Şimdi Ara

XİAOMİ 15 / 15 PRO [ANA KONU] (163. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
7 Misafir (1 Mobil) - 6 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3.308
Cevap
91
Favori
181.705
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
9 oy
Popüler Konular listesinde
96. Sırada  bugün en iyi #34
Giriş

Orijinalden alıntı: erdal16

Merhaba arkadaşlar, Mi 15' e en çok uyan f/p ekran koruyucu arıyorum. Tavsiyesi olan var mıdır?

Bunu aldım kötü değil. Yanlardan bir milim kadar açıklık kalıyor ama silikon kılıf ile sıkıntı olmuyor.

https://www.n11.com/urun/xiaomi-15-uyumlu-kirilmaz-temperli-ekran-koruyucu-110871622?magaza=gsmclub

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Phanteks P360A Enermax RevDfx1350w // i5 13500 // GB z790 D // Patriot Viper 6000 // Gigabyte 9070xt Aorus Elite // Crucial P3 Plus 1TB // Samsung Odyssey G5 32// Vgn Neon 75 Pro + Razer Deathadder V2 X HyperSpeed // Creative G6 + Takstar GM200 + Anker Soundcore Q30 + Machenike GX60 + // 15 Mi //
    _______ Odtü Matematik-BÖTE-İktisat-Tıp Fakültesi + Ekonomi YL _______ İSLAM is the way of LİFE /b]

• Teşekkürler

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
    Parmak izi orijinal koruyucuyla birebir aynı ayarda çalışıyor. Hizalamayı tutturabilirseniz boşluk da kalmıyor. Hizalaması oldukça zor ama cihazın çerçeveler çok ince ve hafif de olsa saçma şekilde ekrana kavis vermişler.
    app.hb.biz
    Engo Xiaomi 15 Ekran Koruyucu Temperli Kırılmaz Esnek Nano Fiyatı
    https://app.hb.biz/VR9ihVaZieic

Orijinalden alıntı: sabriaga81

Arkadaşlar Android auto da Google haritalar arada sizde de sapıtıyor mu? Sokağı kaçırdığımda telefon aracın gittiği yönün tersine sürekli alternatif yol çıkartıyor. Araç ters yönde gidiyormuş gibi davranıyor harita. Yandex te böyle bir sorun olmuyor.
    Android auto daki problem sanırım bir tek benim telefonumda var.

🚫 Bloatware uygulamalardan kurtulun!
    💻 Bilgisayar gerekmez.
    ⚡ Sadece telefon üzerinden, gereksiz sistem ve üretici uygulamalarını temizleyebilirsiniz.

Aşağıdaki rehberlerde marka bazında hangi uygulamaların güvenli şekilde kaldırılabileceği ve işlemin nasıl yapılacağı detaylı olarak anlatılıyor.

━━━━━━━━━━━━━━━━━━

🔴 XIAOMI DEBLOAT

📌 Xiaomi, Redmi ve POCO cihazlarda gereksiz uygulamaları temizleme rehberi

🔗http://mobile.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/163839640

━━━━━━━━━━━━━━━━━━

🔵 TECNO & INFINIX DEBLOAT

📌 TECNO ve Infinix cihazlarda bilgisayarsız bloatware temizleme rehberi

🔗http://mobile.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/163881498

━━━━━━━━━━━━━━━━━━

🟢 SAMSUNG DEBLOAT

📌 Samsung Galaxy cihazlarda gereksiz sistem uygulamalarını temizleme rehberi

🔗http://mobile.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/163859546

━━━━━━━━━━━━━━━━━━

⚠️ ÖNEMLİ

Her sistem uygulaması gereksiz değildir.
    Yanlış bir uygulamanın kaldırılması bazı sistem özelliklerinin, bildirimlerin, güncellemelerin veya üreticiye özel işlevlerin çalışmamasına neden olabilir.

❗ Bu nedenle rehberlerde belirtilen uygulamalar dışında rastgele sistem uygulaması silmeyin.

📌 Bilgisayar yoksa da debloat yapılabilir.
    📱 İşlemler doğrudan telefon üzerinden gerçekleştirilebilir.

🔧 Marka bazında hazırladığım detaylı rehberlerden yararlanabilirsiniz.

• Zayıf Batarya kullanıcısına yanıt

Şu an kayıt var mı hocam, bilginiz var mı? Varsa kaçtır fiyatı?

