Şimdi Ara

XİAOMİ 15 / 15 PRO [ANA KONU] (98. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.097
Cevap
89
Favori
98.547
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
45. Sırada  bugün en iyi #18
Sayfa: önceki 96979899100
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

en son gelen güncelleme HyperOS 2.3 ve numarası 2.0.217.0 Android 16 ile geliyor.

XİAOMİ 15 / 15 PRO [ANA KONU]
  • sahafiec kullanıcısına yanıt
    2.0.114.0.VOCMIXM benim sürüm bu. Cihaz yd global server. Bende güncelleme yok diyor. Siz nasıl aldınız güncellemeyi. Sizin cihaz TR mi?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • benim cihaz da global, yurtdışı ve kayıtlı. bana güncelleme otomatik geldi, daha önceki sürüm 2.0.114.0 idi.

yalnız sizde farklı rom kurulu galiba, bendeki WOCMIXM kodlu.

• eSim pin girme ekranını geçemiyorum. Pin ekranı atlatarak eSim kapatma yolu varmı

• Düşünen varsa kamoanya var tt de.

https://bireysel.turktelekom.com.tr/mobil/yeni-musteri-tarife-ve-paketleri/faturali-tarifeler/populer-20gb-tarifesi2-yildizli

• mehmet_alp M kullanıcısına yanıt
    Yedeğin varsa sıfırla derim veya e simi başka cihaza okut iptal olsun.

• birdahaki sefere hazırlıklı olayım. Bu yedek işi nasıl oluyor? Nasıl yedek alırım.

Telefon açılırken ses+ ve power tuşu menüsünde Restore System var. Seçsmde No system backups var

Wipede imei gitmediğini farz ediyorum değilmi. çarşambaya kadar çözüm olmaz ise mecburen wipe olacak sanırım.

DErs olsun yedek alayım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mehmet_alp -- 13 Temmuz 2025; 17:27:37 >
  • mehmet_alp M kullanıcısına yanıt
    Hiçbir şekil imei gitmez. Yedekten kastım google fotograflar vb. Rehber, whatsapp Yedekler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheCraxy -- 13 Temmuz 2025; 17:48:50 >
  • Şaka maka HyperOS kötüleyenler utanır mı bilmem ama çok seri yaptılar yazılımı kaymak gibi çalışıyor. Bir tek hala daha kamera uygulamasında gir çıkta ufak lag giriyor. Sanırım tek rakibi ColorOS
    serdar öderyoutube
    HyperOS 2 Animation Speed and quality
    https://www.youtube.com/watch?v=00xkpVLKiYU&feature=youtu.be

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheCraxy -- 13 Temmuz 2025; 19:36:22 >

• En son güncelleme yüklü. Uzun süredir şarjı bu kadar iyi giden güçlü ve kompakt cihaz kullanmamıştım. Şarj hızı zaten 90w. Her konuda çok güzel cihaz. 1.5 saat oyun oynanmış şekilde ekran süresi bu. XİAOMİ 15 / 15 PRO [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi samsun__ -- 13 Temmuz 2025; 21:53:19 >

• samsun__ S kullanıcısına yanıt
    Bu böyleyse Xiaomi 16 ve 17'yi düşünemiyorum. 16 7000 mah civarı 17 8, 9 gelir

• TheCraxy kullanıcısına yanıt

Xiaomi 16 -17 gibi modelleri 6000 7000 yapamazlar yapsalar amerikada satamazlar bu boyutlar için amerika harici satılan cihazları tercih etmek mecburi.

• Starborn kullanıcısına yanıt
    Amerika'da zaten satılmıyor ki hocam, orada operatörlerde bile banlı bu cihazlar. Ya Apple, ya Samsung, ya Motorola, ya Google Pixel kullanacaksın sözde özgürlükler ülkesinde :) Birkaç operatör dışı çalışmıyor maalesef dışarıdan alınan Çin cihazları. Abd pazarına girmiyor çinliler sokmuyorlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheCraxy -- 14 Temmuz 2025; 0:5:3 >
  • TheCraxy kullanıcısına yanıt

15 ve ultra satılıyordur diyordum o zaman niye çine 6000 ultra veriyorda globale 5400 veriyor acaba yani xiaomi 16 yı 6000 yapsalar global yine 5000 gelir.

• f_conq kullanıcısına yanıt
    Dağıtılan sürüm betaydı bildiğim kadarıyla. Kararlı sürüm ağustos ayı gibi dağıtılır.

Neden yapamazlar hocam anlamadım

• samsun__ S kullanıcısına yanıt

Amerika havacılık düzenlemeleri gereği cep telefonu bataryaları 20Wh değerini geçmemeli samsung da bu yüzden ana modellerde çok yükseltemiyor yükselttiği modelleride amerikada satmıyor.

Çift hücreli yapsın

• Xenefonx X kullanıcısına yanıt

Bu düzenlemeye bakınca çift hücre çıkış yolu olarak gözüküyor ama fold7 de bile bu yola girmemiş nedense.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Onu sormak lazım, redditte falan hocam, ben de merak ediyorum. Mesela, Honor magic 7'de bazı Türkiye'de satılan cihazlar 5200, bazı cihazlar 5800 mAh ya da bazıları için Asya kıtasından gönderiliyor, bazıları içinse Avrupa'dan gönderiliyor diyorlar. Çin cihazlarının bootloader sorun olmasa Çince yazı alınır zaten Çin yazılımı da daha stabil bir tek Türkçe yok onu da anlamış değilim Niye Türkçe koymuyorlar bir de e sim sıkıntı Onun dışında sorun yok XİAOMİ 15 / 15 PRO [ANA KONU] XİAOMİ 15 / 15 PRO [ANA KONU] XİAOMİ 15 / 15 PRO [ANA KONU] XİAOMİ 15 / 15 PRO [ANA KONU] XİAOMİ 15 / 15 PRO [ANA KONU] XİAOMİ 15 / 15 PRO [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheCraxy -- 14 Temmuz 2025; 4:8:53 >

• 
Sayfa: önceki 96979899100
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.