< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi F@ruk -- 3 Ekim 2025; 13:59:1 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Xiaomi 15T Pro / Xiaomi 15T Ana Konu (4. sayfa)
-
-
Dostlar selam bende mi.com üzerinden cihazı temin ettim bugün geldi tabletle beraber daha açmadım yazılım güncelleme süresi nedir bilen var mı?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ -
Aynı soruyu ben de merak ediyorum. Şuan 1tb lık model 700, 512lik model 650 dolar civarında.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
-
-
Yarı fiyata çok ucuza satıyormuş gerçekten
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >_____________________________ imza -
yurtdışı cihazı ucuz diye almayın bence misal 47.000 e aldın tablet i satsan 5000 e geldi 42000 e. bunu ileride model değiştirirken en kötü xiaomi ye 25+bonus 3000-5000 arasına geri veriyorsun. 22000 e aldığın yurtdış telefonu telefoncuya götür bak bakalım kaça alacak. Bu arada dolandırıcı da çok tabii bildiğin güendiğin kişi haricinde sarı siteden bir şey almak özellikle de fiyatının altında artık şansına!!!
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi headhunter -- 5 Ekim 2025; 17:46:42 >_____________________________ -
kayıt çıkmış, Pro 12/1TB 32 bin civarı, 12/512 29.500 civarı. Fatih Akyüz isimli arkadaş face'ten tanıyan olabilir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ney69 -- 5 Ekim 2025; 18:11:41 >_____________________________ -
yurtdisi cihazlar icin kapanma riski olabilir mi 2026 da kapanacak deniliyor
www.google.com
Yeniden Yönlendirme Bildirimihttps://www.google.com/url?q=https://www.usakhaber.com/teknoloji/milyonlarca-telefon-2026da-kapanacak-sizinki-de-listede-olabilir-10710
YUrt dışı değil, son 1 yıl içinde hiç açılmayan/sinyal almayan telefonlar kapanacak. Aktif çalışan telefonlarda sıkıntı yok.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ney69 -- 5 Ekim 2025; 22:58:24 >_____________________________ -
Telefonu sıfır resmi alıp da, hiç sim kartı takılmamış, yani ilk sinyali göndermemiş telefonlarda mı dahil ?
Yoksa sadece ilk sinyali aldıktan sonra 1 sene boyunca sinyal almayan telefonlar için mi geçerlidir ?
_____________________________ Rakı -
dijinews.com2025 Yılında Açılmayan Akıllı Telefonlar Kullanıma Kapatılacakhttps://www.dijinews.com/2025-acilmayan-telefonlar-kullanima-kapatilacak/burda yazanlara göre (başka kaynaklarda bulunabilir) 2025 yılı içinde hiç sinyal almayan telefonlar, anladğım kadarı ile daha önce kullanılıp kapatılıp bir kenara kaldırılmış tefonlardan bahsediyorlar. BTK'da IMEI kaydın yoksa telefonda sim kart takılmadan duruyorsa işleme alınmayabilir ama tam emin olmak istiyorsan forumda bu konuda bilgisi benden çok olan bir sürü arkadaş var onlardan bilgi istemeni tavsiye ederim.
_____________________________ -
22yi rahat rahat görecek mi diyorsunuz gerçekten? O zaman bekleyelim. Tahmini ne kadar sürede düşer? Gerçi o sırada dövizin de hoplayıp zıplamaması lazım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hasilyus -- 6 Ekim 2025; 9:21:12 >_____________________________ -
edit.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi headhunter -- 6 Ekim 2025; 10:25:21 >_____________________________ -
mi 15t pro acik ve net olarak yd 25/26 k dan asagi inmez.Normal olarakta 29/32 k olarak yd alinabilir 6 ay sonra ise 26 civari belki inebilir ,faturali olarak ise kasim indirimleri ile tas çatlasa 36/38k araligina inebilir.( hediyesiz tabiki)
Ben ispanyadayım burda 800 euro pro başlangıç vergi oranı da çok düşük buralarda
çöp fiyata nasıl satıyorlar bizde
Anlamadım çok fark var
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ imza -
mi türkiye den hiç sipariş veren var mı ? aynı gün gönderiyorlar mı ?
xiaomi sitesinden sipariş vermenizi tavsiye etmiyorum cumartesi verdiğim sipariş tamam pazar günü gönderilemez ama pazartesi de gönderilmedi....
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi headhunter -- 6 Ekim 2025; 18:43:10 >_____________________________ -
26'sında sipariş vermiştim, ayın 3'ünde yolladılar.
_____________________________ -

Elde tutarak bu kadar oldu. 15t pro
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ LG A510-UAE12T -
nasıl memnunmusun hocam? ben xiaomi 17 pro max e geçmeden önce xiaomi ve arayüze alışmak için aldım 17 pro ultra olarak sanırım global e şubatta gelecek.

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

önceki
kullanıcısına yanıt

kullanıcısına yanıt

kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt