Şimdi Ara

XİAOMİ 15 / 15 PRO [ANA KONU] (158. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3.163
Cevap
95
Favori
168.292
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
9 oy
Giriş

Sizinki yine iyiymiş. Bende kayıp %8

XİAOMİ 15 / 15 PRO [ANA KONU]

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İnsanlar server kaydı(imei çakma) matah birşey sanıyor ama riskleri konusnda en ufak fikirleri yok malesef. Ciddi riskler söz konusu telefoncular bu cihaza elinizdeki imei yi atarken klonlayabilir 3-5 ay sonra cihazınık klon a düşer, sabıkalı, suça karışmış bir kişinin imei si telefonunuza atılabilir bu da sizi ciddi sıkıntıya sokabilir. bankacılık uygulamalarında çeşitli sorunlar doğuruyor. Btk artık cihazları sıkı takibe aldı kayıtlı imei ve cihaz sorgulaması yapıyorlar eşleşme yoksa klon cihaz olarak etiketleyip süre sonunda kapatıyorlar. Kullandığınız cihaz 5g destekli buna 3g imei atılırsa netten alacağınız hız düşebiliyor, 5g profili kullanılamıyor, hattınızda kopma sorunu sıkça yaşanıyor, arandığınızda size ulaşılamayabiliyor. Imei çakma fiyatları da az değil. Yani bana göre asla bu riskleri göze almaya değmez sizlere de asla tavsiye etmiyorum. Ama macera seven arkadaşlar illa ki olacaktır buyursunlar XİAOMİ 15 / 15 PRO [ANA KONU] 

• Svideoz kullanıcısına yanıt
    Absürt fiyat farkları olmasa dediğiniz gibi riske girmeye hiç gerek yok ama tr cihazı fiyatına neredeyse 2 tane yurtdışı cihazı alınabiliyor. Buda bana göre vergilere rağmen çok absürt bir fark. O yüzden riski almaya değer bulurum.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Elbette tercih meselesi hocam, kimisi riski sever maceracı bir ruha sahiptir.XİAOMİ 15 / 15 PRO [ANA KONU] 

hocam, 2 kat fiyat farkı var diyor arkadaş siz hala maceradan ve risk sevgisinden bahsediyorsunuz.

nasıl çevrelerdesiniz bilmem ama ben macera uğruna yurt dışı cihaz alan tek bir kişi tanımıyorum.

siz gerçek imkansızlık nedir biliyor musunuz?! eğer biliyorsanız bu macera söylemlerinize anlam vermek mümkün değil.XİAOMİ 15 / 15 PRO [ANA KONU] 

Ey millet! İyi biliniz ki, Türkiye Cumhuriyeti, şeyhler, dervişler, müritler, mensuplar memleketi olamaz. En doğru, en gerçek tarikat medeniyet (uygarlık) tarikatıdır. Uygarlığın emir ve isteklerini yapmak, insan olmak için yeterlidir...
    (Atatürk, 30 Ağustos 1925)
  • sahafiec kullanıcısına yanıt

Hocam illa Xiaomi 15 almak zorunda değilsiniz, bütçeniz dahilinde resmi cihazlar alınabilir onu söylüyorum bana göre evet bu risk ve maceradır sizin görüşünüz de farklı olabilir. Bu riskleri yok mu sanıyorsunuz bende onu anlamadım? Saydığım riskler göze alacak zenginlik bende yok malesef. Bunları konuşmam neden sizi rahatsız eder bu tahammülsüzlük nedendir onu da anlamak mümkün değil, ha imei işinden para kazanıyorsanız o ayrı tabi...

tabii ki değiliz ama siz bir giriş model cihaz TR fiyatlarına baksanıza.

ben risk yok demiyorum, tabii ki var ve herkes bunu biliyor.

benim altını çizdiğim nokta, bu insanlar bu riski sadece risk ve macera sevdasından almıyor.

insanlar buna mecbur kalıyor ve bunun ayıbı bu ülkenin yönetiminde, açık ve net.

siz bütçeniz dahilinde işinizi iyi bir şekilde görecek bir cihaz mı alırdınız, vasat bir şekilde görecek cihaz mı alırdınız?!

Ey millet! İyi biliniz ki, Türkiye Cumhuriyeti, şeyhler, dervişler, müritler, mensuplar memleketi olamaz. En doğru, en gerçek tarikat medeniyet (uygarlık) tarikatıdır. Uygarlığın emir ve isteklerini yapmak, insan olmak için yeterlidir...
    (Atatürk, 30 Ağustos 1925)
  • Haklısınız, elbette bu pahalılığın sorumlusu ne alıyorsan bana da bir tane al diyen paramızı da dolar karşısında pul edenlerdir..!

Yıllardır bu sorunların hiçbirini yaşamadım, yapan yer düzgün olmalı, onun haricinde ihtimaller var tabi

NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
  • gnsnc G kullanıcısına yanıt
    Rekor bende sanırım. 7 ayda %5. Genelde hızlı şarj açık kullanıyorum. XİAOMİ 15 / 15 PRO [ANA KONU]

• 30 bin civarına 6.3 inch ve altı telefon arıyorum mi 15 dışında alternatif yok gibi, kullanan arkadaşlar tavsiye eder misiniz?

hocam wpta kayit yaparken asagida sync seçeneği varmis onu açıp google hesabi veya telefona senkronize edebiliyoruz.

ama 2 3 gun sonra silinir mi bilmiyorum ilk kez denedim

• Vivo x300 2 yıl garantili Kapalı kutu cihaz 60 bin liraya satılıyor. Diğer taraftan mi15 yd Server kayıtlı 512 GB 35 bin civarında. Sizce hangi cihazı almak mantıklı?Özellikle kamera ve şarj konusu önemli. Sık telefon değiştiren birisi değilim. Şu an Samsung M52 kullanıyorum ve yaklaşık 5 yıldır bende. Tavsiyeleriniz için teşekkür ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ıamonlyhuman -- 26 Mart 2026; 14:29:19 >

mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.