Şimdi Ara

XİAOMİ 15 ULTRA [ ANAKONU ] (48. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.235
Cevap
68
Favori
64.504
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4647484950
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

2.0.2xx sürümde düzelttiler hocam. Artık oluyor. Ultra için söyledim. Düz 15 de var bende ama onu şu anda kullanmıyorum. Sanırım onda devam ediyor 218 sürümde.

Ben Türkiye cihazı kullanıyorum ve evet bak sıkıntısız kullanıyorum, genel YouTube,Instagram, Whatsapp, bankacılık uygulamaları vb, sıkıntı yaşamadım yazılımsal olarak, kamera,telefon, yapay zeka vs sıkıntı yaşamadım, oyun, video kesme biçme vs problem yaşamadım, yani bu cihazın daha özelinde kamera işleri içinde kullanıyorum (video-foto) ISO,aperture, shutterspeed hiç bir problem görmedim. Güvenlik güncellemeleri geliyor, android Auto tam çalışıyor hatasız, arkaplandan uygulama çağırmada ve geçişlerde sıfır sıkıntı, ram dar boğazı yok, kendini bir kere bile resetlemedi, bir kere bile iş yaparken reset atıp ram sıfırlamadı, ısınıp kapanmadı şimdi ne yazalım yalan söyleyip ' yaaa amma sıkıntılı cihaz yaaa Xiaomi yazılım yapamıyor yaaa baştan yazması lazım diyip yalan mı sıkalım ' hesap makinesi olarak da kullanıyorum lazım oluyor ama unutmayın mükemmel cihaz yoktur tabiki gelişmesi gereken noktalar olacaktır, burada önemli nokta kullanmadan afedersiniz bok atma,ezbere kötüleme, şans vermeme, hatasız mükemmel cihaz varsa onu önerin ios kaç senedir yazılıyor mükemmel mi? . Genel gündelikte büyük bir problemi yoksa cihazın ve birileri gelip aksini iddia ediyorsa, kullanıcısı ise benim için konular tartışılır, hem bilmediğimiz hata noktalarını görürüz burada (yazılımsal veya donanımsal) ama kullanıcısı olmadan tukaka yapan
    kusura bakmasın deneyimlemeden uzun vade kullanmadan gereksiz saçmalıyorlar.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• mazeppa kullanıcısına yanıt

Ben de Türkiye cihazı kullanıyorum, telefonun imanını gevretecek derecede yoğun kullanıyorum, hatta çoğu zaman neredeyse pc yerine kullanıyorum bile denebilir, bir monitör bağlamadığım kaldı, üzerinde Vodafone ve Turkcell iki hat takılı, Turkcell şirket hattı/imza telefonu, en küçük bir sorun yaşamadım.

Xiaomi'yi en çok eleştiren Vivo,Oppo ve Oneplus kullanan tayfadır Çinlilerin cihazlarını kıyaslamak gerekirse yazılım kısmında Huawei ve Oneplus hariç en komplike yazılıma sahip cihaz Xiaomi'dir amiral gemisi cihazları bilhassa ayrı bir yerde konumlanmayı hakediyor..Vivo globalde ve iç pazarda iki ayrı yazılım Funtouch ve BlueOS olarak rezil bir yazılım deneyimi sunuyor,Oppo için ColorOS da çağın bir hayli gerisinde sadece üst düzey donanım ile piyasaya sürülmesi haricinde bir numaraları yok Oneplus için bir şey söyleyemem yazılım+donanım kalitesi tartışılmaz Xiaomi geçte olsa HyperOS 2 ile toparlandı yapay zeka entegrasyonu en başarılı cihazlardan birisi eksikleri var mı elbette var yurtdışı cihaz piyasasında f/p kralı Xiaomi en kaliteli donanımı diğer Çinlilerden daha ucuza tüketiciye ulaştırıyor Oneplus,Vivo,Oppo,Nothing,Zte vb markaları fiyat olarak dengeli değil..

Bende mi.com dan aldım, yurtiçi cihaz bir kere bile yazılımsal sorun yaşamadım, gayet stabil. Bir kere bile kasma, frame atlamaları, uygulama çökme vs olmadı. Ne bekleniyor, yazılım iyi değil diye ne kastediyorlar, gerçekten anlamıyorum. Reklam var diyorlar, hiç reklam görmedim fakat iPhone 16 Pro Max’te App Store bile birton reklam dolu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Yurtdışı direnç kayıtlıysa olabilir benim cihaz yurtiçi ve hiçbir sorun yok. Garantisi varsa garantiye gönderin hizmetleri iyi benim 15 ultrada kamerada toz vardı, para iadesi talep ettim servisten 10 gün içinde param iade edildi ve yeni bir tane aldım sorun yok. Yurtdışı cihaz kullanıp direnç kayıt vs yapanlarda sorunlar olabilir fakat yurtiçi cihazlarda hiçbir sorun yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blackcemre -- 8 Ağustos 2025; 11:45:1 >

Hocam bu detayları almak için gıcık ettim biraz) . Teşekkürler.

Benim xiaomi yazılımında içime sinmeyen tek şey arka plan bloatwarelere girince çok fazla korsan bilgi toplayıcı uygulama var gibi görüyorum. Dameondur yok şudur budur. Yani diğer markalarda yapıyordur ama mi sanki çöplük gibi. Bi de poco redmi serisinde falan parasıyla sattığı malın her yerine reklam basınca ayar oluyorum. Yazılımsal eksiklikler sorunlar tabi ki her markada oluyor. Örneğin s23u son güncellemelerde durduk yere ana ekrana dönüşlerde 4 5 saniye donma başladı. Bu çok nadir kişilerde oluyor. Kaç aydır Samsung düzeltmiyor. Ben reddit falan derken çözümü kendim buldum.

İphone ile hayatta yapamam. O 80 hz arayüzü ve kağnı gibi animasyonlarıyla çekilecek dert değil. Ayrıca trde o kadar parayı bir telefona asla gömmem.

Evet katılmamak elde değil, ben zamanında p30 pro, p60 pro kullandım, aslında yazılımı çok başarılıydı ta ki sipariş zamanlarında konum göstermeyi başaramaması ve bankacılık uygulamarında yazılımların geç kalmasından ötürü hesaba erişmemeye kadar herşey çok iyiydi 😊. Diğerleri radarıma girmedi çinlilerden, vivo 200 ultra fena cihaza benzemiyor ama tercih edeceğimi sanmıyorum.

Rica ederim, hiç sıkıntı değil. Korsan bilgi toplama olayı maalesef hepsinde var, eskiden beri var. Reklam olayını desteklemiyorum çok yanlış sürekli rahatsız etmesi, baştan kapattım sonra hiç karşıma çıkmadı. Samsung fold4 en son kullandığım Samsungdu. Güzel cihazdı, kameraları tabiki çok çok başarılı değildi ve şarjı çok başarılı değildi açıkçası ama yazılım olarak becerikli cihazdı, ekranı bölüp eş zamanlı kullandırması vs akıllıca yapılmış çok güzel yardımcıları vardı. Kısaca yeni ortaya çıkan yazılımlara biraz zaman verip görmek lazım, unutmamak lazım uzun süredir android ve ios gelişiyor ve devam edecek, yazılım cihazı ısıtıp, ram seni uygulamadan atmıyorsa, uygulamaları düzgün kullanabiliyorsan, kullanışlılığı baltalamıyorsa (akıcılık, batarya süresi vb.) kötü demek haksızlık olur.

Bende yok hocam o zaman sorun yazılımsal değil siz yazılımsal yazmışsınız bende servise verin dedim garantisi varsa.

Rom global ama cihaz Çin mi ? Türkiye cihazı bende sorun yok, bu çok büyük bir sorun değil, belki tam ölçemiyor olabilir bataryayı kalibrasyon yapın 0-100 bir iki kez, eğer beceremiyorsa cihaz, bazen açılmış cihazlarda bu sıkıntı olduğunu okumuştum cihazınızın daha önce açılmadığından emin olun, uzak ihtimalde de şişmeye başlayacak bataryalar doğru göstermiyebiliyor bunun olacağını sanmam ama bir ihtimal. Orjinal şarj cihazı olduğunundan emin olun sahteleri çok, sahteleri volt değeri düşük tutuyor bu da bir sıkıntı örnek pps protokolünde 18v yerine 17xx v gibi bir değerde sıkıntı yaratabiliyor. Amper bazen düzgün ama Volt düşük çıkarsa cihazla arası uyuşmuyor. şarj oluyor ama bataryayı yoran bir durum

Sorun yazılımsal sadece bende değil 15 kullanan son güncelleme sonrası herkeste var :) cihazdan memnunum 2-3 yazılımsal sorunu çok dert etmiyorum. Mesela uyku modunu açınca sonraki alarmda kapat seçeneği açınca 00:00da alarm gösteriyor ama yok gibi. Yine de kullanıma etki etmiyor.

Herkeste var yazmışsınız ama bende yok. Xiaomi 15 ise bilemeyeceğim ama Xiaomi 15 Ultra da yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blackcemre -- 8 Ağustos 2025; 15:5:36 >

İlk çıktığından beri kullanıyorum hocam, hiçbir sürümde böyle bir hata olmadı. Eğer Xiaomi 15 ise Xiaomi 15 ana konusunda daha fazla yardım alabilirsiniz.

Enteresanmış olabilir tabiki, yazılım problemi de olabilir sonuçta herkes yaşıyorsa bu yazılımsal problemdir ama bende mevcut değil geçen gün direkt 100 yaptı ( döngü 110 ) . Uyku modu için yorum yapamıyorum direkt sessize alıp alarm açık yatıyorum sabah alarmler normal çalışıyor

Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.