Şimdi Ara

XİAOMİ 15 ULTRA [ ANAKONU ] (35. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
862
Cevap
54
Favori
44.234
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
30. Sırada  bugün en iyi #16
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hocam font olayı en kolay kopyaladıkları şey kapalı kutu yurtdışı cihaz alın içerisinden çıkan şarj cihazını fotoğraflayıp buraya ekleyin %99 kişi sahte diyecektir dış görünüş ile kolayca anlaşılmıyor geçmişte silik ve belirgin font muhabbetleri dahil neler gördü bu gözler eu fişte boğum kısmından anlaşılır us versiyonda test ederek anlaşılır.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Zayıf Batarya kullanıcısına yanıt

Şölye bir font detayı ama gözle bakmalık değil.

XİAOMİ 15 ULTRA [ ANAKONU ]

Bazen Designed By Xiaomi yazısını komple büyük harfle yazıyorlar onlar sahte.

• arayüzü menüler arası geçisi yavaş mı biraz ?

• HyperOS Çin versiyonuna özel olan Xiaomi Su 7 ve Yu 7 duvar kağıtlarını sizler için export ettim arkadaşlar işine yarayan kullansın :https://www.dropbox.com/scl/fo/395f38cek1zk7344v4bap/AJ_5slqIw2LKmPVkfyAwKF4?rlkey=552tairsy1g8z8zmemzz55riv&st=ytkj1dsl&dl=0 XİAOMİ 15 ULTRA [ ANAKONU ]

• rasit019 kullanıcısına yanıt

Ben hiç yavaşlık görmedim aksine cihaz inanılmaz hızlı

• Arkadaşlar selam, s23 ultra'dan 15 ultra'ya geçmek istiyorum. Buradaki yorumları okuduğum kadarıyla eu server kayıtlı cihaz en mantıklısı gibi duruyor. Server kayıtlı cihazlarda hangi telefonun imeisinin atıldığının bir önemi var mıdır? 5g destekleyen bir telefonun imeisi olmalı gibi birşey duymuştum, aslı var mıdır?

Bir de İstanbul'dan tavsiye edebileceğiniz bir yer var mıdır?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • @Zayıf Batarya

Güvenle alabilirsin.

Normal şartlarda bir telefon kodu işini görecektir. 5g şartı yok.

s24 u dan geçiş yaptım başta kasa yapısı farklı gelse de şuanda seve seve kullanıyorum.

• Bir inceleme videosunda android auto çalışmıyor deniyordu, bu durum eu cihazlar için geçerli mi?

• asafated kullanıcısına yanıt
    Çin cihazı alırsan çalışmayabilir Global olanlardan alacaksın arka etikette C E olacak hocam.

Benim eu ve çalışıyor.

• Cihaz alacaklar için soru cevaphttps://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/161323092

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheCraxy -- 26 Haziran 2025; 1:30:15 >
  • Arkadaşlar merhaba mi 15 kullanıcısıyım tayvan rom yüklü, google uygulamalarını ve mi tarayıcıyı nasıl kaldırabilirim ?

Çin varyantı için geçerli global varyantı sorunsuz

• Şöyle bir sorunla karşılaşıyorum ve bunu yaptığında 5 snliğine hat gidiyor sınırlı servise düşüp tekrar geliyor şebeke bunu nasıl çözebilirim.

XİAOMİ 15 ULTRA [ ANAKONU ]

• piskopat417 kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler

• Arka kamera lenslerinin içinde toz fark eden oldu mu?

• blackcemre kullanıcısına yanıt
    Bende toz yok

• Yurt dışı s25u a plaka işinin çıkıp çıkmayacağı garanti olmayacağı için 15 ultra ile tekrar xiaomi tarafına geçiş yapacağım gibi. Yazılımını vb. hiç sevmiyorum fakat yapacak bir şey yok. Honor 7 magic pro'da plaka olayı olsaydı onu bir denemek isterdim.

• blackcemre kullanıcısına yanıt
    Yüzlerce elimizden geçti kontrol amaçlı geneline bakıyoruz bir tane toz hadisesi yaşamadık hani herhangi kronik vaka olmadı hiç münferit sorun sizinkisi büyük ihtimalle..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zayıf Batarya -- 30 Haziran 2025; 0:51:10 >
  • T Square kullanıcısına yanıt
    Samsung cpid açılsa bile kaynak dediğimiz simsarların insafına kalıyor iş sınırlı erişim ile v3 açıldı 200 usd bandında ücret isteniyor temel kriter uygun fiyata sahip olması v4 ne zaman açılacak belirsiz uzun müddet bekledikten sonra sürpriz rakam ile fiyasko yaşanması olasılığıda var Xiaomi 15 Ultra taş gibi cihaz elbette Samsung gibi komplike yazılıma sahip değil ama donanımsal üstünlüğü ile bu açığı kapatıyor..

• 
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.