcı performans ve daha iyi verimlilik için değişken yenileme hızları sağlarken, LIPO (Düşük Enjeksiyon Basınçlı Üst Kalıplama), çerçeve kalınlığını azaltmaya yardımcı olan bir ekran üretim süreci.

Kamera tarafında, telefonun üçlü 50 MP kuruluma sahip olacağı belirtiliyor. Ana kamera, 1/1,28 inç boyutunda SmartSens 590 sensör ile gelcek. Bu sensörün gelişmiş dinamik aralık için LOFIC 2.0'ı desteklediği ve güç verimliliğini artırması beklenen 22 nm üretim sürecine dayandığı bildiriliyor. Ayrıca, 5x optik yakınlaştırma sunması beklenen 50 MP GN8 periskop lens (yaklaşık 1/1,95 inç) de cihazda yer alacak.

Ayrıca Bkz.Galaxy S26 Ultra selefinden önemli ölçüde ince olacak: İşte beklenen özellikler

Xiaomi 16 Pro Max'in 100 W hızlı şarjı destekleyen devasa bir 7.500 mAh bataryaya sahip olacağı ve serideki en büyük pile sahip model olacağı söyleniyor. Xiaomi 16 Ultra'nın ise 7.000 mAh'lik bir pille gelmesi bekleniyor.

Android 16 tabanlı HyperOS 3.0 ile gelmesi beklenen telefonun Snapdragon 8 Elite 2 işlemcisinden güç alacağı belirtiliyor.

Söylentilere göre, Xiaomi 16 Pro Max ayırt edici bir özelliğe sahip olabilir. Telefonun kamera adasında ikinci bir ekranın yer alacağı iddia ediliyor. Çeşitli fonksiyonlara sahip olması beklenen bu ekran, telefonu diğer modellerden ayrıştırarak öne çıkarabilir.

Kaynak:https://www.gizmochina.com/2025/07/29/xiaomi-16-pro-max-specs-leak-50mp-smartsens-camera-7500mah-battery-100w-charging/

• şu özellik iphone ile gelmesi lazımdı

• TÜRKİYE de satılcak mı? satılacaksa tahminen ne zaman ?

• model ismine bak beri gel, ya bu kadar kopyacı olmayın bir işinizde cidden apple'dan arak olmasın... apple'dan nefret ediyorum ama kopyaları onu hatırlattığı için daha bir irite oluyorum..
    Çok mu zor biraz kafa patlatın model isimlendirmesi bu kadar mı zor.

• xpugur kullanıcısına yanıt

Türkiye bilinmez. Ultra ile aynı zamanda çıkacak gibi anladım. Öyle olursa 2026 Şubatta çıkar.

• Yarin satilacakmis tobe ya soruya bak yarab :D

• Kardeşim taklitçi olmayın bi Samsungu taklit ediyorsunuz bi iphonu kendiniz olun yeter Xiaominin ciosu ne iş yapıyor çok merak ediyorum aldığı paraya yazık haramzade iti.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 2026 yılında S23 Ultra'dan ve Samsung'un 5.000mah dayatmasından kurtulacağım.

Gidip orta şeker fotoğraf çeken en büyük bataryalı telefonu alacağım.

(Mümkünse kablosuz şarj desteklesin ama çok lazım da değil)

Ben artık pil yüzdesine bakmak istemiyorum kardeşim. Başım ağrıyana kadar reels kaydırıp kedi videosu izlemek istiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FısFısss -- 30 Temmuz 2025; 23:38:27 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.