Phanteks P360A Enermax RevDfx1350w // i5 13500 // GB z790 D // Patriot Viper 6000 // Gigabyte 9070xt Aorus Elite // Crucial P3 Plus 1TB // Samsung Odyssey G5 32// Vgn Neon 75 Pro + Razer Deathadder V2 X HyperSpeed // Creative G6 + Takstar GM200 + Anker Soundcore Q30 + Machenike GX60 + // 15 Mi //
    _______ Odtü Matematik-BÖTE-İktisat-Tıp Fakültesi + Ekonomi YL _______ İSLAM is the way of LİFE /b]
  • @shunter arkadaşımıza pm yollayın

• bigbooss kullanıcısına yanıt
    Xiaomi 15 piyasadaki en güzel kompakt cihazlardan birisidir yurtdışı fiyatları makul tercih edebilirsiniz herhangi kronik sıkıntısı bulunmuyor.

Sahibinden birine 15 pro sordum global cihaz yok sadece Rum olarak global var dedi.

15'te de durum böyle mi

Cihazın global olduğunu nasıl anlarım.

Birkaç yerde bataryanın az gittiğinden bahsedilmiş ama 5400 mah pil aslında yeterli gelir gibi geldi bana

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bigbooss -- 12 Ağustos 2026; 12:35:26 >
    Cihaz boyut ve akıcılık olarak çok güzel. Herhangi bir kronik sorunu yok. Tek sıkıntısı yazılım güncellemelerini xiaomi tarafı düzgün vermiyor. Cihazda hala nisan güncellemesi var örneğin. Batarya 5400 mahın hakkını vermiyor ama premium segmentteki cihazlar ile benzer gidiyor yinede. İçindeki işlemci oldukça güçlü aynı oranda güç tüketimide fazla olabiliyor. Global cihazında yazılım sürümünde MI yazar ortada. Arka kapakta CE, çöp kovası işareti gibi logolarda olmak zorunda benim bildiğim. XİAOMİ 15 / 15 PRO [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Liquido02 -- 12 Ağustos 2026; 16:44:37 >

• bigbooss kullanıcısına yanıt
    Xiaomi 15 düz modelde global varyant var Pro sadece Çin varyantı olarak piyasaya çıktı.

Xiaomi 14 e bile 3.0.303 Temmuz güncellemesi geldi hocam cidden bu Çinliler yazılım takvimi nedir bilmiyor yada önemsemiyor..

Xiaomi 15 pro kullanıyorum EliteRom ile , yazılımın içerisinde çok fazla hata var, örneğin Bluetooth ve wifi taramasını konum hizmetlerinden kapatsanız bile gün içinde yüzlerce kez sistemi uyandırıyor şarj tüketiyor, kamera AI kamera kullanmasanız dahi sürekli kamerayı donanımı uyandırıyor telefonun derin uykuya geçmesini engelliyor bu şekilde çok fazla şarj tüketimi oluyor.

Çözüm yok debloat etmekte çözüm değil telefonun özelliklerinden mahrum kalmamak için sadece kullanmadığınız özellikleri kaldırın , Xiaomi donanımı veriyor ama kullanmak yine ona ait telemetri - veri çalarak.

İlk kurulumda 430 olan servis bileşen sayısını 250 den aşağı indirdim Ai dahil birçok şeyi devre dışı bıraktım şarjı artık 40-45 saat civarı kullanabiliyorum.

Tam 2 gün boyunca ortalama kamera WhatsApp telegram haber tarayıcı YouTube vs 2 günde 10 saatten fazla ekran süresi veriyor 6100 mah batarya ile

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zn_volkan -- 13 Ağustos 2026; 5:55:57 >

• arkadaşlar ayarlarda bölgeyi değiştirerek son güncellemeyi alabilirsiniz. belli ki bu sadece Xioami değil ülkemizle de alakalı.

bende global model Xiaomi 15 var ve ülke olarak Bulgaristan seçince hemen 3.0.302.0.WOCMIXM.C09 güncellemesi geldi, boyutu 1,4GB civarında ve güvenlik yaması tarihi 2026-06-01 oldu.

Ey millet! İyi biliniz ki, Türkiye Cumhuriyeti, şeyhler, dervişler, müritler, mensuplar memleketi olamaz. En doğru, en gerçek tarikat medeniyet (uygarlık) tarikatıdır. Uygarlığın emir ve isteklerini yapmak, insan olmak için yeterlidir...
    (Atatürk, 30 Ağustos 1925)
  • mi 15 te aslında en iyi pil ve performans veren güncelleme yazılım hangisi deneyimleyen arkadaşlar varsa önerilerini bekliyorum

Forumdan bir tane aldım teşekkür ediyorum

mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.